close

Filtre

Vezi rezultatele

Vezi Diplome de Master în TESOL 2021 în Statele Unite ale Patras în Grecia

Beneficiile de un master extinde dincolo de îmbunătățirea potențialul de câștig. Acestea vă pot oferi cu abilități personale și profesionale pentru a accelera dezvoltarea ta. Ele sunt, de asemenea, o oportunitate de a te diferenția de colegii dvs., dintre care mulți vor avea calificări A-nivel și de licență similare. TESOL standuri pentru predarea limbii engleze pentru vorbitori d… Citeste mai mult

Beneficiile de un master extinde dincolo de îmbunătățirea potențialul de câștig. Acestea vă pot oferi cu abilități personale și profesionale pentru a accelera dezvoltarea ta. Ele sunt, de asemenea, o oportunitate de a te diferenția de colegii dvs., dintre care mulți vor avea calificări A-nivel și de licență similare.

TESOL standuri pentru predarea limbii engleze pentru vorbitori de alte limbi, și multe programe se concentrează pe trei principii de bază. Acestea sunt aplicate în cercetarea științifică, cunoștințele lingvistice teoretice și utilizarea practică atât pentru cercetarea și teoria.

Grecia, oficial Republica Elenă, sau Hellas așa cum a solicitat de la cele mai vechi timpuri, este o țară din Europa de Sud-Est. În conformitate cu recensământul din 2011, populația Greciei 's este de aproximativ 11 milioane de euro.

Patras nu este numai cel mai mare, dar acționează, de asemenea, de capital din vestul Greciei. Acesta este acasa, la mai mult de 200.000 de locuitori și un port ocupat, care reprezintă o parte importantă a economiei naționale. În interiorul frontierelor sale, veți găsi mai multe instituții de învățământ superior.

Solicită Informații Masterate în TESOL în Statele Unite ale Patras în Grecia 2021

Citește mai puţin
format_list_bulleted Filtre
Hellenic Open University
Patras, Grecia

Structura cursului

Masterat
Normă întreagă
3 ani
Engleză
Campus
 

Sfat! Dacă reprezentați o școală și doriți să adăugați programele dumneavoastră la listările noastre, contactează-ne aici