Filter
Masterate
Europa Tip de studiu: Tot Ritm: Tot

Vezi Diplome de Master în Studiul produselor alimentare și al băuturilor Europa 2019/2020

Un master se referă la completarea unui program de studiu postuniversitar care îi pregătește pe studenți pentru dezvoltarea cunoștințelor lor legate de un anumit subiect sau pentru a avansa în carieră. Majoritatea masteratelor sunt oferite la universități publice sau private.

Europa este al șaselea cel mai mare continent și cuprinde 47 de țări și dependențele asortate, insule și teritorii. Acesta este marginita de Marea Mediterana la sud, Asia de est, și Oceanul Atlantic la vest.

Vezi Programe de Masterat în Studiul produselor alimentare și al băuturilor Europa 2019/2020

Citeste mai mult Citește mai puţin
Alte opțiuni în cadrul acestui domeniu de studiu:

28 Rezultate din Studiul produselor alimentare și al băuturilor, Europa

Scuola Politecnica di Design SPD

Master in Design Food dezvoltă abilitățile necesare pentru ca traderul poate intra în sectorul de design alimentar, o piață care este în continuă creștere, iar în cazul î ... [+]

Master in Design Food dă profesionale posibilitatea de a dezvolta competențele necesare pentru a intra și de a oferi o contribuție inovatoare în sectorul alimentar, care este în continuă creștere și în cazul în care Italia este țara de referință.

Cursul este conceput nu numai pentru absolvenții de proiectare, marketing si comunicare, dar, de asemenea, pentru profesioniștii care lucrează deja în piața de administrare și management. Programul conduce concentrarea acesteia] în sectorul alimentar și metodologiile sale. Uniunea dintre alimente si design, se naște un nou profesionist - designer de alimente - care este capabil de a lucra cu: - procese, metode și medii unde produsele alimentare sunt produse, distribuite și consumate; - Produse alimentare din punct de vedere estetic, comunicativ și reprezentant; - Echipamente și instrumente utilizate la prepararea și consumul de alimente; - Activități de comunicare pentru a promova produsele alimentare.... [-]

Italia Milano
Contactează şcoala
Engleză
La zi
12 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Rome Business School

Master of Food Food la Rome Business School ... [+]

Prezentare generală

Recunoscut de Eduniversal

Top 50 - Clasament global Clasat pe locul 22 în managementul alimentelor și al băuturilor, în toată lumea

Una dintre cele mai cunoscute și mai competitive ramuri ale afacerii, industria alimentară

Master of Food Food la Rome Business School

De ce studiază la RomaExperiența de educație finală în orașul etern

Leagănul civilizației și patria unui patrimoniu cultural și artistic de neprețuit, Roma este locația finală pentru a trăi o experiență de învățământ superior; profită de numeroasele locuri frumoase și inițiative îmbogățitoare oferite de peisajul roman și învață într-unul dintre cele mai vizibile centre de producție fabricate în Italia.... [-]

Italia Roma Italia online
Înscriere Deschisă
Engleză
Part time
1 an
Campus
Online
Citiți mai multe în limba engleză
North-Caucasus Federal University

Programul a fost dezvoltat împreună cu partenerii străini pe baza legislației europene și ruse în domeniul securității igienice și industriale. Disciplinele profesionale ... [+]

Programul a fost dezvoltat împreună cu partenerii străini pe baza legislației europene și ruse în domeniul securității igienice și industriale. Disciplinele profesionale ale ciclului sunt dezvoltate pe baza regulamentelor Grupului de inginerie și proiectare igienică și creează cunoștințe, experiențe practice și de cercetare în proiectarea echipamentelor de proces și a proceselor de producție alimentară care respectă cerințele igienice de proiectare și asigură producția de produse de înaltă calitate și sigure .

