Vezi Diplome de Master în Studiul produselor alimentare și al băuturilor în Europa 2020

Un master se referă la completarea unui program de studiu postuniversitar care îi pregătește pe studenți pentru dezvoltarea cunoștințelor lor legate de un anumit subiect sau pentru a avansa în carieră. Majoritatea masteratelor sunt oferite la universități publice sau private.Europa este al șaselea cel mai mare continent și cuprinde 47 de țări și dependențele asortate, insule și t… Citeste mai mult

Un master se referă la completarea unui program de studiu postuniversitar care îi pregătește pe studenți pentru dezvoltarea cunoștințelor lor legate de un anumit subiect sau pentru a avansa în carieră. Majoritatea masteratelor sunt oferite la universități publice sau private.

Europa este al șaselea cel mai mare continent și cuprinde 47 de țări și dependențele asortate, insule și teritorii. Acesta este marginita de Marea Mediterana la sud, Asia de est, și Oceanul Atlantic la vest.

Vezi Programe de Masterat în Studiul produselor alimentare și al băuturilor în Europa 2020

Citește mai puţin
Alte opțiuni în cadrul acestui domeniu de studiu: 
University of Bordeaux
Bordeaux , France + 2 Mai mult

Acest program de master internațional oferă un program de studiu cu adevărat integrat, care profită de expertiza în turism și enologie a trei universități și regiuni din Europ ... +

Acest program de master internațional oferă un program de studiu cu adevărat integrat, care profită de expertiza în turism și enologie a trei universități și regiuni din Europa. -
Cursuri Executive
La zi
2 ani
Engleză
Septembrie 2020
06 Feb 2020
Campus
 
The Ostelea - School of Tourism and Hospitality International
Barcelona , Spain + 1 Mai mult

Master în management și restaurare a hotelului, care are ca scop instruirea profesioniștilor și managerilor pentru a conduce proiecte de afaceri globale în domeniul management ... +

Master în management și restaurare a hotelului, care are ca scop instruirea profesioniștilor și managerilor pentru a conduce proiecte de afaceri globale în domeniul managementului ospitalității, deși din punct de vedere economic necesar pentru a fi eficient în luarea deciziilor în acest sector astfel încât să fie globalizate și dinamice și să nu evite impactul noilor tehnologii. -
Cursuri Executive
La zi
Part time
7 luni
Spaniolă
Campus
 
Scuola Politecnica di Design SPD
Milan , Italy

Master in Design Food dezvoltă abilitățile necesare pentru ca traderul poate intra în sectorul de design alimentar, o piață care este în continuă creștere, iar în cazul în car ... +

Master in Design Food dezvoltă abilitățile necesare pentru ca traderul poate intra în sectorul de design alimentar, o piață care este în continuă creștere, iar în cazul în care Italia este de referință. Cursul se adresează absolvenților în design, marketing si comunicare, dar, de asemenea, la profesioniști cu experiență pe piață. Programul este axat pe industria alimentară și a metodologiilor sale. -
Cursuri Executive
La zi
12 luni
Engleză
Campus
 
Escuela Universitaria de Hotelería y Turismo Sant Pol
Barcelona , Spain

Master în Produse alimentare si bauturi Gestionarea de către EUHT StPOL și Diplomă de specializare în Produse alimentare si bauturi Management în acord cu Universitatea din Fu ... +

Master în Produse alimentare si bauturi Gestionarea de către EUHT StPOL și Diplomă de specializare în Produse alimentare si bauturi Management în acord cu Universitatea din Fundația Gerona: Inovare și Formare -
Cursuri Executive
La zi
8 luni
Engleză, Spaniolă
Septembrie 2020
Campus
 
ESCP Business School
Paris , France + 7 Mai mult

Programul este deschis tuturor pasionat de F

Programul este deschis tuturor pasionat de F -
Cursuri Executive
La zi
15 luni
Engleză
Septembrie 2020
07 Jul 2020
Campus
 
Gasma Gatronomy & Culinary Management Campus
Castellón de la Plana , Spain

Gasma și elBarri se reunesc pentru a prezenta un program formativ plin de creativitate și avangardă. Un maestru unic în lume. Un pariu diferit pentru acei profesioniști care c ... +

Gasma și elBarri se reunesc pentru a prezenta un program formativ plin de creativitate și avangardă. Un maestru unic în lume. Un pariu diferit pentru acei profesioniști care caută un pas mai departe în profesia lor. -
Cursuri Executive
La zi
4 luni
Spaniolă
Campus
 
Северо-Кавказский федеральный университет
Stavropol , Russia

Programul este dezvoltat pe baza legislației europene și rusești în domeniul igienei și siguranței producției în cooperare cu partenerii străini. Disciplinele sunt elaborate î ... +

Programul este dezvoltat pe baza legislației europene și rusești în domeniul igienei și siguranței producției în cooperare cu partenerii străini. Disciplinele sunt elaborate în conformitate cu reglementările Asociației de Inginerie și Proiectare în Domeniul Igieniei (Grupul de Inginerie și Proiectare în Domeniul Igieniei) cu scopul de a construi cunoștințe, experiențe practice și de cercetare în ceea ce privește proiectarea tehnologică a echipamentelor și procesele de producție alimentară care să îndeplinească cerințele de proiectare igienică și asigurând calitatea și siguranța produselor. -
Cursuri Executive
La zi
2 ani
Engleză
Campus
 
Rome Business School
Rome , Italy + 1 Mai mult

Master of Food Food la Rome Business School

Master of Food Food la Rome Business School -
Cursuri Executive
Part time
Engleză
Campus
Online
 
