close

Filtre

Vezi rezultatele

Vezi Diplome de Master în Tehnologii alimentare în Portugalia 2021

Un masterat reprezintă primul nivel de cursuri postuniveristare și poate fi urmat după obținerea unei diplome de licență. Terminarea unui masterat necesită de obicei doi ani de studiu cu normă întreagă, care se ridică la 36 până la 54 de credite semestriale.  Portugalia este una dintre cele mai calde tari europene. Programele universitare sunt foarte accesibile. De fapt, Portugal… Citeste mai mult

Un masterat reprezintă primul nivel de cursuri postuniveristare și poate fi urmat după obținerea unei diplome de licență. Terminarea unui masterat necesită de obicei doi ani de studiu cu normă întreagă, care se ridică la 36 până la 54 de credite semestriale.  

Portugalia este una dintre cele mai calde tari europene. Programele universitare sunt foarte accesibile. De fapt, Portugalia are unul dintre cele mai mici costuri de trai pentru studenți. Bucurați-vă de cele mai mari plaje din Algarve sau vechile aripi de istorie în capitala de la Lisabona.

Studii Postuniversitare Cel Mai Bun în Tehnologii alimentare în Portugalia 2021

Citește mai puţin
Citește mai multe despre studiul în Portugalia
Alte opțiuni în cadrul acestui domeniu de studiu: 
format_list_bulleted Filtre
Sortare după:
  • Populare Cele mai recente Funcție
  • Populare
  • Cele mai recente
  • Funcție
Universidade Católica Portuguesa – Porto
Porto, Portugalia

Sectorul alimentar este esențial pentru a asigura calitatea și dezvoltarea societății. În ciuda dezvoltărilor recente ale sistemelor alimentare, în prezent se apropie mari pro ... +

Sectorul alimentar este esențial pentru a asigura calitatea și dezvoltarea societății. În ciuda dezvoltărilor recente ale sistemelor alimentare, în prezent se apropie mari provocări. Exemple de acestea sunt Agenda 2030, emisă de ONU cu 17 obiective de dezvoltare durabilă (ODD), deoarece dezvoltările și sustenabilitatea sunt în prezent pe o cale de coliziune și pandemia COVID-19. Până în 2050, lumea va avea nevoie de 60% mai multă hrană și, odată cu scăderea nivelurilor de productivitate, este puțin probabil ca acest obiectiv să fie atins, cel puțin dacă nu există nicio modificare a sistemului alimentar actual. În acest sens, este necesar să se creeze strategii de dezvoltare și inovare pentru creșterea durabilă a producției agricole și alimentare, îmbunătățirea lanțurilor de aprovizionare globale, scăderea pierderilor și deșeurilor alimentare, scăderea impactului asupra mediului, economisirea energiei și asigurarea alimentelor sigure și hrănitoare pentru toți. -
MSc
Normă întreagă
2 ani
Engleză, Portugheză
11 Oct 2021
22 Sept 2021
Campus
 
University of Algarve
stos, Portugalia

Scopul programului MSc în Tehnologia Alimentară este de a oferi o înțelegere generală a proprietăților alimentare și a producției și a cunoștințelor în tehnologiile implicate ... +

Scopul programului MSc în Tehnologia Alimentară este de a oferi o înțelegere generală a proprietăților alimentare și a producției și a cunoștințelor în tehnologiile implicate în producția de alimente sigure și sănătoase care să îi califice pe destinatar nu numai să analizeze și să controleze, ci și să proiecteze, să dezvolte sisteme de producție alimentară și produse alimentare. -
MSc
Normă întreagă
2 ani
Portuguese (Portugal), Engleză
Campus
 
Polytechnic Institute Of Santarem - Instituto Politécnico De Santarém
Santarém, Portugalia

Masterul în tehnologie alimentară își propune să consolideze, să integreze și să extindă cunoștințele tehnicienilor în domeniile alimentar și nutrițional, ținând cont de polit ... +

Masterul în tehnologie alimentară își propune să consolideze, să integreze și să extindă cunoștințele tehnicienilor în domeniile alimentar și nutrițional, ținând cont de politica și cerințele alimentare / nutriție / sănătate, de-a lungul întregului lanț alimentar la nivel european și mondial. Ciclul de studii în tehnologia alimentară este orientat pentru a permite dobândirea și aprofundarea următoarelor abilități profesionale: controlul producției primare; controlul calității și siguranței proceselor și produselor alimentare; controlul efluenților și reziduurilor alimentare, prelucrarea și distribuția produselor alimentare sau a materiilor prime ale acestora; analiza alimentelor; implementarea sistemelor de securitate alimentară; consultanță tehnică și juridică; prevenirea și controlul riscurilor din lanțul alimentar; identificarea factorilor care influențează caracteristicile nutriționale ale alimentelor; intervenție în domeniile de management ale companiilor alimentare; instruire în domeniul alimentar. -
Masterat
Portuguese (Portugal)
Oct 2021
Campus
 

Câștigă o bursă în valoare de până la 10.000,00 

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră.
Universidade Nova de Lisboa (Nova University of Lisbon)
Lisabona, Portugalia

Maeștrii în tehnologie și siguranță alimentară vor putea lucra la nivelul producției, controlului calității și siguranței alimentelor în industriile agricole și alimentare, pr ... +

Maeștrii în tehnologie și siguranță alimentară vor putea lucra la nivelul producției, controlului calității și siguranței alimentelor în industriile agricole și alimentare, precum și să dezvolte produse noi și / sau să le îmbunătățească pe cele existente. De asemenea, pot îndeplini sarcini de cercetare și dezvoltare, precum și furnizarea de servicii de consultanță în tehnologie și / sau siguranță alimentară. -
MSc
Portuguese (Portugal)
Oct 2021
Campus