Filter
Masterate
Tip de studiu: Tot Ritm: Tot

Compară 36 Studii Postuniversitare în Studiul Produselor Alimentare și al Băuturilor

Odată ce ați terminat gradul de licență dvs., puteți începe să fie cariera ta sau de a alege să-și continue studiile și a câștigat o diplomă de master. Această din urmă opțiune vă permite să se pregătească pentru o carieră mai avansată și sări mai departe decât în ​​cazul în care a început să lucreze imediat.

Ce este un Master în Studii Alimente si bauturi? Acest câmp se concentrează pe pregătirea și întreținerea produselor alimentare. Elevii să ia cursuri pe care le pregătesc să înțeleagă operațiunile într-un restaurant de afaceri sau de catering și introduceți o poziție de conducere într-o astfel de unitate. Cursurile pot concentra, de asemenea, pe latura politică a studiilor de alimente și băuturi în cazul în care studentul este mai interesat de a deveni un lucrător alimentar și de siguranță sau inspector. Programul de studii de alimente și băuturi în mod tipic nu include artele culinare.

Câștigul salarial un Master în Studii Alimente si bauturi beneficii elevilor, ajutându-le să dezvolte abilitățile manageriale și de comunicare necesare pentru a prospera.Care deține un grad mai avansat, de asemenea, poate permite absolvenților să câștige un salariu mai mare odată ce intră cariera lor.

Există mai multe variabile care afectează costul de a câștiga un Master în Studii alimentare și băuturilor. Trebuie sa cerceteze programul specific și școală înainte de înscrierea pentru a înțelege ce școlarizare va fi și ce alte taxele pe care le va fi responsabil pentru.

Cariere disponibile pentru absolvenți de studii pentru alimente și băuturi sunt numeroase. În esență, ei sunt capabili să intre în orice poziție administrativă în domeniul serviciilor alimentare sau ospitalitate alimentară. Printre acestea se numără operatori, restaurant sau catering manageri, specialiști de inventar și manageri asistenți. De asemenea, este posibil să se lucreze în instalații sanitare și de siguranță, devenind un specialist salubritate sau inspector de sănătate.

Luați următorul pas spre cariera ta prin înscrierea într-un program alimentar și studii de băuturi.Căutați programul de mai jos si contacta biroul de admitere al școlii de alegere prin completarea formularului de plumb.

Citeste mai mult Citește mai puţin
Alte opțiuni în cadrul acestui domeniu de studiu:

36 Rezultate din Studiul Produselor Alimentare și al Băuturilor

Gasma Gatronomy & Culinary Management Campus

O călătorie prin lumea patiseriei, de la elaborarea atelierului până la bucătăria dulce. Masteratul în patiseria contemporană și bucătăria dulce este cea mai completă și ... [+]

DE LA ELABORAȚIILE LUCRĂRILOR PENTRU COMBUSTIBILITATEA

O călătorie prin lumea patiseriei, de la elaborarea atelierului până la bucătăria dulce. Masteratul în patiseria contemporană și bucătăria dulce este cea mai completă și actualizată formare în cea mai dulce zonă a bucătăriei.

Prezentarea unui curriculum destinat să stăpânească tehnicile de patiserie haute, bucătărie dulce și formulare. Cunoașterea materiilor prime, a proceselor și a tehnicilor de fabricație va oferi fundația pentru a încuraja creativitatea și inovația.

Un program de cinci luni, cu 530 de ore de practici externe, în cele mai bune restaurante și brutării din echipa noastră culinară.... [-]

Spania Castellón de la Plana
September 2019
La zi
5 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
IED – Istituto Europeo di Design Rome

Master în Proiectare Proiectare Alimentară Experiență trenuri designeri care au competențe critice pentru a dezvolta o înclinație constantă la inovație. Designerii de ali ... [+]

ACEASTA CURS IN HELD ÎN LIMBA ITALIANĂ.

Master în Proiectare Proiectare Alimentară Experiență trenuri designeri care au competențe critice pentru a dezvolta o înclinație constantă la inovație. Designerii de alimente câștigă flexibilitatea necesară pentru a se ocupa de diferite domenii - în care își pot aplica abilitățile de proiectare - acordând o atenție deosebită participării utilizatorilor la definirea nevoilor și așteptărilor.

