Programe de Masterat în Topografie

Compară 2 Programe de Master în Topografie

O diplomă de master poate stabili acreditările profesionale ale unei persoane în domeniul său ales și poate fi o poartă de doctorat. Poate deschide multe oportunități în viața personală și profesională.

Ce este un maestru în domeniul geodeziei? Acest tip de program dezvoltă în mod obișnuit abilitățile studenților de a produce o hartă sau un plan de construcție prin înregistrarea caracteristicilor zonei funciare. Elevii pot alege dintr-o varietate de cursuri care acoperă matematica, filosofia și istoria studierii, precum și cursuri care acoperă reglementările clădirilor, codurile și principiile de inginerie. Elevii au în mod obișnuit oportunități de a se specializa în anumite domenii de topografie, cum ar fi geodezice, topografice, asortate, fotogrametrie și cadastrale. O diplomă de master este de obicei acordată după ce studenții finalizează aproximativ doi ani de cursuri la nivel de absolvent.

Elevii care lucrează spre un maestru în domeniul cercetării pot dezvolta o capacitate mai mare de a descifra și de a înțelege probleme matematice complicate. Ei învață adesea să folosească tehnologie sofisticată pentru a efectua măsurători precise, precum și pentru a câștiga expertiză cu privire la proprietățile fizice ale solului și mineralelor. Toate aceste abilități pot ajuta absolvenții să obțină locuri de muncă mai puternice.

Costurile pentru școlarizare, cărți și cazare pentru acest program pot varia pentru fiecare persoană și instituție. Durata programului ar putea afecta cheltuielile globale. Compararea diferitelor instituții este adesea cel mai bun mod de a identifica costurile totale.

Persoanele care finalizează un program de masterat în domeniul geodeziei pot găsi muncă ca inspectori și certificatori în industria construcțiilor. Experiența și educația avansată în acest domeniu pot deschide oportunități de conducere și de conducere, cum ar fi șef de șantier, șef de inginer de teren, manager de proiect și consultant. Absolvenții sunt, de asemenea, în cerere pe consiliile de planificare guvernamentală. Multe agenții guvernamentale și companii private angajează absolvenți ca inspectori pentru proiecte rutiere și de construcție.

Un program de masterat în programe de studii poate fi oferit de instituții de învățământ superior în multe locuri din întreaga lume. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

Citește Mai Mult

Mtech în cantitate topografie (cercetare - based)

University of Johannesburg
Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 1 - 2 anii February 2019 Africa de Sud Johannesburg + 1 mai mult

Aceasta calificare este destinat să permită absolvenților să aplice cunoștințe / abilități tehnice integrate și analize avansate și de rezolvare a problemelor la o anumită specializare în topografie cantitate, dezvoltare de proprietate și alte domenii conexe, prin implicarea într-un proiect de cercetare aplicată. [+]

Aceasta calificare este destinat să permită absolvenților să aplice cunoștințe / abilități tehnice integrate și analize avansate și de rezolvare a problemelor la o anumită specializare în topografie cantitate, dezvoltare de proprietate și alte domenii conexe, prin implicarea într-un proiect de cercetare aplicată.

Rezultatele de calificare și criteriile de evaluare

Desfășura activități de cercetare și dezvoltare într-un domeniu specializat și să se angajeze în transferul de tehnologie în domeniul cantitativ topografie și dezvoltarea proprietății.

Cerințele de admitere și criteriile de selecție

A BTech: Cantitate Topografie, sau o calificare echivalentă a unui standard echivalent SAU A Higher National Diploma: Building Surveying la care se adauga experiență de muncă aprobat și alte calificări post diplomă. Elevii sunt selectate pe bază de merit academic și domeniul de studiu aprobat.... [-]


Maestru de constructii topografie

Bond University
Campus Cu normă întreagă 72 săptămâni January 2019 Australia Robina

Master of Building Surveying vă oferă șansa de a crește cunoștințele în domeniul construcțiilor topografie. Vei studia cu cadre universitare de clasă mondială și practicieni cu experiență într-una dintre clădirile cele mai prietenoase cu mediul din Australia. [+]

CERINȚE DE INTRARE

Finalizarea unui australian de calificări de nivel cadru 7 Diplomă de licență într-un domeniu înrudit cu gradul propus (incluzând, dar fără a se limita la topografie clădire, construcții / clădiri, cantitate topografie, arhitectură, / inginerie structurală civilă); sau Finalizarea unui Bond University Graduate Diploma of Building Surveying; sau O combinație de calificări considerate a fi echivalente cu oricare dintre titlurile enumerate în Schema AIBS pentru Asistent Construirea Surveyor plus doi ani de experiență în construirea topografie sau o experiență de șase ani în clădirea generală.

DESCRIERE PROGRAM

Master of Building Surveying vă oferă șansa de a crește cunoștințele în domeniul construcțiilor topografie. Vei studia cu cadre universitare de clasă mondială și practicieni cu experiență într-una dintre clădirile cele mai prietenoase cu mediul din Australia. Programul cuprinde două discipline de specialitate, plus șase materii de bază în comun. Finalizarea încă patru discipline opționale postuniversitare, selectate din suita de programe oferite de Facultatea de Societate și Design vă va permite să absolvent cu un Master of Building Surveying.... [-]