Scopul programului:

instruirea specialiștilor în domeniul proiectării, implementării, întreținerii și auditului echipamentelor de proces și proceselor de producție alimentară, biologică și farmaceutică pentru a se conforma cerințelor de igienă și siguranță globală. În plus, programul se concentrează pe instruirea cercetătorilor în domeniul modeirii și optimizării proceselor de producție a alimentelor, proiectarea și testarea unor echipamente și linii tehnologice noi și / sau îmbunătățite pentru a elimina posibila contaminare (contaminare) a produselor în timpul producției.... [-]

Rusia Stavropol
Contactează şcoala
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
ESCP Europe Business School

Programul este deschis tuturor pasionat de F ... [+]

Obiectivele programului

Pentru o carieră de succes în Food

Programul este deschis tuturor pasionat de F

Odată ce ați finalizat programul, mai multe scenarii vor fi deschise într-o companie multinațională sau într-o întreprindere mică-medie, într-o afacere de tip start-up sau într-o afacere consolidată din Europa sau din întreaga lume.

Inovatoare și operaționale

Acest Master vă oferă toate elementele unui program Master la nivel înalt, cu o abordare inovatoare, oferind experiență de primă mână cu vizite de peste 20 de zile de companie, întâlniri cu managerii de top din cadrul Food

Purtătorii de cuvânt de la companiile internaționale bine-cunoscute în domeniul alimentației și al băuturilor vor oferi sfaturi și trucuri despre cum să dezvolți cu succes produse și idei noi și cum să vă îmbunătățiți rețeaua personală.... [-]

Italia Torino Franţa Paris
Septembrie 2020
Engleză
La zi
15 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University College of Hotel Management and Culinary Arts StPOL

Master în Produse alimentare si bauturi Gestionarea de către EUHT StPOL și Diplomă de specializare în Produse alimentare si bauturi Management în acord cu Universitatea d ... [+]

Date-cheie

Pe lângă programul academic ospitalier de 60 de ani ECTS, oferă un modul unic de introducere profesională, unde studenții petrec o perioadă de 4 săptămâni într-un program hands-on la hotelul școlii.

Cu pregătirea noastră, implicăm studenții în exercitarea atât a rezolvării problemelor personale, tehnice, cât și profesionale. Le pregătim pentru conducerea dinamică pe care vor trebui să o exercite ca manageri de companii.

Cu noi, ei învață să ia decizii în mod independent, obiectiv și sistematic. Acest lucru se va reflecta în rezultatele sociale și economice finale ale fiecărui an în compania în care lucrează.

Programul nostru de formare include prelegeri din industria oaspeților de la renumiți manageri de hotel internațional de la lanturi hoteliere distincte, permițând studenților noștri să învețe despre ultimele tendințe în domeniul ospitalității.... [-]

Spania Barcelona
Septembrie 2020
Engleză,Spaniolă
La zi
8 - 14 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Gasma Gatronomy & Culinary Management Campus

Gasma și elBarri se reunesc pentru a prezenta un program formativ plin de creativitate și avangardă. Un maestru unic în lume. Un pariu diferit pentru acei profesioniști c ... [+]

caracteristici:Calificare: diploma de master UCH-CEUDirected to: Programul de Master este destinat studenților și profesioniștilor din acest sector care doresc să facă un salt calitativ în formarea și cariera lor.Durata: 1 aprilie 2019/31 iulie 2019 4 luni de practică în restaurantele grupului elBarri-Iglesias. De luni până vineri, între orele 9:00 și 18:00.Ore: 1660 de oreCredite: 90 ECTSLivrat în: spaniolăLocurile limitatePret: 12.500 €prezentare

Bine ați venit la " re-evoluția" gastronomică .

