MASTERSTUDIES.RO

Vezi toate cele 208 Programe de Masterat de Top în Suedia 2020

Suedia este o ţară localizată în nordul Europei şi este membră a Uniunii Europene. Este o ţară paşnică cu o climă temperată şi oameni bine educaţi şi prietenoşi. Suedia are multe oraşe metropolite cu o combinaţie de arhitectură veche şi vecinătăţi moderne, populate de suedezi tineri şi ambiţioşi. Suedia are de asemenea şi multe universităţi şi colegii care oferă programe de Masterat în Suedia.

Suedia are unul dintre cele mai ridicate standarduri de trai din lume, dar şi o economie care creşte rapid şi cea mai mare rată de inovaţie din Uniunea Europeană. Studenţi din toate colţurile lumii sunt atraşi să urmeze un Masterat în Suedia, făcând din studiile superioare un mediu divers şi stimultant din punct de vedere intelectual. Studenţii care urmează un Masterat în Suedia au posibilitatea de a alege între a studia cu normă întreagă, cu jumătate de normă sau online.

Caută chiar acum un Masterat în Suedia din lista de mai jos. Poate vei găsi programul care te va ajuta să te dezvolţi pe plan intelectual, profesional şi personal.

rezultate găsite Filter

Biblioteca de master si stiinta informarii, servicii de bibliotecă și de informare digitale

University of Borås
Online & Campus Combinate La zi 2 ani Contactează şcoala Suedia Borås

Biblioteca digitală și Information Services. Elevii vor înțelege semnificația bibliotecilor digitale în contextul lor propriu, gestiona tranziția de servicii în sfera digitală, și să dezvolte noi servicii digitale pentru a satisface nevoile clientelei lor.

Programul comun de masterat nordic în domeniul dreptului mediului

University of Eastern Finland
Campus La zi 2 ani Ianuarie 2021 Finlanda Joensuu Suedia Uppsala Norvegia Tromsø + 4 mai mult

Pe plan internațional, în cadrul UE și la nivel național, există multe legi pentru gestionarea schimbărilor climatice și a altor probleme de mediu. Dreptul la mediu este foarte complex și dinamic, iar experții sunt solicitați atât la nivel național, cât și la nivel internațional. Programul Nordic de Master în Dreptul de Mediu (NOMPEL) vă oferă un grad competitiv.

Maestru de Arte Plastice în Proiectarea Culturii Copilului

HDK - Academy of Design and Crafts - University of Gothenburg
Campus La zi 2 ani Septembrie 2020 Suedia Gothenburg

Designul culturii copiilor (CCD) este un domeniu care crește în cunoaștere, necesitate și cerere atât la nivel național, cât și la nivel internațional. Concentrându-se pe jocul copiilor, pe perspectivele copiilor și pe condițiile specifice ale acestora, am creat un program de masterat care nu are echivalent în lume.

Programul De Master în Bioentrepreneurship

Karolinska Institutet
Campus La zi 2 ani Contactează şcoala Suedia Stockholm

Programul de master în Bioentrepreneurship este adaptat pentru elevii cu un fundal in biomedicina, farmaceutica, biotehnologie, sănătate sau medicamente cu cursuri care abordează temele centrale ale cum să gestioneze și să dezvolte companiile stiinta de viata.

Programul de Master în Finanțe

Umeå School of Business, Economics and Statistics - Umeå University
Campus La zi 2 ani Contactează şcoala Suedia Umeå

Acest program este oferit de Școala de Afaceri, Economie și Statistică din Umeå. Acest program oferă un cadru conceptual și analitic pentru înțelegerea și aplicarea teoriei financiare și oferă o bază temeinică în domeniul finanțelor pe care absolvenții săi se pot baza pe restul carierelor lor de afaceri.

Maestru în dezvoltarea producției și de management

Jönköping University
Campus La zi 2 ani Septembrie 2020 Suedia Jönköping

Industria prelucrătoare se confruntă acum cu provocări legate de globalizare și acesta este punctul de plecare al acestui program de masterat. Scopul este de a oferi cunoștințe și competențe care pregătesc studenții pentru poziții de conducere în cadrul industriei prelucrătoare.

