MASTERSTUDIES

Programe de Masterat de Top în Statele Unite ale Riverside Statele Unite ale Americii 2020/2021

Un masterat vă oferă posibilitatea de a continua, fie înțelegerea dumneavoastră de o anumită întrebare sau decolare într-un mod complet diferit folosind abilitatile pe care le au câștigat de gradul dumneavoastră de licență anterior.

Un maestru, care are unul până la doi ani de școlarizare pentru a primi, poate ajuta pe elevi să îmbunătățească abilitățile lor profesionale și de a dobândi cunoștințe în domeniul ales. Această îmbunătățire a abilităților și a cunoștințelor ar putea duce la o carieră de înaltă calificare, cu posibilități de avansare.

 

Statele Unite ale Americii este o țară mare în America de Nord, adesea menționată ca "SUA ", "SUA ", "Statele Unite ", "America ", sau pur și simplu " Statele ". Colegii americani sunt finanțate de către "predare " percepute studentului, care este de multe ori destul de scump, foarte frecvent ajungând în zeci de mii de dolari pe an.

Riverside este în reședințele de județ din județul omonim, California, Statele Unite ale Americii. Studenții din participă în mod regulat la diferite festivaluri din oraș. Festivalurile sunt Riverside Dickens Festivaluri, Riverside, Airshow, Riverside International festivaluri de film, etc "

Caută Masterate în Statele Unite ale Riverside în Statele Unite ale Americii 2020/2021

rezultate găsite Filter

Programe de masterat în educație

University of California Riverside
Masterat
<
Normă întreagă
Engleză
Campus

Școala postuniversitară de învățământ de la UC Riverside oferă studenților soluții inovatoare la unele dintre cele mai critice probleme ale educației. Indiferent dacă vă pregă ...

Citeste mai mult

Master în politică publică

University of California Riverside
Masterat
<
Normă întreagă
<
2 ani
Engleză
Campus

Programul Master of Public Policy (MPP) la Scoala de Politici Publice al UCR este primul astfel de program absolvent oferit de o universitate de cercetare majora din Inland So ...

Citeste mai mult