MASTERSTUDIES.RO

Programe de Masterat de Top în Statele Unite ale Municipiul Piscataway Statele Unite ale Americii 2020

Beneficiile de un master extinde dincolo de îmbunătățirea potențialul de câștig. Acestea vă pot oferi cu abilități personale și profesionale pentru a accelera dezvoltarea ta. Ele sunt, de asemenea, o oportunitate de a te diferenția de colegii dvs., dintre care mulți vor avea calificări A-nivel și de licență similare.

Câștigul salarial un grad avansat, cum ar fi un Master oferă posibilitatea de a mări setul de calificare și, eventual, a îmbunătăți șansele de angajare în același timp. Programele de master pot fi oferite online sau part-time, astfel încât studenții să poată continua studiile într-un mod care este convenabil pentru ei.

 

Educația în Statele Unite este asigurată în principal de sectorul public, cu controlul și finanțarea provenind de la trei niveluri: de stat, locale și federale, în această ordine.Cerințele comune pentru a studia la un nivel de învățământ superior din Statele Unite va include eseu de admitere (de asemenea, cunoscut sub numele de declarația de scop sau de ordin personal), foaia matricolă, recomandare / scrisori de referință, limba teste

Piscataway este un oraș în New Jersey, Statele Unite ale Americii. Orașul oferă diferite avans de învățământ și cercetare, prin diferite colegii și universități.

Caută Masterate în Statele Unite ale Municipiul Piscataway în Statele Unite ale Americii 2020

rezultate găsite Filter

Master of Business and Science - Concentrare în managementul ingineriei

Rutgers University Professional Science Master's Program
Campus Online Online & Campus Combinate La zi Part time 18 - 48 luni Ianuarie 2020 Statele Unite ale Americii Municipiul Piscataway + 3 mai mult

Licența Rutgers Master of Business and Science (MBS) în Management Management combină educația avansată în managementul ingineriei cu un curriculum de afaceri ghidat profesional care se concentrează pe domenii cheie, inclusiv finanțe și contabilitate, management de proiect, marketing, abilități de conducere, inovație, managementul științei și tehnologiei , etică și antreprenoriat.

Master of Business și Știință (MBS)

Rutgers University Professional Science Master's Program
Campus Online Online & Campus Combinate La zi Part time 18 - 48 luni Ianuarie 2020 Statele Unite ale Americii Municipiul Piscataway + 3 mai mult

Gradul Master of Business and Science (MBS) de la Rutgers combină educația avansată, bazată pe STEM, și pregătirea profesională a afacerilor - permițând absolvenților noștri să pășească cu încredere în forța de muncă STEM echipată nu numai cu cunoștințe academice inovatoare, dar și cu afacerile. abilități necesare pentru a excela în rolurile de lider la companiile naționale de bază științifică.

Master of Labor și Relații de Muncă (MLER)

Rutgers School of Management and Labor Relations
Campus Online & Campus Combinate La zi Part time Septembrie 2020 Statele Unite ale Americii Municipiul Piscataway + 1 mai mult

Programul Master of Labor and Employment (MLER) produce absolvenți care sunt profesioniști grijulii, lideri informați și / sau cercetători fundamentați în realitatea contemporană. Absolvenții au o carieră în multe tipuri de organizații, de la corporații la organizații nonprofit, de la sindicate la alte organizații de justiție socială și de la agenții guvernamentale de stat sau federale la instituții de politici publice.

Master în Managementul Resurselor Umane (MHRM)

Rutgers School of Management and Labor Relations
Campus Septembrie 2020 Statele Unite ale Americii Municipiul Piscataway

Prin Master of SMLR Master of Human Resource Management (MHRM), veți obține competențele cheie, profesionale necesare pentru a deveni un lider de organizare.

Maestru profesional în managementul resurselor umane

Rutgers School of Management and Labor Relations
Online La zi Part time 18 luni Contactează şcoala Statele Unite ale Americii Municipiul Piscataway + 1 mai mult

Programul Rutgers Online Professional Master în Managementul Resurselor Umane (MHRM) este conceput pentru profesioniștii din domeniul resurselor umane și managerii / supervizorii cu o experiență de 4 ani care urmăresc avansarea carierei în posturile de conducere sau de conducere.

Master of Science / Maestru de Inginerie în Inginerie Chimică și Biochimică

Rutgers School of Engineering
Campus La zi Part time 2 - 3 ani Septembrie 2020 Statele Unite ale Americii Municipiul Piscataway + 1 mai mult

Programul de inginerie chimică și biochimică a programului Rutgers oferă un program cuprinzător și modern de programare chimică, cu activități de cercetare interesante și inovatoare în domenii precum nanoscience și nanotehnologie, fenomene de transport, inginerie de reacție, termodinamică și simulări moleculare, separări și inginerie sistemelor de proces.

Master în Ingineria Sistemelor Energetice

Rutgers School of Engineering
Campus La zi Part time 2 - 3 ani Septembrie 2020 Statele Unite ale Americii Municipiul Piscataway + 1 mai mult

Rutgers School of Engineering oferă studenților cu un profil tehnic puternic și le pregătește pentru cariere de lider în profesii captivante și provocatoare. Atât învățământul, cât și cercetarea noastră sunt înrădăcinate în principiile științifice, încorporând în același timp cunoștințele despre provocările actuale.