Oportunități profesionale - absolvenții pot începe o cale în toate domeniile legate de producția, comunicarea și fructificarea produselor alimentare. Datorită competențelor critice dobândite, aceștia se pot confrunta cu activități manageriale și culturale.... [-]

Italia Rome
January 2020
La zi
6 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
IED – Istituto Europeo di Design Florence

De la tehnicile de branding la design-ul serviciilor, scopul cursului Master în Design și Management al Brandului: alimentația, vinul și turismul este de a ajuta studenți ... [+]

ACEASTA CURS IN HELD ÎN LIMBA ENGLEZA.

Ce înseamnă crearea și gestionarea unui brand în industria alimentară? Cum să comercializezi o companie de vin și să lucrezi la identitatea ei? Cum să integrați turismul în toate acestea?

De la tehnicile de branding la design-ul serviciilor, scopul cursului Master în Design și Management al Brandului: alimentația, vinul și turismul este de a ajuta studenții și tinerii profesioniști să-și dezvolte abilitățile de viitor Manageri ai industriei horeca, integrând vinul și turismul alimentar stilul de viață oferă.

Cursul, organizat în Florența și Barcelona, ​​oferă abilități transversale în designul serviciilor aplicate în domeniul ospitalității și al turismului, cu un accent special pe alimentele din Barcelona și o explorare verticală a sectorului vitivinicol din Florența.... [-]

Italia Florence
February 2020
La zi
11 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
The Hong Kong Polytechnic University - School of Hotel and Tourism Management

Un jucător-cheie în scena viticolă internațională vibrant, Hong Kong oferă o locație unică pentru oricine aspiră să facă parte din această zonă de creștere dinamică. În c ... [+]

Un jucător-cheie în scena viticolă internațională vibrant, Hong Kong oferă o locație unică pentru oricine aspiră să facă parte din această zonă de creștere dinamică. În combinație cu creșterea imensă a pieței vitivinicole din China continentală, necesitatea profesioniștilor în domeniul vinificației cu pregătire și studii de specialitate avansate, cu o perspectivă globală, continuă să crească. Programul MSc în Managementul Internațional al Vinului a fost conceput pentru a răspunde acestei cereri.

Acest program excepțional dezvoltă lideri din industrie, educatori și cercetători și le insuflă o înțelegere profundă a celor mai recente tendințe din domeniul vinificației, demistificând complexitățile sale și plasându-le în poziții puternice pentru a conduce industria în viitor. Elevii au, de asemenea, ocazia de a afla mai multe despre consumatorii de vin din China continentală și de a obține perspective asupra unora dintre piețele vitivinicole cu cea mai rapidă creștere și potențial lucrativă din lume.... [-]

Hong Kong Kowloon
September 2019
La zi
12 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Scuola Politecnica di Design SPD

Master in Design Food dezvoltă abilitățile necesare pentru ca traderul poate intra în sectorul de design alimentar, o piață care este în continuă creștere, iar în cazul î ... [+]

Master in Design Food dă profesionale posibilitatea de a dezvolta competențele necesare pentru a intra și de a oferi o contribuție inovatoare în sectorul alimentar, care este în continuă creștere și în cazul în care Italia este țara de referință.

Cursul este conceput nu numai pentru absolvenții de proiectare, marketing si comunicare, dar, de asemenea, pentru profesioniștii care lucrează deja în piața de administrare și management. Programul conduce concentrarea acesteia] în sectorul alimentar și metodologiile sale. Uniunea dintre alimente si design, se naște un nou profesionist - designer de alimente - care este capabil de a lucra cu: - procese, metode și medii unde produsele alimentare sunt produse, distribuite și consumate; - Produse alimentare din punct de vedere estetic, comunicativ și reprezentant; - Echipamente și instrumente utilizate la prepararea și consumul de alimente; - Activități de comunicare pentru a promova produsele alimentare.... [-]

Italia Milan
February 2020
La zi
12 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
INSEEC Chambéry campus

MBA / MSc. în Managementul mărcii de lux, alimente ... [+]

MBA / MSc. în Managementul mărcii de lux, alimente

Toate clasele sunt predate în limba engleză.

