MASTERSTUDIES.RO

Vezi toate cele 39 Programe de Masterat de Top în Taiwan 2020

Taiwan consideră educaţia foarte importantă, iar acest lucru poate fi observat prin nenumăratele programe de Masterat în Taiwan disponibile studenţilor străini. Cu un Masterat în Taiwan studenţii au parte de excelenţă academică într-o societate modernă şi vibrantă şi de facilităţi ultra-moderne. În afara sălilor de clasă, studenţii care urmează un Masterat în Taiwan se pot bucura de tot ceea ce această ţară minunată are de oferit, cum ar fi munţi luxurianţi, oraşe dinamice, coaste uimitoare, cultură eclectică, patrimoniu religios şi oameni prietenoşi.

Câteva dintre cele mai populare programe de Masterat în Taiwan sunt în domenii precum Afaceri, Informatică, Afaceri Internaţionale, Studii Asiatice, Inginerie şi multe altele. Programele de Masterat în Taiwan oferă de asemenea flexibilitate de planificare a studiilor prin opţiunea de a studia cu normă întreagă, cu jumătate de normă sau online. Cu un Masterat în Taiwan studenţii vor dobândi o experienţă internaţională valoroasă care îi va avantaja pe piaţa regională şi globală a muncii.

Aruncă o privire la programele de Masterat în Taiwan de mai jos. Fă următorul pas chiar azi!

rezultate găsite Filter

Maestru în Afaceri Internaționale

Ming Chuan University
Campus La zi 1 - 2 ani Contactează şcoala Taiwan Taipei

Programul de Master în Afaceri Internaționale a luat naștere ca Școala Universitară pentru Afaceri Internaționale (GSIA), primul și singurul program absolvent al Republicii China (Taiwan) specializat în studiul guvernării internaționale și globale și a globalizării. Se străduiește să construiască o platformă profesională axată pe cunoașterea teoretică și practică a guvernanței internaționale și globale și a operațiunilor de afaceri internațional / globale, care promovează facultățile și studenții cu viziune internațională și globală asupra guvernării și globalizării, oferă facultății și studenților un mediu internațional, oportunități și sprijin academic, precum și își propune să pregătească viitori lideri într-o varietate de medii profesionale. În 2014, GSIA sa transformat în Programul de Master în Afaceri Internaționale, deschis doar studenților străini.

Master în planificarea financiară și gestionarea fiscală

Takming University Of Science And Technology
Campus La zi Septembrie 2020 Taiwan Taipei

Aceasta este prima școală postuniversitară înființată în funcție de punctul de vedere al clienților privind planificarea financiară în Taiwan. Obiectivul înființării sale este de a oferi cunoștințe profesionale despre managementul veniturilor și al taxelor, astfel încât studenții noștri să fie instruiți să fie buni în administrarea lor financiară sau să devină manageri fiscali profesioniști.

Master în management logistic

Takming University Of Science And Technology
Campus La zi Septembrie 2020 Taiwan Taipei

Institutul nostru absolvent a fost înființat în 2008. Obiectivul nostru principal este cultivarea talentelor și dotarea acestora cu capabilități manageriale de comerț și logistică la nivel mondial. Domeniile noastre de cercetare includ lanțuri și managementul francizei, managementul logisticii, administrarea afacerilor internaționale etc.

Masterat în managementul marketingului

Takming University Of Science And Technology
Campus La zi Septembrie 2020 Taiwan Taipei

Departamentul de Management al Marketingului a fost înființat în 2004 și datorită activităților sporite de expoziții comerciale și convenții din întreaga lume în ultimii ani, Divizia de Convenție Internațională, Expoziție și Management Turistic a fost înființată în 2009.

M.Ed. în învățare și instruire

National Taipei University of Education
Campus La zi Part time 2 ani Contactează şcoala Taiwan Taipei + 1 mai mult

M.Ed. în învățare și instruire se axează pe instruirea centrată pe elev, pe teoriile și strategiile de învățare, pe învățarea mobilă și evaluarea învățării.

