MASTERSTUDIES

Găsește Programe de Masterat Part time în Statele Unite ale Evanston Statele Unite ale Americii

Un masterat poate fi urmat după ce studenții finalizează un program de studii universitare. Pentru a obține o diplomă de masterat trebuie de obicei să completezi 12 până la 18 cursuri de colegiu care implică adesea finalizarea testelor cuprinzătoate și/sau a tezei de disertație.

Câștigul salarial un Master necesită doi ani de învățământ, după câștigarea unui Bachelor. Acest grad avansat poate ajuta pe elevi să își atingă obiectivele educaționale și profesionale, în calitate de rigorile programului de ajutor studenților tren un master în abilitățile și cunoștințele de care au nevoie să aterizeze cariera visurilor lor.

 

Educația în Statele Unite este asigurată în principal de sectorul public, cu controlul și finanțarea provenind de la trei niveluri: de stat, locale și federale, în această ordine.Cerințele comune pentru a studia la un nivel de învățământ superior din Statele Unite va include eseu de admitere (de asemenea, cunoscut sub numele de declarația de scop sau de ordin personal), foaia matricolă, recomandare / scrisori de referință, limba teste

Evanston este oraș situat în statul Illinois. Este cunoscut pentru eforturile guvernului său cu privire la sustenabilitatea. Primarul orașului și rezidenții au fost cunoscute de a participa la programe destinate pentru a reduce amprenta de carbon ale orașului.

Solicită Informații Studii de Masterat Cu jumătate de normă în Statele Unite ale Evanston în Statele Unite ale Americii 2021

rezultate găsite Filter

Master de proiectare și management al dezvoltării produselor

Northwestern University Master of Product Design and Development Management
Masterat
Sept 2021
<
Normă întreagă
<
Frecvență redusă
<
9&nbsp;-&nbsp;24 luni
Engleză
Campus

Master of Design de produs

Citeste mai mult