Programul oferă o abordare multidisciplinară: cunoștințe solide de afaceri, strategice, marketing și comunicare, combinate cu expunerea la partea practică, datorită contribuției profesioniștilor activi și vizitelor pe teren.

Oferă cunoștințele și expertiza necesară pentru a intra în industria serviciilor de lux printr-un amestec de piloni academici și cursuri practice pe diferite segmente ale industriei.

OPORTUNITĂȚI DE CARIERĂ

Acest curs poate fi aplicat direct pentru a lucra în Hospitality de lux într-o varietate de servicii, cum ar fi operațiunile, managementul mărcii, e-Merchandising, turismul culinar, gastronomia managementului... [-]

Franţa Chambéry
October 2019
La zi
2 semestre
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Taylor’s University

Master of Philosophy (Studii privind Alimentația) își propune să mireze absolvenți în specialiști cu înaltă calificare, care sunt experți în domeniul studiilor alimentare ... [+]

Recunoaștere și certificare dublă de către

În ultimii 20 de ani, statutul de hrană sa schimbat dramatic. Riparea crizelor alimentare, problema obezității în creștere și multe altele, au pus în mod repetat alimentele în lumina reflectoarelor. Din punct de vedere economic, creșterea populației, însoțită de o creștere economică rapidă în ultimul deceniu, a sporit consumul alimentar cu o rată de explozie. Potrivit lui Cushman Master of Philosophy (Studii privind Alimentația) își propune să mireze absolvenți în specialiști cu înaltă calificare, care sunt experți în domeniul studiilor alimentare. Pentru a realiza acest lucru, Taylor's University și Universi... [-]
Malaysia Subang Jaya
July 2019
La zi
Part time
18 - 30 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Rome Business School

Master Rome Business School în Managementul alimentației și a băuturilor este cursul ideal academice pentru profesioniști care caută un program de gradul de clasă mondial ... [+]

Data de începere: în fiecare an, în martie și octombrie

Master Rome Business School în Managementul alimentației și a băuturilor este cursul ideal academice pentru profesioniști care caută un program de gradul de clasă mondială în aceste discipline, care să conducă la o carieră de succes la nivel mondial în produsele alimentare

Cu perspectiva internațională a Rome Business School , programul oferă o experiență unică de învățare și o expunere profesională globală, permițând participanților să studieze într-unul din cele mai bune orașe din lume sau online. Programul de predare de calitate și servicii de rețea toate contribuie la al face să se potrivească perfect pentru oricine caută să se ridice la vârf în lumea industriei alimentare și a băuturilor.... [-]

Italia Rome Italy Online
October 2019
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University College of Hotel Management and Culinary Arts StPOL

Master în Produse alimentare si bauturi Gestionarea de către EUHT StPOL și Diplomă de specializare în Produse alimentare si bauturi Management în acord cu Universitatea d ... [+]

Date-cheie

Pe lângă programul academic ospitalier de 60 de ani ECTS, oferă un modul unic de introducere profesională, unde studenții petrec o perioadă de 4 săptămâni într-un program hands-on la hotelul școlii.

Cu pregătirea noastră, implicăm studenții în exercitarea atât a rezolvării problemelor personale, tehnice, cât și profesionale. Le pregătim pentru conducerea dinamică pe care vor trebui să o exercite ca manageri de companii.

Cu noi, ei învață să ia decizii în mod independent, obiectiv și sistematic. Acest lucru se va reflecta în rezultatele sociale și economice finale ale fiecărui an în compania în care lucrează.

Programul nostru de formare include prelegeri din industria oaspeților de la renumiți manageri de hotel internațional de la lanturi hoteliere distincte, permițând studenților noștri să învețe despre ultimele tendințe în domeniul ospitalității.... [-]

Spania Barcelona
September 2019
La zi
8 - 14 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
The Ostelea - School of Tourism and Hospitality International

Master în management și restaurare a hotelului, care are ca scop instruirea profesioniștilor și managerilor pentru a conduce proiecte de afaceri globale în domeniul manag ... [+]

Master în management și restaurare a hotelului , care are ca scop instruirea profesioniștilor și managerilor pentru a conduce proiecte de afaceri globale în domeniul managementului ospitalității, deși din punct de vedere economic necesar pentru a fi eficient în luarea deciziilor în acest sector astfel încât să fie globalizate și dinamice și să nu evite impactul noilor tehnologii.