Gasma și elBarri se reunesc pentru a prezenta un program formativ plin de creativitate și avangardă . Un maestru unic în lume. Un pariu diferit pentru acei profesioniști care caută un pas mai departe în profesia lor.... [-]

Spania Castellón de la Plana
Contactează şcoala
Spaniolă
La zi
4 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
The Ostelea - School of Tourism and Hospitality International

Master în management și restaurare a hotelului, care are ca scop instruirea profesioniștilor și managerilor pentru a conduce proiecte de afaceri globale în domeniul manag ... [+]

Masterate în Studiul produselor alimentare și al băuturilor Europa 2019/2020.

Master în management și restaurare a hotelului , care are ca scop instruirea profesioniștilor și managerilor pentru a conduce proiecte de afaceri globale în domeniul managementului ospitalității, deși din punct de vedere economic necesar pentru a fi eficient în luarea deciziilor în acest sector astfel încât să fie globalizate și dinamice și să nu evite impactul noilor tehnologii.

De ce studia Master

abilități de management

Ciclul de întâlniri cu managerii hotelurilor și companiile de catering, precum și consultanții turismului internațional.Experiență în management: Studentul va dezvolta abilitățile de bază pentru a gestiona eficient proiectele, "Soft Skills".Metoda cazului: Metoda de caz permite elevului să-și îmbunătățească în mod sistematic procesul de luare a deciziilor prin discutarea cazurilor de afaceri turistice reale. În plus, această metodologie permite dezvoltarea altor competențe precum creativitatea, gândirea analitică, abilitățile de comunicare orală și scrisă și abilitățile interpersonale. Unele dintre cazurile lucrate în apelurile anterioare ale acestui program au fost El Bulli și Ryanair.Un accent special pe gestionarea veniturilor, care este livrat printr-un joc de afaceri. Această arie specială de marketing hotelier este larg dezvoltată în această specialitate printr-o viziune aplicată printr-un joc de afaceri.conferințe lunare cu directorii de departamente diferite sau directorii executivi ai companiilor care reprezintă sectorul.Program de dezvoltare a competențelor manageriale : Programul de dezvoltare a competențelor în domeniul turismului (TSDP).... [-]
Spania Barcelona Madrid
Contactează şcoala
Spaniolă
La zi
Part time
7 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Parma

Master of Science în Ingineria Plantelor și Mașini Industria Alimentară este destinat ca obiective specifice: ... [+]

Tip: Curs de masterat Durata: 2 ani Clasa: LM-33 - Clasa a două grade ciclu în inginerie mecanică Credite: 120 Acces: gratuit

Master of Science în Ingineria Plantelor și Mașini Industria Alimentară este destinat ca obiective specifice:

crearea unei figuri cu pregătire solidă în sectoarele care caracterizează proiectarea mașinilor pentru industria alimentară, proiectarea și gestionarea instalațiilor pentru industria alimentară și gestionarea proceselor de producție alimentară;accentul complementar pus pe aprofundarea ambalajului și sustenabilitatea sa, modelele de simulare care să sprijine proiectarea și gestionarea instalațiilor din industria alimentară și activitățile conexe legate de sectorul alimentar.... [-]
Italia Parma
Contactează şcoala
Italiană
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Italian Culinary Institute for Foreigners - ICIF

Cursul de masterat în Bucătăria și Oenologia italiană, cu o durată de 180 de zile, este prezentat în două părți: prima, cu o durată de 55 de zile, de lecții teoretico-pra ... [+]

Curs de masterat în bucătăria și enologia italiană

Nouă săptămâni de lecții teoretice și practice și posibilitatea unei perioade de practică la cele mai bune restaurante italiene

Cursul de masterat în Bucătăria și Oenologia italiană, cu o durată de 180 de zile, este prezentat în două părți: prima, cu o durată de 55 de zile, de lecții teoretico-practice la sediul ICIF , completate cu excursii de campanie; al doilea constă într-un stagiu profesional de 120 de zile (opțional, care nu este inclus în costul abonamentului), la restaurante selectate de școală.

