MASTERSTUDIES

Programe de Masterat de Top în Statele Unite ale Americus Statele Unite ale Americii 2021

O diplomă de master 's este un grad academic de studii postuniversitare. Unul trebuie să aibă deja o diplomă de licență de a aplica pentru un program de master 's. Cele mai multe de master 's program de gradul va cer elevilor să completeze un maestru ' s teză sau lucrare de cercetare.

Un Master este un program academic la nivel de absolvent, care durează aproximativ doi ani după o diplomă de licență pentru a primi. Master sunt oferite în multe specialități diferite, și în funcție de școală, acestea pot fi, de asemenea, oferite online sau în persoană. Câștigul salarial un Master poate duce la creșterea oportunităților de angajare pentru absolvenți.

 

 

Statele Unite ale Americii este o țară mare în America de Nord, adesea menționată ca "SUA ", "SUA ", "Statele Unite ", "America ", sau pur și simplu " Statele ". Colegii americani sunt finanțate de către "predare " percepute studentului, care este de multe ori destul de scump, foarte frecvent ajungând în zeci de mii de dolari pe an.

Caută Masterate în Statele Unite ale Americus în Statele Unite ale Americii 2021

rezultate găsite Filter

Maestru de Informatică

Georgia Southwestern State University College of Arts and Sciences
Masterat
Engleză

Departamentul de Informatică oferă masteratul în informatică. Programul este orientat către cerințele actuale ale industriei și oferă studenților cunoștințe despre cea mai rec ...

Citeste mai mult

MSN online în asistență medicală

Georgia Southwestern State University College of Nursing and Health Sciences
MSc
Engleză

Misiunea Consorțiului intercolegial din Georgia pentru educația medicală absolventă (GICGNE) Misiunea Consorțiului intercolegial din Georgia pentru educația medicală absolvent ...

Citeste mai mult