MASTERSTUDIES

Vezi Diplome de Masterat în Tehnologie executivă 2020/2021 în Statele Unite ale Anvers în Belgia

Un masterat este un grad academic acordat persoanelor care denota cu succes un nivel ridicat de expertiză. Există două tipuri principale de masterat - predate și de cercetare.

MS Executiv în tehnologie pregătește lideri din orice domeniu pentru următorul pas în cariera lor executiv. Tehnologia de ultimă oră, combinate cu abordările moderne de afaceri garanta o dezvoltare internațională de succes la cel mai înalt nivel.

Belgia oferă un orientată spre piață învățământ de nivel superior, care se bazează pe competențe și inovare. Țării 's instituțiile de învățământ superior oferă o interactiv în același timp, învățământul universitar orientat spre cercetare înainte de aderarea la piața locurilor de muncă.

Antwerp are o scenă variată și cu succes a învățământului superior. Colegii și mai multe universități au campat în acest oraș începând cu Universitatea din Antwerp, Plantin University College, Artesis University College și multe altele.

Solicită Informații Masterate în Tehnologie executivă în Statele Unite ale Anvers în Belgia 2020/2021

1 Rezultate din Tehnologie executivă, Anvers Filter

Master Executive in Enterprise IT Architecture

Antwerp Management School
Masterat
<
Frecvență redusă
<
2 ani
Engleză
Campus

Acest master urmărește dezvoltarea abilităților de inovare a întreprinderii. Participanții dobândesc cunoștințe pentru a stăpâni complexitatea și pentru a fi arhitectul unei o ...

Citeste mai mult