MASTERSTUDIES

Vezi Programe de Master în TESOL în Canada 2020/2021

O diplomă de master 's este un grad academic de studii postuniversitare. Unul trebuie să aibă deja o diplomă de licență de a aplica pentru un program de master 's. Cele mai multe de master 's program de gradul va cer elevilor să completeze un maestru ' s teză sau lucrare de cercetare.

TESOL standuri pentru Predarea limbii engleze pentru vorbitori de alte limbi. Programul de Master TESOL 's pregătește studenții pentru predare, atât împreună pe plan intern și în străinătate, în învățământul superior pentru adulți.

Canada este cea mai bună țară pentru a continua educația dumneavoastră superior, dacă sunteți o persoană interactive. Aproape fiecare grup etnic este reprezentat în Canada, astfel "SA societate multiculturală. Bariera lingvistică nu este o problemă pentru studenții străini ca Canada este considerată lider mondial 's în formarea lingvistică.

Studii de Masterat Cea Mai Bună în TESOL în Canada 2020/2021

1 Rezultate din TESOL, Canada Filter

Master Internațional de predare a limbii engleze ca a doua limbă

Saint Mary’s University
Masterat
Aug 2021
<
Normă întreagă
<
16 luni
01 May 2021
Engleză
Campus

Programul Master International de predare a limbii engleze Saint Mary pregătește absolvenții pentru cariere internaționale în predarea limbii engleze ca limbă suplimentară. IM ...

Citeste mai mult