De ce studia Master

abilități de management

Ciclul de întâlniri cu managerii hotelurilor și companiile de catering, precum și consultanții turismului internațional.Experiență în management: Studentul va dezvolta abilitățile de bază pentru a gestiona eficient proiectele, "Soft Skills".Metoda cazului: Metoda de caz permite elevului să-și îmbunătățească în mod sistematic procesul de luare a deciziilor prin discutarea cazurilor de afaceri turistice reale. În plus, această metodologie permite dezvoltarea altor competențe precum creativitatea, gândirea analitică, abilitățile de comunicare orală și scrisă și abilitățile interpersonale. Unele dintre cazurile lucrate în apelurile anterioare ale acestui program au fost El Bulli și Ryanair.Un accent special pe gestionarea veniturilor, care este livrat printr-un joc de afaceri. Această arie specială de marketing hotelier este larg dezvoltată în această specialitate printr-o viziune aplicată printr-un joc de afaceri.conferințe lunare cu directorii de departamente diferite sau directorii executivi ai companiilor care reprezintă sectorul.Program de dezvoltare a competențelor manageriale : Programul de dezvoltare a competențelor în domeniul turismului (TSDP).... [-]
Spania Barcelona Madrid
April 2019
La zi
Part time
7 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Bologna

Managementul Sistemelor Alimentare (FoodSys) este un program de 2 ani de ciclu de 2 ani în întregime predat în limba engleză, conceput în mod distinct cu o abordare inter ... [+]

Managementul Sistemelor Alimentare (FoodSys) este un program de 2 ani de ciclu de 2 ani în întregime predat în limba engleză, conceput în mod distinct cu o abordare interdisciplinară și o perspectivă internațională. Programul se bazează pe relația dintre diferitele domenii ale cunoașterii și situațiile de gestionare a vieții reale pentru a dezvolta factorii decizionali proactivi și managerii cu abilități cantitative și analitice avansate esențial reușesc în organizațiile care aparțin sistemelor agroalimentare. Competențele specifice includ cunoașterea agroalimentară, economie de mediu, logistică de afaceri și managementul lanțului de aprovizionare cu alimente, managementul calității alimentelor, marketingul internațional al alimentelor, economia și politica alimentară și agricolă, relațiile internaționale și managementul proiectelor.... [-]

Italia Forli
September 2019
La zi
2 anii
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
OSTELEA - Escuela de Turismo

Master în Hospitality Management și de restaurare, care are drept scop de a instrui profesioniști și manageri care conduc proiecte de afaceri la nivel mondial în domeniul ... [+]

Master în Hospitality Management și Restaurare

Master în Hospitality Management și de restaurare, care are drept scop de a instrui profesioniști și manageri care conduc proiecte de afaceri la nivel mondial în domeniul managementului ospitalității, dar din perspectiva de afaceri necesare pentru a fi eficiente în procesul decizional din cadrul acestui sector globalizat și dinamică, și nu impactul evita noilor tehnologii.

De ce studiu Maestrul:

Managementul veniturilor, care este predată printr-un joc de afaceri. Acest domeniu de marketing Hotelul este larg dezvoltat în acest domeniu, printr-o aplicare printr-o viziune de joc de afaceri. Acest Master poate fi luat de la Madrid sau Barcelona practici integrate: Componenta teoretica a subiectelor aplicate elaborate în clasă, dar punerea în aplicare este o practică de afaceri de colaborare. Practici profesionale. Master oferă posibilitatea de experiență de lucru în zonele de gestionare a lanțurilor hoteliere și firme de catering. Acesta include o serie de întâlniri cu managerii de hoteluri, afaceri de catering si consultanti internaționale de turism. Ostelea este un membru al Asociației Spaniole a Directorilor și Executives Hotel (AEDH). Metoda de caz: Metoda de caz permite cel mai bun student în mod sistematic procesul de luare a deciziilor, prin discutarea cauzelor reale ale companiilor de turism. Unele cazuri care sunt de lucru sunt: ​​El Bulli și Ryanair. Participarea la târguri: Elevii participa la târguri comerciale, cum ar fi Alimentaria (Barcelona), considerat unul dintre târgurile din cele mai importante din sectorul alimentar din lume; sau IBTM (Barcelona), unul dintre liderii în domeniul turismului de afaceri.... [-]
Spania Madrid
ESCP Europe Business School