Maestrul predă gastronomia tradițională regională și evoluția creației moderne, tehnicile de bază, decorațiile corespunzătoare, arta prezentării și alte noțiuni fundamentale privind produsele agricole, condimentele, plantele aromatice, materiile prime alimentare, împreună cu un studiu detaliat al vinuri și uleiuri.... [-]

Italia Torino
Contactează şcoala
Engleză,Italiană
La zi
6 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
OSTELEA - Escuela de Turismo

Master în managementul hotelurilor și managementul alimentelor ... [+]

Master în Managementul Restaurantului

Master în managementul hotelurilor și managementul alimentelor

Motive pentru studierea Maestrului:

Managementul veniturilor este predat printr-un joc de afaceri. Această arie specială de marketing hotelier este larg dezvoltată în această specialitate printr-o viziune aplicată printr-un joc de afaceri.Acest Master este predat în Madrid și BarcelonaNetworking: elevii de master pot participa la ciclul Afterwork, o activitate care le conectează cu lumea afacerilor prin întâlniri cu antreprenorii. În plus, aceștia pot participa la ciclul de întâlniri cu managerii hotelurilor și companiile de catering, precum și cu consultanții de turism internațional.Ciclul de coaching: elevii de masterat pot participa la ciclul de coaching Ostelea, care combină sesiunile de grup în diferite domenii, cum ar fi coaching-ul emoțional sau coaching-ul familial.Participarea la târguri sectoriale: studenții masteranzi pot participa la diferite târguri sectoriale, cum ar fi Alimentaria sau IBTM.Practici profesionale Master oferă posibilitatea stagiilor profesionale în domenii de management al lanțurilor hoteliere și companii de catering.Acesta include un ciclu de întâlniri cu managerii hotelurilor și companiile de restaurante.obiective... [-]
Spania Barcelona Madrid
Contactează şcoala
Spaniolă,Spanish (Spain)
Part time
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Bologna

Managementul Sistemelor Alimentare (FoodSys) este un program de 2 ani de ciclu de 2 ani în întregime predat în limba engleză, conceput în mod distinct cu o abordare inter ... [+]

Managementul Sistemelor Alimentare (FoodSys) este un program de 2 ani de ciclu de 2 ani în întregime predat în limba engleză, conceput în mod distinct cu o abordare interdisciplinară și o perspectivă internațională. Programul se bazează pe relația dintre diferitele domenii ale cunoașterii și situațiile de gestionare a vieții reale pentru a dezvolta factorii decizionali proactivi și managerii cu abilități cantitative și analitice avansate esențial reușesc în organizațiile care aparțin sistemelor agroalimentare. Competențele specifice includ cunoașterea agroalimentară, economie de mediu, logistică de afaceri și managementul lanțului de aprovizionare cu alimente, managementul calității alimentelor, marketingul internațional al alimentelor, economia și politica alimentară și agricolă, relațiile internaționale și managementul proiectelor.... [-]

Italia Forli
Contactează şcoala
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University Bourgogne Franche-Comté (UBFC)

P²food este o diplomă de studii universitare de doi ani, bazată pe cursuri, cu normă întreagă, concentrată pe determinanții fiziologici și psihologici ai alegerii aliment ... [+]

P²food este o diplomă de studii universitare de doi ani, bazată pe cursuri, cu normă întreagă, concentrată pe determinanții fiziologici și psihologici ai alegerii alimentelor, oferite de Universitatea din Burgundia - Franche-Comté și AgroSup Dijon.

Alimentele joacă un rol mult mai important în viața consumatorilor decât să le hrănească pur și simplu. În fiecare zi, oamenii fac mai multe alegeri alimentare. Dieta lor are un impact considerabil asupra stării lor nutriționale și a sănătății, dar și asupra mediului.

