MASTERSTUDIES

Programe de Masterat de Top în Statele Unite ale Betleem Statele Unite ale Americii 2020

O diplomă de masterat este oferită studenților care au completat un program de studiu la nivel postuniversitar într-un domeniu specific de studiu sau de practică profesională, demonstrând în același timp un nivel ridicat de măiestrie în timpul procesului.

Câștigul salarial un Master necesită doi ani de învățământ, după câștigarea unui Bachelor. Acest grad avansat poate ajuta pe elevi să își atingă obiectivele educaționale și profesionale, în calitate de rigorile programului de ajutor studenților tren un master în abilitățile și cunoștințele de care au nevoie să aterizeze cariera visurilor lor.

 

Statele Unite ale Americii este o țară mare în America de Nord, adesea menționată ca "SUA ", "SUA ", "Statele Unite ", "America ", sau pur și simplu " Statele ". Colegii americani sunt finanțate de către "predare " percepute studentului, care este de multe ori destul de scump, foarte frecvent ajungând în zeci de mii de dolari pe an.

Universitatea Lehigh din Bethlehem, PA are cea mai mare Studenții înscrierea pentru programe de studii în fiecare an. Acesta este urmat îndeaproape de Colegiul Moravia, Albright College si la Universitatea DeSales.

Caută Masterate în Statele Unite ale Betleem în Statele Unite ale Americii 2020

rezultate găsite Filter

Master's (M.Ed.) Educație Specială

Lehigh University – College of Education
Cursuri Executive
Ian 2020
<
La zi
<
2 ani
Engleză
Campus

Masterul este conceput pentru cei care dețin o diplomă de licență în învățământul special și doresc să își extindă abilitățile, dar și pentru cei care au o diplomă de licență ...

Citeste mai mult

Conducerea educațională a Maestrului (M.Ed.)

Lehigh University – College of Education
Cursuri Executive
Ian 2020
<
La zi
<
18 luni
Engleză
Campus

Lehigh's Leadership Leadership educaționale pregătește indivizi pentru poziții de conducere într-o gamă largă de instituții de învățământ și organizații și agenții conexe. Abs ...

Citeste mai mult