Vezi 22 Masterate în Tehnologii alimentare Diplomă de Masterat Cu jumătate de normă

În scopul de a obține cu succes o calificare de master, veți avea nevoie pentru a obține un număr de credite prin trecerea module individuale. Masters cele mai studiate vor avea o serie de module de bază pe care trebuie să ia și să treacă pentru a obține calificarea. Evaluarea de masterat de cercetare este aproape întotdeauna în întregime de un singur modul de disertație sau a proie… Citeste mai mult

În scopul de a obține cu succes o calificare de master, veți avea nevoie pentru a obține un număr de credite prin trecerea module individuale. Masters cele mai studiate vor avea o serie de module de bază pe care trebuie să ia și să treacă pentru a obține calificarea. Evaluarea de masterat de cercetare este aproape întotdeauna în întregime de un singur modul de disertație sau a proiectului.

Program de Masterat în Tehnologii alimentare Cu jumătate de normă

Citește mai puţin
Alte opțiuni în cadrul acestui domeniu de studiu: 
EIT Food
Warsaw, Polonia +5 Mai mult

Masterul pilot în programul Food Systems este oferta unică a EIT Food pentru a dezvolta talentele de vârf pentru sectorul alimentar. Programul se bazează pe o combinație de ab ... +

Masterul pilot în programul Food Systems este oferta unică a EIT Food pentru a dezvolta talentele de vârf pentru sectorul alimentar. Programul se bazează pe o combinație de abilități esențiale pentru a deveni inovatori și antreprenori eficiente din sectorul alimentar , împreună cu abilități tehnice cheie care sunt adaptate la cariera individuală Pathway pentru fiecare elev. -
MSc
La zi
4 semestre
Engleză
Sept 2020
30 Mart 2020
Campus
 
Ural Federal University
Yekaterinburg, Rusia

Programul de master în biotehnologie alimentară își propune să pregătească experți multi-calificați în domeniul controlului calității producției, dezvoltării produselor și ino ... +

Programul de master în biotehnologie alimentară își propune să pregătească experți multi-calificați în domeniul controlului calității producției, dezvoltării produselor și inovării în industria alimentară și a băuturilor. Programul cuprinzător al programului acoperă diferite aspecte ale studiilor asupra microorganismelor, culturilor celulare de animale și plante, substanțe biologice active, procese de homeostază și nutriție umană, principii de inginerie genetică și metabolică și tehnici pentru determinarea efectelor produselor modificate genetic asupra obiectelor biologice . -
Cursuri Executive
La zi
2 ani
Engleză
Sept 2020
30 Sept 2020
Campus
 
University of Szeged
Szeged, Ungaria

Un inginer științific și tehnician certificat în domeniul produselor alimentare este calificat în domeniul producției, al tehnologiei, al planificării operațiunilor, al gestio ... +

Un inginer științific și tehnician certificat în domeniul produselor alimentare este calificat în domeniul producției, al tehnologiei, al planificării operațiunilor, al gestionării proceselor economice, al dezvoltării produselor, al asigurării calității, al licitației și este capabil să întreprindă sarcini de gestiune ținând seama în același timp de economice. -
MSc
La zi
4 semestre
Engleză
Campus
 
ZHAW School of Life Sciences And Facility Management
Wädenswil, Elveţia

În acest program de Master, vă ocupați cu soluții inovatoare pentru industria alimentară și a băuturilor. Recunoașteți inovația ca un proces holistic și dezvoltați noi produse ... +

În acest program de Master, vă ocupați cu soluții inovatoare pentru industria alimentară și a băuturilor. Recunoașteți inovația ca un proces holistic și dezvoltați noi produse și procese eficient de la materii prime până la livrare. Luați în considerare cunoștințele despre tehnologie, produse alimentare, ambalare, lanț de aprovizionare, strategie și design. -
MSc
La zi
Part time
3 - 7 semestre
Engleză
Sept 2020
30 Apr. 2020
Campus
 
Curtin University
Perth, Australia

Industria alimentară este una dintre cele mai mari din lume. Creșterea sa, în special pe piața exporturilor, necesită un nivel ridicat de tehnologie, precum și persoane fizice ... +

Industria alimentară este una dintre cele mai mari din lume. Creșterea sa, în special pe piața exporturilor, necesită un nivel ridicat de tehnologie, precum și persoane fizice instruite pentru a aplica această tehnologie. Cursurile noastre postuniversitare din această disciplină pot oferi cariere diverse și provocatoare și au fost concepute pentru a oferi pregătire profesională celor deja angajați în industria alimentară și celor din alte domenii științifice. -
MSc
La zi
2 ani
English
Iul 2020
Campus
 
University of Turku
Turku, Finlanda

Programul de Master în Dezvoltare Alimentară vă oferă competență pentru a face față provocărilor în cercetare și dezvoltare în industria alimentară și în mediul academic. ... +

Programul de Master în Dezvoltare Alimentară vă oferă competență pentru a face față provocărilor în cercetare și dezvoltare în industria alimentară și în mediul academic. -
MSc
La zi
2 ani
Engleză
Aug 2021
20 Ian 2021
Campus
 
University of Algarve
Faro, Portugalia

Scopul programului MSc în Tehnologia Alimentară este de a oferi o înțelegere generală a proprietăților alimentare și a producției și a cunoștințelor în tehnologiile implicate ... +

Scopul programului MSc în Tehnologia Alimentară este de a oferi o înțelegere generală a proprietăților alimentare și a producției și a cunoștințelor în tehnologiile implicate în producția de alimente sigure și sănătoase care să îi califice pe destinatar nu numai să analizeze și să controleze, ci și să proiecteze, să dezvolte sisteme de producție alimentară și produse alimentare. -
MSc
La zi
2 ani
Portuguese, Engleză
Campus
 
Ecole de Management de Normandie
Caen, Franţa +1 Mai mult

Acest program este predat în limba franceză.

