MASTERSTUDIES

Programe de Masterat de Top în Statele Unite ale Mobil Statele Unite ale Americii 2020

O diplomă de masterat este oferită studenților care au completat un program de studiu la nivel postuniversitar într-un domeniu specific de studiu sau de practică profesională, demonstrând în același timp un nivel ridicat de măiestrie în timpul procesului.

Dupa ce a obtinut diploma de licență, mulți studenți decid să crească experiența și educația lor prin urmărirea unui master. Un maestru poate dura aproximativ doi ani pentru a câștiga, și există programe sunt oferite în multe domenii diferite, astfel încât studenții să poată găsi un accent care lucrează pentru ei și obiectivele lor.

 

Educația în Statele Unite este asigurată în principal de sectorul public, cu controlul și finanțarea provenind de la trei niveluri: de stat, locale și federale, în această ordine.Cerințele comune pentru a studia la un nivel de învățământ superior din Statele Unite va include eseu de admitere (de asemenea, cunoscut sub numele de declarația de scop sau de ordin personal), foaia matricolă, recomandare / scrisori de referință, limba teste

Mobile este un oraș din statul Alabama, SUA. Fiind situat la confluența râului Mobil și Mobil golf al orasului este port unică în Alabama. Împreună cu colegii comunitate de universități și colegii din oferta absolvent orașului și programe postuniversitare în medicale, administrarea afacerilor, resurse umane, justiția penală, arte, drept, IT, și așa mai departe.

Caută Masterate în Statele Unite ale Mobil în Statele Unite ale Americii 2020

rezultate găsite Filter

Program de gradul contabil (macc)

Mitchell College of Business, University of South Alabama (MCOB)
Cursuri Executive
<
La zi
Engleză
Campus

Master of Accounting grad este un program specializat, care este conceput pentru a oferi studenților cu curs avansat de lucru în domeniul contabilității.

Citeste mai mult

Master Of Business Administration

Mitchell College of Business, University of South Alabama (MCOB)
Cursuri Executive
Campus

Mitchell program de MBA este pe deplin acreditat de AACSB International - cel mai înalt nivel de acreditare de afaceri din întreaga lume.

Citeste mai mult