MASTERSTUDIES

Programe de Masterat de Top în Statele Unite ale șarlotă Statele Unite ale Americii 2021

O diplomă de master 's este un grad academic de studii postuniversitare. Unul trebuie să aibă deja o diplomă de licență de a aplica pentru un program de master 's. Cele mai multe de master 's program de gradul va cer elevilor să completeze un maestru ' s teză sau lucrare de cercetare.

Câștigul salarial un Master necesită doi ani de învățământ, după câștigarea unui Bachelor. Acest grad avansat poate ajuta pe elevi să își atingă obiectivele educaționale și profesionale, în calitate de rigorile programului de ajutor studenților tren un master în abilitățile și cunoștințele de care au nevoie să aterizeze cariera visurilor lor.

 

Statele Unite ale Americii este o țară mare în America de Nord, adesea menționată ca "SUA ", "SUA ", "Statele Unite ", "America ", sau pur și simplu " Statele ". Colegii americani sunt finanțate de către "predare " percepute studentului, care este de multe ori destul de scump, foarte frecvent ajungând în zeci de mii de dolari pe an.

Charlotte, Carolina de Nord este venerat ca cel mai apropiat competitor financiar la New York fiind sediul central la multe bănci și instituții financiare. Ea are numeroase universități de renume pentru a participa atât publice cât și private.

Caută Masterate în Statele Unite ale șarlotă în Statele Unite ale Americii 2021

rezultate găsite Filter

Master of Arts în comunicare: Strategia digitală integrată

Queens University of Charlotte Online
MA
<
Frecvență redusă
Engleză
Online

Maestru on-line de Comunicare de la Universitatea Queens din Charlotte perechi dovedit principii, instrumente și tactici, cu tendințele mass-media noi și emergente.

Citeste mai mult

Master of Science în analiza datelor

Johnson & Wales University
MSc
Engleză
Campus

Într-o lume condusă de date tot mai complexe și complexe, angajații trebuie să descifreze aceste date rapid și eficient pentru a ajuta companiile să ia decizii de afaceri mai ...

Citeste mai mult

Maestru De Administraţie Sănătate

Pfeiffer University School of Graduate Studies
Masterat
<
Normă întreagă
<
5 semestre
Campus

Acest curs de studiu se concentrează pe aplicaţiile practice atât din domeniul de afaceri şi servicii de sănătate de cunoştinţe.

Citeste mai mult

Master of Arts în Leadershipul Educațional

Queens University of Charlotte Online
MA
<
Frecvență redusă
<
22 luni
Engleză
Online

Universitatea Queens din Charlotte's 100% on-line MA în Leadership Educațional se străduiește să facă mai ușor pentru tine să pas în K-12 roluri de administrator cu încredere. ...

Citeste mai mult

Maestru al Administrației Sănătății

Queens University of Charlotte Online
Masterat
<
Frecvență redusă
<
24 luni
Engleză
Online

Universitatea Queens din Charlotte's Master Online de Administrare a Sănătății oferă un curriculum aplicat construit pe practicile de afaceri universale și conducerea principi ...

Citeste mai mult

Master Of Science în Schimbarea Organizaţională şi Leadership (MSL)

Pfeiffer University School of Graduate Studies
MSc
<
Frecvență redusă
<
2 ani
Campus
Online

Proiectat pentru persoane fizice care doresc sau care deţin funcţii de conducere în cadrul medii organizaţionale, cum ar fi îngrijirea sănătăţii industriale,, administraţie pu ...

Citeste mai mult