Acest program este predat în limba franceză. -
MSc
La zi
Limba franceza
Campus
 
University of Lincoln
Lincoln, Regatul Unit

Acest program își propune să echipeze studenții cu abilități avansate, cunoștințe și expertiză pentru a-și asuma rolurile tehnice și de management al produselor în sectorul ag ... +

Acest program își propune să echipeze studenții cu abilități avansate, cunoștințe și expertiză pentru a-și asuma rolurile tehnice și de management al produselor în sectorul agroalimentar important la nivel global. -
MSc
La zi
Engleză
Sept 2020
Campus
 
KU Leuven: Faculty of Bioscience Engineering
Leuven, Belgia

Programul Interuniversitar în Tehnologia Alimentară (IUPFOOD) se axează pe două dimensiuni tehnologice de importanță primară și esențială în procesarea și conservarea alimente ... +

Programul Interuniversitar în Tehnologia Alimentară (IUPFOOD) se axează pe două dimensiuni tehnologice de importanță primară și esențială în procesarea și conservarea alimentelor; transformarea (prelucrarea) materiilor prime în produse adaptate consumului uman; rolul operațiunilor post-recoltare și al conservării alimentelor în furnizarea de alimente sigure și nutritive către consumatorul final. Aceste două preocupări sunt direct traduse în punctele de interes ale programului IUPFOOD. Programul InterUniversity în Tehnologia Alimentară (IUPFOOD) este organizat în comun de KU Leuven și Universitatea Ghent (UGent). Programul se bazează pe expertiza combinată a KU Leuven și UGent în domeniul cercetării și educației în domeniul tehnologiei alimentare. -
MSc
La zi
Part time
2 ani
Engleză
Sept 2020
Campus
 
University of Parma
Altavilla Vicentina, Italia +1 Mai mult

Cursul de studii în știința și tehnologia alimentară este conceput pentru a produce absolvenți care posedă cunoștințe de bază și practice bune în sectoarele principale ale ști ... +

Cursul de studii în știința și tehnologia alimentară este conceput pentru a produce absolvenți care posedă cunoștințe de bază și practice bune în sectoarele principale ale științei și tehnologiei alimentelor. -
Cursuri Executive
La zi
3 ani
Engleză, Italiană
Campus
 
Manchester Metropolitan University
Manchester, Regatul Unit

Cum evaluați contaminanții microbieni în mesele gata? Cum putem influența gustul și textura alimentelor pentru a le face mai dorite? Cum putem folosi noile tehnologii pentru a ... +

Cum evaluați contaminanții microbieni în mesele gata? Cum putem influența gustul și textura alimentelor pentru a le face mai dorite? Cum putem folosi noile tehnologii pentru a face alimente sigure și durabile? Prin acest curs, veți explora producția de alimente din secolul XXI și vă veți dezvolta înțelegerea modului în care proprietățile biochimice ale componentelor alimentare influențează modul în care gusturile și senzațiile alimentelor și modul în care acestea influențează nutriția și sănătatea. -
MSc
La zi
Part time
Engleză
Sept 2020
Campus
Online
 
Universidad de Sonora
Hermosillo, Mexic

Obiectiv general: Să ofere un cadru de pregătire academică specializată absolvenților de Științe Biologice, Chimico-Biologi, Ingineria Chimică, Agronomiști și carierele aferen ... +

Obiectiv general: Să ofere un cadru de pregătire academică specializată absolvenților de Științe Biologice, Chimico-Biologi, Ingineria Chimică, Agronomiști și carierele aferente, formând resurse umane de nivel excelent, cu pregătire solidă în diferite domenii ale științei, capabile să efectuează cercetări originale și independente, care reprezintă progrese semnificative în domeniul științelor alimentare și al tehnologiei, cu un accent mai mare pe zonele de cereale și produse de acvacultură. De asemenea, oferiți-le o imagine de ansamblu aprofundată și cuprinzătoare, astfel încât să fie capabili să identifice problemele relevante în domeniile lor de lucru și să genereze cunoștințe aplicabile. -
Cursuri Executive
La zi
2 ani
Spaniolă
Aug 2020
29 May 2020
Campus
 
University of Johannesburg
Johannesburg, Africa de Sud

Scopul principal al MTech Food Technology este de a oferi studenților educație specializată avansată și formare în timp ce îndeplinește cerințele unei componente specifice de ... +

Scopul principal al MTech Food Technology este de a oferi studenților educație specializată avansată și formare în timp ce îndeplinește cerințele unei componente specifice de cercetare, astfel încât studenții să poată stăpâni abilitățile experimentale și tehnologice necesare și competențele necesare de lucru pe teren, precum inovarea, luarea deciziilor, gândire strategică și abilități organizaționale. -
Cursuri Executive
La zi
Part time
Engleză
Ian 2021
Campus
 
Lund University
Lund, Suedia

Acest Master Master Erasmus Mundus își propune să ofere o dimensiune europeană în domeniul cunoașterii intensivă a cercetării și dezvoltării alimentelor și este foarte relevan ... +

Acest Master Master Erasmus Mundus își propune să ofere o dimensiune europeană în domeniul cunoașterii intensivă a cercetării și dezvoltării alimentelor și este foarte relevant pentru studenții din UE și din țările terțe care doresc să fie angajați în sectorul agroalimentar și al băuturilor. -
MSc
La zi
2 ani
Engleză
Campus
 

TIP! If you represent a school and want to add your programs to our listings, contact us here