Keystone logo

Masterat Programe în Studiul produselor alimentare și al băuturilor în Dijon, Franţa pentru 2024

Filtre

Filtre

  • Masterat
  • Franţa
  • Studiul produselor alimentare și al băuturilor
Domenii de studiu
    Abilități de viață (0)Arta spectacolului (0)Asistență medicală (0)Auto-îmbunătățire (0)Aviație (0)Construcții (0)Jurnalism și comunicare în masă (0)Limbi străine (0)Modă (0)Pedagogie (0)
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

Masterat Programe în Studiul produselor alimentare și al băuturilor

Început ca o așezare romană, Dijon este un oraș situat în partea de est, în regiunea Burgundia, Franța. Orașul are mai multe ca 150.000 de locuitori. Acesta este acasa, la Universitatea din Burgundia și 3 alte instituții de învățământ superior.

Studiul proprietăților mâncării este inclus în studiile alimentare. Aceste studii examinează și de unde vine mâncarea, cum sunt produse alimentele și băuturile și cum sunt acestea transportate, depozitate și consumate.

Franța este în prezent printre cele mai bune 20 de țări performante în ceea ce privește economia, datorită excelent orientate spre rezultate procesul de învățare de învățământ superior. Cele mai multe cursuri de la universitățile sunt oferite în limba franceză. Franța are 60 de public și 100 de universități private.

Un masterat poate fi urmat după ce studenții finalizează un program de studii universitare. Pentru a obține o diplomă de masterat trebuie de obicei să completezi 12 până la 18 cursuri de colegiu care implică adesea finalizarea testelor cuprinzătoate și/sau a tezei de disertație.