MASTERSTUDIES.RO

Vezi toate cele 12 Programe de Masterat de Top în Ungaria 2020

Ungaria începe să devină o destinaţie favorită pentru studenţii internaţionali. În ultimele decenii Ungaria a avut parte de o creştere rapidă şi şi-a format o economie puternică, aducând cu ea oportunităţi noi de muncă, investiţii şi studiu. Studenţii aleg un Masterat în Ungaria din diferite motive, precum programele academice excelente, cadrul didactic şi studenţii din toate colţurile lumii şi o experienţă educaţională multiculturală. În afara sălilor de clasă, studenţii care urmează un Masterat în Ungaria se pot bucura de oraşe captivante, de ocazia de a călători prin Europa, de scenarii teatrale şi de obiective istorice şi culturale.

Câteva dintre cele mai populare domenii de studiu la un Masterat în Ungaria sunt: Inginerie, Management, Tehnologia Informaţiei, Economie, Medicină, Limbi Străine, Afaceri şi Ştiinţe Naturale. Cu un Masterat în Ungaria, studenţii vor avea oportunitatea de a deveni profesionişti bine conturaţi într-un mediu de studiu stimulant din punct de vedere cultural şi intelectual.

Aruncă o privire la programele de Masterat în Ungaria de mai jos şi poate vei găsi opţiunea perfectă pentru tine!

rezultate găsite Filter

MSc în Inginerie Alimentară

Szent István University, Faculty of Food Science
Campus La zi 2 ani Contactează şcoala Ungaria Budapesta

Scopul programului masteral, competențe profesionale care urmează să fie achiziționate: Scopul programului masteral este de a instrui ingineri alimentare care cunosc și aplică

CEMS master în Management Internațional (CEMS MIM),

CEMS - The Global Alliance in Management Education
Campus La zi 1 an Septembrie 2020 Franţa Paris Japonia Tokyo Ţările de Jos Rotterdam Norvegia Bergen Polonia Varşovia Portugalia Lisabona Rusia Saint Petersburg Spania Barcelona Suedia Stockholm Elveţia Sf. Gallen Turcia Istambul Hong Kong Italia Milano Irlanda Dublin Australia Sydney Austria Viena Belgia Ottignies-Louvain-la-Neuve Brazilia Sao Paulo Canada Londra China Beijing Republica Cehă Praga Danemarca Copenhaga Finlanda Helsinki Germania Koln Regatul Unit Ungaria Budapesta India Kolkata Agde + 51 mai mult

CEMS MIM este un postuniversitare, pre-experiență grad deschis pentru un grup select de studenți înscriși la un program de master în una din 28 de institutii de conducere

Online Executive Master în Studii Europene

Centre international de formation européenne (CIFE)
Online La zi 2 ani Contactează şcoala Germania Berlin Franţa Grozav Belgia Bruxelles Ungaria Budapesta Regatul Unit Canterbury Italia Roma Turcia Istambul Tunisia Tunis + 14 mai mult

Master of Science în Studii Europene este un curriculum multi-disciplinare de doi ani (60 ECTS), care oferă căi de studiu flexibile și metode pentru profesioniști, postuniversitare și funcționari care își desfășoară cariera în același timp.

Master în Fintech (FT)

EIT Digital Master School
Campus La zi 2 ani Septembrie 2020 Ungaria Budapesta Finlanda Espoo Italia Trento Spania Madrid Suedia Stockholm Franţa Rennes Grozav Milano + 12 mai mult

Noul program Fintech la EIT Digital Master School este conceput pentru a oferi absolvenților un set holistic de abilități, o perspectivă trans-funcțională și o mentalitate antreprenorială care să le permită să conducă organizațiile în această nouă paradigmă. Ei nu vor putea doar să își imagineze aceste noi aplicații tehnologice, ci să le dezvolte și să le aducă pe piață.

Master în Fabricare Digitală (DM)

EIT Digital Master School
Campus La zi 2 ani Septembrie 2020 Ungaria Budapesta Spania Madrid Finlanda Turku Estonia Tallin Italia Bologna Milano + 9 mai mult

Noul program de fabricație digitală la EIT Digital Master School este conceput pentru a oferi absolvenților un set holistic de abilități, o perspectivă transversală și o mentalitate antreprenorială care să le permită să conducă organizațiile în această nouă paradigmă. Nu vor putea doar să își imagineze noi aplicații tehnologice, ci să le dezvolte și să le aducă pe piață.

