în e-Business în Senegal 2020

Un masterat vă oferă posibilitatea de a continua, fie înțelegerea dumneavoastră de o anumită întrebare sau decolare într-un mod complet diferit folosind abilitatile pe care le au câștigat de gradul dumneavoastră de licență anterior.E-business se concentrează pe utilizarea internetului și a altor mijloace electronice pentru a cumpăra și vinde bunuri și servicii și pentru a gestio… Citeste mai mult

Un masterat vă oferă posibilitatea de a continua, fie înțelegerea dumneavoastră de o anumită întrebare sau decolare într-un mod complet diferit folosind abilitatile pe care le au câștigat de gradul dumneavoastră de licență anterior.

E-business se concentrează pe utilizarea internetului și a altor mijloace electronice pentru a cumpăra și vinde bunuri și servicii și pentru a gestiona operațiuni de afaceri. Studenții la e-business se concentrează pe securitatea site-urilor, permiterea accesului internațional la site-uri și pe protejarea integrității datelor și a informațiilor despre clienți.

Există multe opțiuni diversificate disponibile pentru învățământul superior în Senegal. Ultimii ani au văzut un aflux de studenți internaționali, datorită faptului că diferite programe au fost puse in aplicare pentru a îmbunătăți starea actuală a instituțiilor de învățământ superior.

în e-Business în Senegal 2020

Citește mai puţin
Institut Africain de Management
Dakar, Senegal

O experiență dublă în departamentul strategiei corporative.

O experiență dublă în departamentul strategiei corporative. Citește mai puţin
Cursuri Executive
01 Feb 2020
La zi
4 semestre
Limba franceza
Campus