MASTERSTUDIES

Programe de Masterat de Top în Statele Unite ale Glenside Statele Unite ale Americii 2020

Studiile de master la nivel implica studiu de specialitate într-un domeniu de cercetare sau o zonă de practică profesională. Câștigul salarial o diplomă de master demonstrează un nivel ridicat de cunoaștere a subiectului. Câștigul salarial o diplomă de master poate dura de la un an la trei sau patru ani. Înainte de a putea absolvi, de obicei, trebuie să scrie și să apere o teză, un document lung, care este punctul culminant al dumneavoastră de cercetare specializate.

Un maestru, care are unul până la doi ani de școlarizare pentru a primi, poate ajuta pe elevi să îmbunătățească abilitățile lor profesionale și de a dobândi cunoștințe în domeniul ales. Această îmbunătățire a abilităților și a cunoștințelor ar putea duce la o carieră de înaltă calificare, cu posibilități de avansare.

 

Educația în Statele Unite este asigurată în principal de sectorul public, cu controlul și finanțarea provenind de la trei niveluri: de stat, locale și federale, în această ordine.Cerințele comune pentru a studia la un nivel de învățământ superior din Statele Unite va include eseu de admitere (de asemenea, cunoscut sub numele de declarația de scop sau de ordin personal), foaia matricolă, recomandare / scrisori de referință, limba teste

Caută Masterate în Statele Unite ale Glenside în Statele Unite ale Americii 2020

rezultate găsite Filter

Master în Pace și soluționarea conflictului internațional

Arcadia University Department of Historical and Political Studies
Cursuri Executive
<
La zi
<
Part time
<
3 semestre
Engleză
Campus

Faceți parte din soluție.

Citeste mai mult

Master of Arts in International Relations and Diplomacy

Arcadia University Department of Historical and Political Studies
MA
Sept 2020
<
La zi
<
Part time
<
2 ani
Engleză
Campus

We offer a two-year Master of Arts in International Relations and Diplomacy accredited in the US taught in the heart of Paris, France. The language of instruction is English.

Citeste mai mult