MASTERSTUDIES

Vezi Programe de Masterat în Textile Cu jumătate de normă in Italia 2020

Un masterat poate fi urmat după ce studenții finalizează un program de studii universitare. Pentru a obține o diplomă de masterat trebuie de obicei să completezi 12 până la 18 cursuri de colegiu care implică adesea finalizarea testelor cuprinzătoate și/sau a tezei de disertație.

Prin învățare despre procesele critice, cum ar fi vopsirea, țesut și design-țesături, studenții care doresc o educație în industria textilă poate fi în măsură să formeze skillsets necesare pentru a efectua admirabil în mai multe cariere în viitor. Unele dintre acestea pot include designer de încălțăminte, îmbrăcăminte și tehnolog șef de inovare.

Italia, oficial Republica Italiană, este o republică parlamentară unitară în cadrul Uniunii Europene, situată în sudul Europei. La nord, se învecinează cu Franța, Elveția, Austria, Slovenia și-a lungul Alpi.

Începe Astăzi Cele Mai Bune Studii Postuniversitare în Textile Part time in Italia 2020

3 Rezultate din Textile, Italia Filter

Academic Master în proiectarea inovației țesături

Accademia Costume & Moda
Masterat
Feb 2021
<
Normă întreagă
Engleză
Italiană
Campus

Masterat în designul inovativ al țesăturilor se adresează absolvenților care doresc să-și îmbogățească curriculum-ul cu o cale de studiu axată pe cultură, inovație în domeniul ...

Citeste mai mult

Textiles 1st Level Master Degree

Accademia di Belle Arti Aldo Galli - IED Network
Masterat
26 Ian 2021
<
Normă întreagă
<
11 luni
21 Dec 2020
Engleză
Campus

The textile sector has recently highlighted the need for new professional figures whose skills and knowledge can connect and create a dialogue between the creative and strateg ...

Citeste mai mult

Maker model de master

Scuola di Moda Vitali
Masterat
<
Frecvență redusă
<
480 ore
Italiană
Campus

Teme: Bazele și de luare de model fantezie. Standard folosit. Se taie si tehnici manifacturing, Lectra CAD Suite

Citeste mai mult