Keystone logo

Masterat Programe în Studiul produselor alimentare și al băuturilor în Parma, Italia pentru 2024

Filtre

Filtre

  • Masterat
  • Italia
  • Studiul produselor alimentare și al băuturilor
Domenii de studiu
    Abilități de viață (0)Arta spectacolului (0)
  • Asistență medicală (1)
  • Auto-îmbunătățire (0)Aviație (0)Construcții (0)Jurnalism și comunicare în masă (0)Limbi străine (0)Modă (0)
  • Pedagogie (1)
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

Popular degree type

Masterat Programe în Studiul produselor alimentare și al băuturilor

Orașul brânză de Italia - Parma este cunoscut pentru arhitectura sa și bogat patrimoniu. Ea are unele dintre cele mai vechi universități din Italia, cum ar fi Universitatea din Parma. Prin urmare, oricine este interesat în obținerea o educație bună într-un loc tradițional trebuie să trăiască în Parma.

Studiul proprietăților mâncării este inclus în studiile alimentare. Aceste studii examinează și de unde vine mâncarea, cum sunt produse alimentele și băuturile și cum sunt acestea transportate, depozitate și consumate.

Oficial cunoscut sub numele de Republica Italiană, țara se găsește în sudul Europei. Limba oficială este limba italiană și de capital cultural bogat este Roma. Multe dintre cele mai vechi universități lume se află în Italia, în special la Universitatea din Bologna (fondată în 1088). Există trei școli Absolvent superioare, cu "Universitatea statutul ", trei institute cu statut de colegii de doctorat, care funcționează la universitar și nivelul post-universitar.

Un masterat poate fi urmat după ce studenții finalizează un program de studii universitare. Pentru a obține o diplomă de masterat trebuie de obicei să completezi 12 până la 18 cursuri de colegiu care implică adesea finalizarea testelor cuprinzătoate și/sau a tezei de disertație.