Master în știința datelor (DSC)

EIT Digital Master School
Campus La zi 2 ani Septembrie 2020 Ungaria Budapesta Finlanda Espoo Franţa Paris Italia Trento Ţările de Jos Eindhoven Spania Madrid Suedia Stockholm Turku Estonia Tallin Bologna Grozav Milano + 18 mai mult

Datele abundă. Social media, sisteme de fabricație, dispozitive medicale, servicii logistice și nenumărate altele generează zilnic câte un petabytes de date. Cu o multitudine de date disponibile, suntem la un punct din istorie, unde putem efectua analize pentru a detecta, a descoperi și, în cele din urmă, pentru a înțelege mai bine lumea din jurul nostru.

Master în materiale avansate: reciclare inovatoare

EIT RawMaterials Academy - AMIR
Campus La zi 24 luni Septembrie 2020 Franţa Bordeaux Portugalia Lisabona Germania Darmstadt Belgia Liège Spania Madrid Ungaria Miskolc + 10 mai mult

Programul AMIR Master în materiale avansate: Reciclarea inovatoare integrează cunoștințe tehnice profunde privind reciclarea materialelor, cu instruire la nivel înalt privind antreprenoriatul și inovația, oferind elevilor abilitățile necesare pentru a deveni schimbători de jocuri în sectorul de reciclare. Ca program de masterat marcat de EIT, AMIR este proiectat și furnizat de un consorțiu de universități de top din UE în sectorul materiilor prime. Studenții AMIR studiază în două țări europene diferite ca parte a formării și beneficiază de o serie de beneficii, inclusiv școli de vară, evenimente în rețea și sprijin financiar din partea EIT RawMaterials. Toate predarea și evaluarea sunt efectuate în limba engleză.

Master în managementul hotelier internațional

The Italian Chamber of Commerce and Industry for the UK
Campus La zi 4 - 7 luni Iunie 2020 Regatul Unit Londra Ungaria Budapesta + 2 mai mult

Master în managementul hotelier internațional își propune să predea participanților diverse aptitudini, cum ar fi competențele profesionale, metodologice, de rezolvare a problemelor, sociale și de management aplicate în industria hotelieră.

Programul de masterat în mundus ordine publică

Central European University, School of Public Policy
Campus La zi 2 - 2 ani Septembrie 2020 Ungaria Budapesta

Programul Mundus Master în Politici Publice (Mundus MAPP) oferă o înțelegere detaliată și sistematică a modului politic instituțiilor, procesele și politicile publice funcționează și interacționează din economia politică globală la nivel național și local, cu accent direct asupra angajamentelor europene la aceste niveluri de guvernare.

Ma in politici publice

Central European University, School of Public Policy
Campus La zi 1 an Septembrie 2020 Ungaria Budapesta

Școala de Politici Publice (SPP), la Central European University (CEU) oferă un an de Master of Arts în Politici Publice (un an MAPP), program de studii, care urmărește să ofere studenților o bază solidă în teorii, care contribuie la înțelegerea noastră de proiectare, dezvoltare și reforma politicilor publice în diferite contexte instituționale, cât și la diferite niveluri de guvernare.

Maestru de Administrație Publică

Central European University, School of Public Policy
Campus La zi 2 ani Septembrie 2020 Ungaria Budapesta

Școala de Politici Publice (SPP), la Central European University (CEU) oferă un master de doi ani de Administrație Publică (MPA), gradul de program care se dezvoltă absolvenți cu baza de cunoștințe și aplicate abilități de a se angaja critic cu procesele și dezbaterile politice, metodele și de formare să promoveze și să pledeze pentru o politică bazată pe dovezi, și perspectiva unui practicant, care le permite să se deplaseze de la "contemplarea la cerere."

TEMA Teritorii europene: patrimoniu și dezvoltare Erasmus Mundus Master Master

Eötvös Loránd University
Campus La zi 2 ani Septembrie 2020 Ungaria Budapesta

TEMA Teritoriile Europene: patrimoniul și dezvoltarea este un program de doi ani (120 ECTS), bilingv (în limba engleză și franceză) Erasmus Mundus, care implică cinci universități din UE și Canada. Consorțiul TEMA este coordonat de ELTE și este format din Școala de Științe Sociale din Paris (EHESS), Universitatea din Catania (UNICT), Universitatea Charles, Praga (CUNI) și Universitatea Laval din Canada (UL) cooperarea cu eticheta patrimoniului european (EHL) și diferite birouri ale UNESCO.