Programul este deschis tuturor pasionat de F ... [+]

Obiectivele programului

Programul este deschis tuturor pasionat de F

Odată ce ați finalizat programul, mai multe scenarii vor fi deschise într-o companie multinațională sau într-o întreprindere mică-medie, într-o afacere de tip start-up sau într-o afacere consolidată din Europa sau din întreaga lume.

Inovatoare și operaționale

Acest Master vă oferă toate elementele unui program Master la nivel înalt, cu o abordare inovatoare, oferind experiență de primă mână cu vizite de peste 20 de zile de companie, întâlniri cu managerii de top din cadrul Food

Purtătorii de cuvânt de la companiile internaționale bine-cunoscute în domeniul alimentației și al băuturilor vor oferi sfaturi și trucuri despre cum să dezvolți cu succes produse și idei noi și cum să vă îmbunătățiți rețeaua personală.... [-]

Italia Turin Franţa Paris
September 2019
La zi
15 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Universidad Católica San Antonio de Murcia

În conformitate cu ultimul numar al Barometrul OMT Mondiale a Turismului, în 2014, sosirile turistice internaționale au totalizat 1.138 milioane, o creștere de 4,7% față ... [+]

Prezentare generală Modality: Online Start: Noiembrie Durata: 1 an universitar credite ECTS: 60 Director: Ginesa Martínez del Vas Presentación

În conformitate cu ultimul numar al Barometrul OMT Mondiale a Turismului, în 2014, sosirile turistice internaționale au totalizat 1.138 milioane, o creștere de 4,7% față de anul precedent.

„În ultimii ani, turismul sa dovedit a fi un surprinzător de puternic și dur și cu o capacitate mare de a contribui la activitatea de redresare economică economică, deoarece generează mii de milioane de dolari în exporturi și de a crea milioane de locuri de muncă. Acest lucru sa întâmplat în destinații din întreaga lume, dar mai ales în Europa, ca regiune se străduiește să consolideze ieșirea de la una dintre cele mai proaste perioade economice din istoria sa „, a declarat Taleb Rifai, secretarul general al OMC, pe de Spania deschiderea Forumului Global de Turism din Madrid. ... [-]

Spania Spain Online
November 2019
La zi
Part time
1 an
Online
Citiți mai multe în limba engleză
Universidade de Trás-os-Montes e Alto Douro

Obiectivele principale ale masterului în enologie și viticultură sunt: ​​formarea avansată, completarea și inovarea primului ciclu; Dezvoltarea abilităților științifice, ... [+]

Obiectivele principale ale masterului în enologie și viticultură sunt:

Formare avansată, care completează și inovează primul ciclu;Dezvoltarea abilităților științifice, tehnologice și profesionale de excelență;Îmbunătățirea capacității de intervenție în sectorul vitivinicol;Abilitatea de a planifica, inova și evalua noi tehnici și procese sau de a îmbunătăți procedurile în uz;Mecanisme de analiză critică bazată pe contextul vitivinicultural;Progrese în formarea și actualizarea cunoștințelor și abilităților.

program

Majoritatea orelor de contact s-au concentrat vineri și sâmbătă (cu excepția unităților de selecție curriculară și a disertațiilor) Reglementarea cursului de masterat (ciclul 2) în domeniul oenologiei și viticulturii, publicat sub forma notei nr. 14407/2015, în Diário da República, a doua serie, din 9 decembrie 2015.... [-]

Portugalia Vila Real
October 2019
La zi
2 anii
Campus
Citiți mai multe în limba engleză