Master Erasmus Mundus în Georesources Engineering - EMerald

Université de Lorraine
Campus La zi 2 ani Septembrie 2020 Franţa Nancy Belgia Liège Suedia Luleå Germania Freiberg + 6 mai mult

Programul EMerald Master a fost creat pentru a răspunde nevoii urgente exprimate de Uniunea Europeană pentru a crea o Europă eficientă din punctul de vedere al utilizării resurselor.

Programul de master (un an) în analiză socială

Örebro University
Campus La zi 1 an Septembrie 2020 Suedia Örebro

Pe acest program interdisciplinar, OU va dezvolta abilități analitice avansate pentru studierea problemelor sociale importante contemporane. Cu astfel de competențe, OU poate lucra pe probleme sociale atât în ​​sectorul privat, cât și în cel public și este competent să-și continue studiile la nivel de doctorat.

Master în Peisaje Polar și Climat Quaternar

Stockholm University
Campus La zi 2 ani August 2020 Suedia Östermalm

În multe locuri din lume, avem schimbări rapide de mediu. În programul de masterat în Peisajul Polar și Climatul Quaternar, veți obține cunoștințele și abilitățile necesare pentru înțelegerea și analiza peisajelor polare și alpine. Obțineți informații despre modul în care s-au schimbat pe scări de timp diferite, legate de variațiile climatice din perioada quaternară.

Master în învățare automată, sisteme și control

Lund University
Campus La zi 2 ani Septembrie 2020 Suedia Lund

Programul de master în învățare, sisteme și control de mașini pregătește studenții pentru o carieră flexibilă care se dovedește în viitor în acest domeniu general, unde algoritmi avansați sunt folosiți pentru a analiza seturi de date mari într-o gamă largă de aplicații care combină metode de analiză statistică, matematică, procesare de semnal, imagine analiza și teoria controlului.

Master în Inginerie Electrică. Specializare: Procesarea semnalelor și propagarea valurilor

Linnaeus University
Campus La zi 2 ani Contactează şcoala Suedia Växjö

Acest program conține teorii și aplicații și vă pregătește pentru lucrări de inginerie avansată în industrie sau pentru studii postuniversitare.

Programul de master în inginerie mecanică cu accent pe inginerie structurală (120 credite)

Blekinge Institute of Technology
Campus La zi 2 ani August 2020 Suedia Karlskrona

Lucrați cu dezvoltarea avansată a produselor în procese coordonate - prezicerea și optimizarea performanței folosind atât modelare virtuală cât și fizică.

Master în știința datelor (DSC)

EIT Digital Master School
Campus La zi 2 ani Septembrie 2020 Ungaria Budapesta Finlanda Espoo Franţa Paris Italia Trento Ţările de Jos Eindhoven Spania Madrid Suedia Stockholm Turku Estonia Tallin Bologna Grozav Milano + 18 mai mult

Datele abundă. Social media, sisteme de fabricație, dispozitive medicale, servicii logistice și nenumărate altele generează zilnic câte un petabytes de date. Cu o multitudine de date disponibile, suntem la un punct din istorie, unde putem efectua analize pentru a detecta, a descoperi și, în cele din urmă, pentru a înțelege mai bine lumea din jurul nostru.

Maestru în știința datelor

Dalarna University
Campus 2 ani Septembrie 2020 Suedia Borlänge

Folosiți puterea de analiză a datelor pentru a rezolva problemele practice ale companiilor și organizațiilor din întreaga lume.

Master in Media Technology: Strategic Media Development

Malmö University
Campus La zi 2 ani August 2020 Suedia Malmö

Programul vă oferă posibilitatea de a obține o cunoaștere aprofundată a precondițiilor teoretice și practice în care evoluționează noile tehnologii media și se aplică managementului și luării deciziilor în contexte de afaceri.