University of Parma
Altavilla Vicentina , Italy + 1 Mai mult

Master of Science în Ingineria Plantelor și Mașini Industria Alimentară este destinat ca obiective specifice:

Master of Science în Ingineria Plantelor și Mașini Industria Alimentară este destinat ca obiective specifice: -
Cursuri Executive
La zi
2 ani
Italiană
Campus
 
OSTELEA - Escuela de Turismo
Barcelona , Spain + 1 Mai mult

Master în managementul hotelurilor și managementul alimentelor

Master în managementul hotelurilor și managementul alimentelor -
Cursuri Executive
Part time
Spaniolă, Spanish
Campus
 
Université Bourgogne Franche-Comté (UBFC)
Besançon , France + 1 Mai mult

P²food este o diplomă de studii universitare de doi ani, bazată pe cursuri, cu normă întreagă, concentrată pe determinanții fiziologici și psihologici ai alegerii alimentelor, ... +

P²food este o diplomă de studii universitare de doi ani, bazată pe cursuri, cu normă întreagă, concentrată pe determinanții fiziologici și psihologici ai alegerii alimentelor, oferite de Universitatea din Burgundia - Franche-Comté și AgroSup Dijon. Alimentele joacă un rol mult mai important în viața consumatorilor decât să le hrănească pur și simplu. În fiecare zi, oamenii fac mai multe alegeri alimentare. Dieta lor are un impact considerabil asupra stării lor nutriționale și a sănătății, dar și asupra mediului. O mai bună înțelegere a motivelor pentru alegerea consumatorilor de alimente este necesară pentru a stabili programe eficiente și a dezvolta noi produse, pentru a îmbunătăți modelele dietetice în conformitate cu recomandările și pentru a crește sustenabilitatea alimentelor. Deși aparent simple, alegerile alimentare sunt comportamente complexe care depind de mulți factori și de interacțiunile lor. În acest masterat, un accent cheie este pus pe factorii fiziologici și psihologici ale alegerii alimentelor. -
Cursuri Executive
La zi
2 ani
Engleză
Campus
 
IED – Istituto Europeo di Design Florence
Florence , Italy

De la tehnicile de branding la design-ul serviciilor, scopul cursului Master în Design și Management al Brandului: alimentația, vinul și turismul este de a ajuta studenții și ... +

De la tehnicile de branding la design-ul serviciilor, scopul cursului Master în Design și Management al Brandului: alimentația, vinul și turismul este de a ajuta studenții și tinerii profesioniști să-și dezvolte abilitățile de viitor Manageri ai industriei horeca, integrând vinul și turismul alimentar stilul de viață oferă. Cursul, organizat în Florența și Barcelona, oferă competențe transversale în designul serviciilor aplicate în domeniul ospitalității și turismului, cu un accent special pe alimentele din Barcelona și o explorare verticală a sectorului vitivinicol din Florența. Catalunya și Toscana și-au construit strategiile de branding pe valoarea teritorialității ca o cheie a caracterului distinctiv global. Datorită acestui Master, studenții au posibilitatea de a experimenta diferitele metodologii de branding și management de proiect pe care două dintre cele mai importante destinații turistice din Europa le utilizează cu succes. -
Cursuri Executive
La zi
11 luni
Engleză
Februarie 2020
Campus
 
Universidade de Trás-os-Montes e Alto Douro
Vila Real , Portugal

Obiectivele principale ale masterului în enologie și viticultură sunt: ​​formarea avansată, completarea și inovarea primului ciclu; Dezvoltarea abilităților științifice, tehno ... +

Obiectivele principale ale masterului în enologie și viticultură sunt: ​​formarea avansată, completarea și inovarea primului ciclu; Dezvoltarea abilităților științifice, tehnologice și profesionale de excelență; Îmbunătățirea capacității de intervenție în sectorul vitivinicol; Abilitatea de a planifica, inova și evalua noi tehnici și procese sau de a îmbunătăți procedurile în uz; Mecanisme de analiză critică bazată pe contextul vitivinicultural; Progrese în formarea și actualizarea cunoștințelor și abilităților. -
Cursuri Executive
La zi
2 ani
Portuguese
Octombrie 2020
Campus
 
University of Bologna
Bologna , Italy + 14 Mai mult

Managementul Sistemelor Alimentare (FoodSys) este un program de 2 ani de ciclu de 2 ani în întregime predat în limba engleză, conceput în mod distinct cu o abordare interdisci ... +

Managementul Sistemelor Alimentare (FoodSys) este un program de 2 ani de ciclu de 2 ani în întregime predat în limba engleză, conceput în mod distinct cu o abordare interdisciplinară și o perspectivă internațională. -
Cursuri Executive
La zi
2 ani
Engleză
Septembrie 2020
Campus
 
Italian Culinary Institute for Foreigners - ICIF
Turin , Italy + 1 Mai mult

Cursul de masterat în Bucătăria și Oenologia italiană, cu o durată de 180 de zile, este prezentat în două părți: prima, cu o durată de 55 de zile, de lecții teoretico-practice ... +

Cursul de masterat în Bucătăria și Oenologia italiană, cu o durată de 180 de zile, este prezentat în două părți: prima, cu o durată de 55 de zile, de lecții teoretico-practice la sediul ICIF , completate cu excursii de campanie; al doilea constă într-un stagiu profesional de 120 de zile (opțional, care nu este inclus în costul abonamentului), la restaurante selectate de școală. -
Cursuri Executive
La zi
6 luni
Engleză, Italiană
Campus