close

Filtre

Vezi rezultatele

Vezi Diplome de Masterat în Tehnologia educației 2021 în Statele Unite ale Koila în Grecia

Un masterat vă oferă posibilitatea de a continua, fie înțelegerea dumneavoastră de o anumită întrebare sau decolare într-un mod complet diferit folosind abilitatile pe care le au câștigat de gradul dumneavoastră de licență anterior. profesioniștii din domeniul tehnologiei digitale se concentrează pe o matrice multiformă de instrumente, aplicații, dispozitive, rețele și alte tipu… Citeste mai mult

Un masterat vă oferă posibilitatea de a continua, fie înțelegerea dumneavoastră de o anumită întrebare sau decolare într-un mod complet diferit folosind abilitatile pe care le au câștigat de gradul dumneavoastră de licență anterior.

profesioniștii din domeniul tehnologiei digitale se concentrează pe o matrice multiformă de instrumente, aplicații, dispozitive, rețele și alte tipuri de tehnologie. obiectivele lor sunt de a sprijini și de a îmbunătăți productivitatea la locul de muncă, capacitățile de producție, transport și mass-media, divertisment, siguranță și securitate, precum și operațiunile de infrastructură.

Grecia, oficial Republica Elenă, sau Hellas așa cum a solicitat de la cele mai vechi timpuri, este o țară din Europa de Sud-Est. În conformitate cu recensământul din 2011, populația Greciei 's este de aproximativ 11 milioane de euro.

Solicită Informații Masterate în Tehnologia educației în Statele Unite ale Koila în Grecia 2021

Citește mai puţin
format_list_bulleted Filtre
University of Western Macedonia
Koila, Grecia

Program postuniversitar "Științe ale educației cu noi tehnologii"

Program postuniversitar "Științe ale educației cu noi tehnologii" -
Masterat
Greacă
Sept 2021
Campus
 

Sfat! Dacă reprezentați o școală și doriți să adăugați programele dumneavoastră la listările noastre, contactează-ne aici