MASTERSTUDIES

Găsește 3 Programe de Masterat Part time în Statele Unite ale lakeland Statele Unite ale Americii

Un masterat este un grad academic acordat persoanelor care denota cu succes un nivel ridicat de expertiză. Există două tipuri principale de masterat - predate și de cercetare.

Un maestru, care are unul până la doi ani de școlarizare pentru a primi, poate ajuta pe elevi să îmbunătățească abilitățile lor profesionale și de a dobândi cunoștințe în domeniul ales. Această îmbunătățire a abilităților și a cunoștințelor ar putea duce la o carieră de înaltă calificare, cu posibilități de avansare.

 

Statele Unite ale Americii este o țară mare în America de Nord, adesea menționată ca "SUA ", "SUA ", "Statele Unite ", "America ", sau pur și simplu " Statele ". Colegii americani sunt finanțate de către "predare " percepute studentului, care este de multe ori destul de scump, foarte frecvent ajungând în zeci de mii de dolari pe an.

Solicită Informații Studii Postuniversitare Part time în Statele Unite ale lakeland în Statele Unite ale Americii 2021

rezultate găsite Filter

Maestru de Contabilitate

Florida Southern College
Masterat
<
Frecvență redusă
Online & Campus Combinate
Campus
Online

16 luni Programul nostru Macc pregătește studenții pentru examinarea Certified Contabilității Publice și o carieră interesantă în contabilitate.

Citeste mai mult

Master of Arts în predare

Florida Southern College
MA
<
Normă întreagă
Campus

Maestrul nostru dinamic of Arts în predare este conceput pentru cei cu diplome de licență în domenii academice care doresc să obțină o certificare profesor sau sunt în prezent ...

Citeste mai mult

Master of Education

Florida Southern College
Masterat
<
Normă întreagă
Campus

Master of Education în colaborare predare și învățare oferă următorul nivel de competențe și acreditări deținute de către profesori realizate doresc să avanseze o carieră în d ...

Citeste mai mult