Masterat în West Virginia Statele Unite ale Americii

Programe de Masterat de Top în West Virginia Statele Unite ale Americii 2018

Masterat

În scopul de a obține cu succes o calificare de master, veți avea nevoie pentru a obține un număr de credite prin trecerea module individuale. Masters cele mai studiate vor avea o serie de module de bază pe care trebuie să ia și să treacă pentru a obține calificarea. Evaluarea de masterat de cercetare este aproape întotdeauna în întregime de un singur modul de disertație sau a proiectului.

Dupa ce a obtinut diploma de licență, mulți studenți decid să crească experiența și educația lor prin urmărirea unui master. Un maestru poate dura aproximativ doi ani pentru a câștiga, și există programe sunt oferite în multe domenii diferite, astfel încât studenții să poată găsi un accent care lucrează pentru ei și obiectivele lor.

 

Statele Unite ale Americii este o țară mare în America de Nord, adesea menționată ca "SUA ", "SUA ", "Statele Unite ", "America ", sau pur și simplu " Statele ". Colegii americani sunt finanțate de către "predare " percepute studentului, care este de multe ori destul de scump, foarte frecvent ajungând în zeci de mii de dolari pe an.

Virginia de Vest este un stat în partea de est a Statelor Unite în primul rând cunoscut pentru producția sa de munți și văi cărbune și frumos. Între munții frumoși se află unele dintre cele mai prestigioase de inginerie, și colegii de afaceri din țară.

Caută Masterate în West Virginia în Statele Unite ale Americii 2018

Citește Mai Mult

Master De Contabilitate Profesionale (MPa)

West Virginia University - College of Business and Economics
Campus Cu normă întreagă 1 an August 2018 Statele Unite ale Americii Morgantown

Programul AMF la WVU este conceput pentru a pregăti studenții pentru a face față provocărilor cu care se confruntă în lansarea într-o carieră în contabilitate publică. [+]

Programul AMF la WVU este conceput pentru a pregăti studenții pentru a face față provocărilor cu care se confruntă în lansarea într-o carieră în contabilitate publică. Experiența educațională structurată un program de absolvent lărgește și adâncește cunoștințele și abilitățile elevului. Multe state, inclusiv West Virginia, necesită 128 de ore de educație formală înainte de a lua examenul CPA și 150 de ore de credit să fie pe deplin certificate. Câștigul salarial un master de Professional Contabilitate pot ajuta pe elevi să atingă această cerință și să înceapă cariera lor pe fundație solidă.

Programul național recunoscut de excelență

În plus față de Colegiului AACSB (Asociația pentru Advance Collegiate Schools of Business) acreditare internațională, departamentul de contabilitate a castigat propria acreditare în 1997. Această acreditare AACSB face departamentul de contabilitate WVU lui unul dintre programele de top din țară. Mai putin de 28 la suta din toate școlile AACSB-acreditate au o acreditare suplimentară pentru programul lor AMF.... [-]


Administrația Publică MPa

West Virginia State University
Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă September 2018 Statele Unite ale Americii Charleston

O Științe Politice Programul la Universitatea de Stat din Virginia de Vest oferă un Master de Administrație Publică (MPA) gradul pentru cei interesati de guvern și ocuparea forței de muncă non-profit la nivel național, de stat și locale. [+]

O Științe Politice Programul la West Virginia State University ofera un Maestru de Administrație Publică (MPA) Studii pentru cei interesati de guvern și ocuparea forței de muncă non-profit la nivel național, de stat și locale.

Utilizand un model de cohortă cu atât seară și cursuri on-line, acest AMF este orientată în mod special spre profesioniști ocupat. Elevii potentiale includ de profesioniști de servicii publice interesate în consolidarea prerogativelor lor, celor care doresc o schimbare de cariera, și proaspăt absolvenți de facultate.

[-]