MASTERSTUDIES

Programe de Masterat de Top în Statele Unite ale Corpus Christi Statele Unite ale Americii 2020

O diplomă de masterat este oferită studenților care au completat un program de studiu la nivel postuniversitar într-un domeniu specific de studiu sau de practică profesională, demonstrând în același timp un nivel ridicat de măiestrie în timpul procesului.

Arte aplicate sunt esențiale pentru a face design plăcut în toate domeniile vieții. Fără ele, lumea ar fi incredibil de plictisitor. Un maestru în Arte Aplicate vă oferă o înțelegere mai profundă a utilizării artei în aceste domenii practice.

Statele Unite ale Americii este o țară mare în America de Nord, adesea menționată ca "SUA ", "SUA ", "Statele Unite ", "America ", sau pur și simplu " Statele ". Colegii americani sunt finanțate de către "predare " percepute studentului, care este de multe ori destul de scump, foarte frecvent ajungând în zeci de mii de dolari pe an.

Orașul Corpus Christi, Texas este un paradis surfer popular. Acesta a fost facut celebru de filmare de la Pearl Harbor în 2000. Există foarte multe instituții de învățământ superior din programele de gradul oferă orașului, cum ar fi medicina si drept.

Caută Masterate în Statele Unite ale Corpus Christi în Statele Unite ale Americii 2020

rezultate găsite Filter

Program Profesional în Contabilitate (PPA)

Texas A & M University Corpus Christi College of Business
Cursuri Executive
<
La zi
<
2 ani
Campus

Texas A & M University-Corpus Christi, prin Catedra de Contabilitate şi Legea de afaceri în College of Business, ofera o PPA care să conducă la acordarea de BBA şi Macc. ...

Citeste mai mult

Maestru De Contabilitate (Macc)

Texas A & M University Corpus Christi College of Business
Cursuri Executive
<
La zi
Campus

Macc este destinat să pregătească contabililor profesionişti pentru a umple poziţiile la nivel înalt în firmele de contabilitate şi a întreprinderilor de afaceri, proiectat pe ...

Citeste mai mult