52 Masterat Programe în Turcia for 2024

Masterat Programe în Turcia for 2024Filter
    • Nice, Franţa
    • Istanbul, Turcia
    • + 1 more

    La zi

    1 an

    În campus

    Engleză, Franceză

    Programul de un an „Studii mediteraneene” al Masterului în Studii avansate europene și internaționale - bilingvă (engleză / franceză) are loc la Nisa, Tunis și Istanbul.

    • Caserta, Italia
    • Istanbul, Turcia

    La zi

    2 ani

    În campus

    Engleză

    Ca parte a cursului de doi ani în "Arhitectură_Interior Design și pentru autonomie" în limba engleză, masterat în clasa LM-4 Arhitectură și inginerie de clădiri-arhitectură, a intrat Departamentul de Arhitectură și Design Industrial "Luigi Vanvitelli" (DADI) în două acorduri internaționale pentru stabilirea a două titluri duble, unul în 2015 și celălalt în 2016.

    • Istanbul, Turcia

    La zi

    2 ani

    În campus

    Engleză

    Sectorul de sănătate turc își propune să își protejeze oamenii de povara financiară a cheltuielilor de sănătate și să răspundă așteptărilor acestora din partea sectorului. Având în vedere aceste obiective, au loc multe schimbări în sector, în special în domeniile furnizării și finanțării serviciilor de sănătate.

    • Izmir, Turcia

    La zi

    2 ani

    În campus

    Engleză

    Într-o lume din ce în ce mai competitivă în cazul în care tot mai multe date devine disponibil din documente web, media digitale, piețele financiare și senzori fără fir, există o mare nevoie de noi sisteme inteligente, care pot analiza sumele imense de date și de a lua deciziile corecte.

    • Istanbul, Turcia

    În campus

    Turc

    Scopul principal al acestui program este de a instrui oamenii de știință care pot face tot felul de informații colectate în domeniul biologiei și sănătății utile și utile în domeniul biologiei și sănătății, cu ajutorul oportunităților oferite de tehnologie. Se va asigura că cunoștințele teoretice și instrumentele tehnologice produse din științele de bază vor fi puse în practică mai rapid și vor deveni benefice pentru sănătatea umană.

    • Istanbul, Turcia

    În campus

    Turc

    Acest program își propune să crească capacitatea studenților din relațiile internaționale sau din alte discipline de a analiza evoluțiile la nivel sistemic, global, național, local și individual și de a face predicții pentru viitor. Datorită cursurilor axate pe istorie, sociologie, drept, economie, politică și regiune, studenților li se oferă și posibilitatea de a se dezvolta în funcție de interesele și obiectivele lor speciale.

    • Aydın, Turcia

    În campus

    Turc

    Obiectivele noastre sunt să desfășurăm cercetări și educație la un nivel avansat, să producem publicații în reviste cunoscute și să oferim consultanță industriei în domeniile ingineriei; ...

    • Nevşehir, Turcia

    În campus

    Turc

    Facultatea de Arte și Știință a Universității Nevșehir Departamentul de Sociologie a fost înființat în 2007. Este primul Departament de sociologie dintre universitățile care au fost construite după 2003. Importanța și funcția sociologiei nu provin din singura știință de bază. Din cauza unor realități precum globalismul și teroarea care schimbă fața lumii, sociologia a devenit mai importantă.

    • Istanbul, Turcia

    În campus

    Turc

    Inginerii calculatoare își definesc problemele de inginerie computerizată cu educația, cunoștințele și experiența lor în hardware și software și creează soluții. Programul de masterat în inginerie informatică aspiră să aducă abilitatea de a analiza evenimentele științifice cu o perspectivă largă, profundă și rațională și de a determina pașii necesari pentru a ajunge la noi sinteze.

    • Istanbul, Turcia

    În campus

    Engleză

    Universitatea turco-germană (TAU) din Istanbul oferă un program de masterat de doi ani în finanțe internaționale. Programul de diplomă este orientat către studenții care lucrează care doresc să obțină abilități și metode esențiale în finanțe internaționale, investiții și comerț.

    • Talas, Turcia

    În campus

    Turc

    Aviația este un sector care necesită diferite discipline pentru a lucra împreună și în armonie. Avioanele de astăzi sunt echipate cu structuri de aeronave și motoare de înaltă tehnologie. Tehnologia avansată relevă necesitatea unui personal tehnic expert. Scopul Departamentului nostru de mentenanță a corpurilor de aeronave și a motorului; Instruirea personalului de întreținere a aeronavelor echipat cu cunoștințele și abilitățile necesare pentru a satisface nevoile de personal de întreținere ale instituțiilor sau organizațiilor legate de aviație.

    • Pamukkale, Turcia

    În campus

    Turc

    Acest program este destinat atât celor care intenționează să aibă o carieră academică în contabilitate și finanțe și doresc să aibă o experiență bună în contabilitate și finanțe. Acest program își propune să formeze specialiști echipați cu cunoștințe de bază, metode, tehnici și aplicații în domeniul finanțelor contabile, gândirii analitice și capacității de a lua deciziile corecte.

    • Istanbul, Turcia

    Engleză

    Programul de master cu teză în Inginerie Mecanică este un program de 120 de credite ECTS cu o durată de 2 ani academici, compus din 4 semestre consecutive de 30 ECTS. Programul obișnuit constă din 7 cursuri de 21 de credite locale, un seminar și o teză. Atât cursurile, cât și teza au câte 60 de credite ECTS fiecare. La cererea directorului de program, institutul poate solicita potențialului student să se înscrie la cursuri suplimentare, dacă mediul său nu este considerat suficient pentru a respecta cerințele programului.

    • Alikahya Fatih, Turcia

    În campus

    Turc

    Departamentul de Educație Fizică și Sport a fost înființat în 1994 pentru a pregăti profesori de educație fizică după ce Institutul de Educație Erzincan a fost transformat în Facultatea de Educație în 1992. Departamentul nostru oferă studii de licență de 4 ani. În plus față de personalul didactic al Ministerului Educației Naționale, absolvenții noștri au posibilitatea de a-și găsi un loc de muncă în instituții de învățământ superior, instituții de educație specială, organizații afiliate Direcției Generale Tineret și Sport și domenii legate de sport. Limba de învățământ din departamentul nostru este turca.

    • Istanbul, Turcia

    În campus

    Turc, Engleză, Avestan

    Scopul programului de asistență medicală de licență este de a crește persoane care înțeleg valorile și comportamentele oamenilor, de a determina nevoile persoanelor sănătoase sau bolnave și de a oferi servicii de asistență medicală în conformitate cu aceste cerințe. Educația medicală oferită în acest scop se desfășoară pe baza rezolvării științifice a problemelor, a cercetării și învățării continue, în conformitate cu standardele internaționale, legile, reglementările și cerințele naționale.