MASTERSTUDIES

Programe de Masterat de Top în Statele Unite ale Maryville Statele Unite ale Americii 2021

Studiile de master la nivel implica studiu de specialitate într-un domeniu de cercetare sau o zonă de practică profesională. Câștigul salarial o diplomă de master demonstrează un nivel ridicat de cunoaștere a subiectului. Câștigul salarial o diplomă de master poate dura de la un an la trei sau patru ani. Înainte de a putea absolvi, de obicei, trebuie să scrie și să apere o teză, un document lung, care este punctul culminant al dumneavoastră de cercetare specializate.

Câștigul salarial un grad avansat, cum ar fi un Master oferă posibilitatea de a mări setul de calificare și, eventual, a îmbunătăți șansele de angajare în același timp. Programele de master pot fi oferite online sau part-time, astfel încât studenții să poată continua studiile într-un mod care este convenabil pentru ei.

 

Statele Unite ale Americii este o țară mare în America de Nord, adesea menționată ca "SUA ", "SUA ", "Statele Unite ", "America ", sau pur și simplu " Statele ". Colegii americani sunt finanțate de către "predare " percepute studentului, care este de multe ori destul de scump, foarte frecvent ajungând în zeci de mii de dolari pe an.

Maryville este în reședințele de județ din județul Nodaway. Facilitățile de învățământ superior include universități și colegii tehnice de formare. Împreună cu facilități de învățământ superior există o mulțime de facilități de agrement din Maryville, care include zece parcuri, șase terenuri de baseball, mai multe cluburi de fotbal, parcuri interesate și o mulțime de frumusetea naturala.

Caută Masterate în Statele Unite ale Maryville în Statele Unite ale Americii 2021

rezultate găsite Filter

Maestru în sisteme informatice

Northwest Missouri State University
MSc
<
Normă întreagă
<
16 luni
Engleză
Campus

Departamentul de Informatică / Sisteme Informatice la Northwest oferă un Master of Science în Sistemele Informatice (MSIS), dedicat dezvoltării viitoarelor lideri în industria ...

Citeste mai mult

Northwest Missouri State University
Masterat
<
Normă întreagă
<
16 luni
Engleză
Campus

Dimensiunea medie a clasei la nord-vest este de 27. <=7 Asistență financiară

Citeste mai mult

Maestru în agricultură

Northwest Missouri State University
MSc
<
Normă întreagă
<
16 luni
Engleză
Campus

Programul de Master of Science în agricultură este conceput pentru a dezvolta în continuare cunoștințele tehnice și pregătirea profesională necesare pentru cei care se pregăte ...

Citeste mai mult