Program de master internațional al leadership-ului educațional și de dezvoltare a managementului (elmd)

National Chung Cheng University
Campus La zi 2 ani Septembrie 2020 Taiwan Orașul Chiayi

Programul de Master în Leadership educațional și Management Development (ELMD), condus de Colegiul de Educație a fost înființată în 2012 ca primul program întreg-limba engleză în Universitatea Cheng Chung National (CCU), au contribuit în principal, de către personalul academic de la Institutul Universitar de Educație , Departamentul pentru adulți și educația permanentă și Centrul pentru formarea profesorilor.

Masters of Theology

Chang Jung Christian University
Campus La zi 2 ani Septembrie 2020 Taiwan Tainan

Educația teologică la Chang Jung Christian University, Taiwan, are ca scop formarea de lideri care sa angajat desfășoară o gamă largă de vocații inclusiv ministerul parohiei, capelan spital, mișcări ecumenice, organizații de voluntariat, asistență socială, profesia didactică, și multe altele.

Masters of Business and Global Management

Chang Jung Christian University
Campus La zi 2 ani Septembrie 2020 Taiwan Tainan

De master în ingineria mediului

National Central University
Campus La zi Septembrie 2020 Taiwan Hsinchu

Din cauza prerogativelor multidisciplinare de facultate sale și calitatea de primă rată a instalațiilor sale de cercetare, GIEE atrage studenții de mare calibru dintr-o varietate de inginerie și științe discipline.

Masterat în inginerie energetică

National Central University
Campus La zi Septembrie 2020 Taiwan Hsinchu

Misiunea acestui institut este acela de a cultiva studenților cu cunoștințe și capacitatea de a deveni fie ingineri de energie profesionale sau cercetători. Trei domenii principale de cercetare sunt pe deplin dezvoltate și susținute de proiectul "Dezvoltarea First Class-Universități și Top-Level Research Centers (ME)," mai multe proiecte importante din "National Science and Technology Programul-Energie (CNVM)" și unele industrii conexe .

Master în Inginerie și management de construcții

National Central University
Campus La zi Septembrie 2020 Taiwan Hsinchu

Institutul Universitar de Inginerie Construcții și Management a fost infiintata in anul 2001. Institutul este primul de acest gen în universitățile publice din Taiwan. A fost anterior Construcții Inginerie și Management Divizia de la Departamentul de Inginerie Civilă

Master în știința materialelor și inginerie

National Central University
Campus La zi Septembrie 2020 Taiwan Hsinchu

Institutul de Stiinta si Ingineria Materialelor (IMSE) a fost fondată în august 2005, și oferă în prezent atât de master și doctorat.

Master în opto-mecatronicii inginerie

National Central University
Campus La zi Septembrie 2020 Taiwan Hsinchu

Pe langa cursurile bazate pe cunoaștere, hands-on activități, cultivarea creativității, iar cursurile Capstone sunt special oferite în formarea noastră.

Masterat în inginerie civilă

National Central University
Campus La zi Septembrie 2020 Taiwan Hsinchu

Departamentul de Inginerie civilă oferă grade în următoarele discipline: mecanică și inginerie structurală, inginerie geotehnice, inginerie de resurse de apă, materiale de inginerie, inginerie de transport, inginerie geo-informații și de tehnologia informației.

Master in inginerie chimica si materiale

National Central University
Campus La zi Septembrie 2020 Taiwan Hsinchu

Departamentul de Chimie si Ingineria Materialelor de NCU este una dintre instituțiile de conducere în învățământul de inginerie și este cunoscut pentru realizările sale de clasă mondială în domeniul cercetării. Departamentul oferă un curriculum cu un spectru larg de cursuri, care fuzionează în mod unic de formare inginerie chimică de bază cu cunoștințe fundamentale ale științei materialelor / inginerie și consolidată în continuare cu studiile aprofundate privind cercetarea și domenii industriale în curs de dezvoltare.