O mai bună înțelegere a motivelor pentru alegerea consumatorilor de alimente este necesară pentru a stabili programe eficiente și a dezvolta noi produse, pentru a îmbunătăți modelele dietetice în conformitate cu recomandările și pentru a crește sustenabilitatea alimentelor. Deși aparent simple, alegerile alimentare sunt comportamente complexe care depind de mulți factori și de interacțiunile lor. În acest masterat, un accent cheie este pus pe factorii fiziologici și psihologici ale alegerii alimentelor.... [-]

Franţa Dijon
Contactează şcoala
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Universidade de Trás-os-Montes e Alto Douro

Obiectivele principale ale masterului în enologie și viticultură sunt: ​​formarea avansată, completarea și inovarea primului ciclu; Dezvoltarea abilităților științifice, ... [+]

Obiectivele principale ale masterului în enologie și viticultură sunt:

Formare avansată, care completează și inovează primul ciclu;Dezvoltarea abilităților științifice, tehnologice și profesionale de excelență;Îmbunătățirea capacității de intervenție în sectorul vitivinicol;Abilitatea de a planifica, inova și evalua noi tehnici și procese sau de a îmbunătăți procedurile în uz;Mecanisme de analiză critică bazată pe contextul vitivinicultural;Progrese în formarea și actualizarea cunoștințelor și abilităților.

program

Majoritatea orelor de contact s-au concentrat vineri și sâmbătă (cu excepția unităților de selecție curriculară și a disertațiilor) Reglementarea cursului de masterat (ciclul 2) în domeniul oenologiei și viticulturii, publicat sub forma notei nr. 14407/2015, în Diário da República, a doua serie, din 9 decembrie 2015.... [-]

Portugalia Vila Real
Octombrie 2019
Portuguese (Portugal)
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
IED – Istituto Europeo di Design Florence

De la tehnicile de branding la design-ul serviciilor, scopul cursului Master în Design și Management al Brandului: alimentația, vinul și turismul este de a ajuta studenți ... [+]

ACEASTA CURS IN HELD ÎN LIMBA ENGLEZA.

Ce înseamnă crearea și gestionarea unui brand în industria alimentară? Cum să comercializezi o companie de vin și să lucrezi la identitatea ei? Cum să integrați turismul în toate acestea?

De la tehnicile de branding la design-ul serviciilor, scopul cursului Master în Design și Management al Brandului: alimentația, vinul și turismul este de a ajuta studenții și tinerii profesioniști să-și dezvolte abilitățile de viitor Manageri ai industriei horeca, integrând vinul și turismul alimentar stilul de viață oferă.

Cursul, organizat în Florența și Barcelona, ​​oferă abilități transversale în designul serviciilor aplicate în domeniul ospitalității și al turismului, cu un accent special pe alimentele din Barcelona și o explorare verticală a sectorului vitivinicol din Florența.... [-]

Italia Florenţa
Februarie 2020
Engleză
La zi
11 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
OSTELEA | Distancia

Master în management și restaurare a hotelului, care are ca scop instruirea profesioniștilor și managerilor pentru a conduce proiecte de afaceri globale în domeniul manag ... [+]

Sectorul turismului a fost, timp de decenii, unul dintre sectoarele fundamentale ale dezvoltării sociale și economice a țării. Astfel, anul trecut, sectorul a crescut cu 3%, generând mai mult de 53.000 de locuri de muncă. Și în cadrul acestuia, sectorul hotelier, reprezintă cheia turistică și una dintre cele care a cunoscut o creștere mai mare în ultimii ani.

În acest context, cu un sector în creștere care solicită permanent profesioniști instruiți să acționeze într-o piață în continuă evoluție, sa născut Master-ul Executive în managementul și restaurarea hotelului, predat de Școala de Turism Ostelea

Masterul, dezvoltat în cadrul unei metodologii online la distanță, poate fi finalizat în 12 luni, datorită modelului flexibil de învățare care se adaptează nevoilor participanților.... [-]

Spania Madrid Barcelona
Septembrie 2020
Spaniolă
La zi
12 luni
Online
Online & Campus Combinate
Citiți mai multe în limba engleză