MASTERSTUDIES

Programe de Masterat de Top în Statele Unite ale Provo Statele Unite ale Americii 2021

În scopul de a obține cu succes o calificare de master, veți avea nevoie pentru a obține un număr de credite prin trecerea module individuale. Masters cele mai studiate vor avea o serie de module de bază pe care trebuie să ia și să treacă pentru a obține calificarea. Evaluarea de masterat de cercetare este aproape întotdeauna în întregime de un singur modul de disertație sau a proiectului.

Arte aplicate sunt esențiale pentru a face design plăcut în toate domeniile vieții. Fără ele, lumea ar fi incredibil de plictisitor. Un maestru în Arte Aplicate vă oferă o înțelegere mai profundă a utilizării artei în aceste domenii practice.

Educația în Statele Unite este asigurată în principal de sectorul public, cu controlul și finanțarea provenind de la trei niveluri: de stat, locale și federale, în această ordine.Cerințele comune pentru a studia la un nivel de învățământ superior din Statele Unite va include eseu de admitere (de asemenea, cunoscut sub numele de declarația de scop sau de ordin personal), foaia matricolă, recomandare / scrisori de referință, limba teste

Provo este cel mai mare oraș este județul Utah, Statele Unite ale Americii. Împreună cu alte instituții de învățământ superior din oraș este cunoscut pentru sănătate și educație în îngrijire. Lavelle Edward Stadium, centru de Marriot, Peaks Ice Arena, râul Provo și magazinele de la River Woods sunt cele mai vizitate locuri de către studenți.

Caută Masterate în Statele Unite ale Provo în Statele Unite ale Americii 2021

rezultate găsite Filter

Master Of Business Administration

Marriott School of Management, Brigham Young University
Masterat
<
Normă întreagă
<
2 ani
Campus

MBA BYU combină de înaltă calitate şi costuri reduse, împreună şi vă va oferi o educaţie de management restante de valoare superioară.

Citeste mai mult

Master of Science în practica de antrenament atletic

Rocky Mountain University of Health Professions
MSc
Engleză

Fiți la curent cu schimbările în cerințele de educație și practică AT. Până în 2020, toate programele AT de licență trebuiau să respecte noua ediție a VII-a Analiza practică p ...

Citeste mai mult

Maestru De Contabilitate

Marriott School of Management, Brigham Young University
Masterat
<
Normă întreagă
<
2 ani
Campus

Misiunea programului este de Macc pentru atingerea excelenţei în educaţie contabilitate şi de a cultiva o pasiune pentru învăţarea de-a lungul vieţii.

Citeste mai mult

Master Of Management Information Systems (MISM)

Marriott School of Management, Brigham Young University
Masterat
<
Normă întreagă
<
2 ani
Campus

MISM informaţii îmbină teoria sistemelor cu un "hands on" abordare a procesului de învăţare de proiectare a sistemelor de informaţii şi abilităţi de implementare.

Citeste mai mult

Master în științe în consiliere școlară

Rocky Mountain University of Health Professions
MSc
Engleză

Alege să devii consilier școlar certificat! Vă oferim atât cadrul teoretic, cât și instruirea practică pentru a deveni consilier certificat. De asemenea, oferim un certificat ...

Citeste mai mult