close

Filtre

Vezi rezultatele

Găsește Programe de Masterat Part time în Statele Unite ale York Statele Unite ale Americii

O diplomă de master 's este un grad academic de studii postuniversitare. Unul trebuie să aibă deja o diplomă de licență de a aplica pentru un program de master 's. Cele mai multe de master 's program de gradul va cer elevilor să completeze un maestru ' s teză sau lucrare de cercetare.Arte aplicate sunt esențiale pentru a face design plăcut în toate domeniile vieții.… Citeste mai mult

O diplomă de master 's este un grad academic de studii postuniversitare. Unul trebuie să aibă deja o diplomă de licență de a aplica pentru un program de master 's. Cele mai multe de master 's program de gradul va cer elevilor să completeze un maestru ' s teză sau lucrare de cercetare.

Arte aplicate sunt esențiale pentru a face design plăcut în toate domeniile vieții. Fără ele, lumea ar fi incredibil de plictisitor. Un maestru în Arte Aplicate vă oferă o înțelegere mai profundă a utilizării artei în aceste domenii practice.

Statele Unite ale Americii este o țară mare în America de Nord, adesea menționată ca "SUA ", "SUA ", "Statele Unite ", "America ", sau pur și simplu " Statele ". Colegii americani sunt finanțate de către "predare " percepute studentului, care este de multe ori destul de scump, foarte frecvent ajungând în zeci de mii de dolari pe an.

New York este un mic oraș istoric în South Central Pennsylvania. Pentru că orașul este un punct focal regional, aceasta este acasa, la multe universități și colegii. Universitățile din oraș sunt cunoscute pentru lor de afaceri, programe medicale, și culinare.

Solicită Informații Programe de Master Part time în Statele Unite ale York în Statele Unite ale Americii 2021

Citește mai puţin
format_list_bulleted Filtre
York College of Pennsylvania (YCP)
York, Statele Unite ale Americii

Maestru de program de educaţie este un program de pregătire profesională conceput pentru a construi capacitatea de conducere a şcolilor publice regionale şi privat.

Maestru de program de educaţie este un program de pregătire profesională conceput pentru a construi capacitatea de conducere a şcolilor publice regionale şi privat. -
Masterat
Normă întreagă
Frecvență redusă
Campus
 

Sfat! Dacă reprezentați o școală și doriți să adăugați programele dumneavoastră la listările noastre, contactează-ne aici

Domenii de studiu conexe