MASTERSTUDIES

Vezi Programe de Masterat în Textile De învăţare la distanţă în Spania 2020

Un masterat este un grad academic acordat persoanelor care denota cu succes un nivel ridicat de expertiză. Există două tipuri principale de masterat - predate și de cercetare.

Asistent costume, croitoreasa, designer de moda si fotograf de moda sunt toate carierele pe care se pot baza pe abilitățile predate prin desfășurarea unei educații în textile. Participanții pot învăța mai multe abilități utile asociate cu țesut, țesături de vopsire și mai mult pentru a deveni de succes în lumea modei.

Învățământ la distanță sau învățământul la distanță este o modalitate de a oferi educație și instruire, de multe ori în mod individual, pentru studenții care nu sunt prezenți fizic în campus.

Spania, oficial Regatul Spaniei, este un stat suveran și un stat membru al Uniunii Europene. Acesta este situat în Peninsula Iberică, în sud-vestul Europei. Universități spaniole reglementa accesul la propriile diplome și le fixează taxele academice. Ele pot oferi, de asemenea, de grade postuniversitare neoficiale. Orașul Madrid capitala are probabil cel mai mare număr de baruri pe cap de locuitor din orice oraș european și o viață de noapte foarte activa.

Începe Astăzi Cele Mai Bune Studii Postuniversitare în Textile De învăţare la distanţă în Spania 2020

2 Rezultate din Textile, Spania, De învăţare la distanţă Filter

Master în Designul de textile și de suprafețe

IED – Istituto Europeo di Design Madrid
Cursuri Executive
05 Oct 2020
<
La zi
<
9 luni
15 Iun 2020
Spanish
Campus
Online

Master of Design Textile și de suprafață pregătește elevii cu privire la aspectele creative ale muncii lor, ajutându-i să-și exprime ideile pe baza unui set de criterii esteti ...

Citeste mai mult

Maestru de design avansat și de model

Idep Barcelona
Cursuri Executive
<
La zi
Spaniolă
Campus

Pentru designer profesionist pentru a ști ce să creeze pentru fiecare tip de consumatori, sau mărci, pentru a cunoaște specialitățile și tehnicile de adecvate model pentru fie ...

Citeste mai mult