Programe de Masterat în Studiul Produselor Alimentare și al Băuturilor

Compară 37 Studii Postuniversitare în Studiul Produselor Alimentare și al Băuturilor

Studiul Produselor Alimentare și al Băuturilor

Odată ce ați terminat gradul de licență dvs., puteți începe să fie cariera ta sau de a alege să-și continue studiile și a câștigat o diplomă de master. Această din urmă opțiune vă permite să se pregătească pentru o carieră mai avansată și sări mai departe decât în ​​cazul în care a început să lucreze imediat.

Ce este un Master în Studii Alimente si bauturi? Acest câmp se concentrează pe pregătirea și întreținerea produselor alimentare. Elevii să ia cursuri pe care le pregătesc să înțeleagă operațiunile într-un restaurant de afaceri sau de catering și introduceți o poziție de conducere într-o astfel de unitate. Cursurile pot concentra, de asemenea, pe latura politică a studiilor de alimente și băuturi în cazul în care studentul este mai interesat de a deveni un lucrător alimentar și de siguranță sau inspector. Programul de studii de alimente și băuturi în mod tipic nu include artele culinare.

Câștigul salarial un Master în Studii Alimente si bauturi beneficii elevilor, ajutându-le să dezvolte abilitățile manageriale și de comunicare necesare pentru a prospera.Care deține un grad mai avansat, de asemenea, poate permite absolvenților să câștige un salariu mai mare odată ce intră cariera lor.

Există mai multe variabile care afectează costul de a câștiga un Master în Studii alimentare și băuturilor. Trebuie sa cerceteze programul specific și școală înainte de înscrierea pentru a înțelege ce școlarizare va fi și ce alte taxele pe care le va fi responsabil pentru.

Cariere disponibile pentru absolvenți de studii pentru alimente și băuturi sunt numeroase. În esență, ei sunt capabili să intre în orice poziție administrativă în domeniul serviciilor alimentare sau ospitalitate alimentară. Printre acestea se numără operatori, restaurant sau catering manageri, specialiști de inventar și manageri asistenți. De asemenea, este posibil să se lucreze în instalații sanitare și de siguranță, devenind un specialist salubritate sau inspector de sănătate.

Luați următorul pas spre cariera ta prin înscrierea într-un program alimentar și studii de băuturi.Căutați programul de mai jos si contacta biroul de admitere al școlii de alegere prin completarea formularului de plumb.

Citește Mai Mult

De Master în Managementul Produselor Alimentare și A Băuturilor

Rome Business School
Campus Cu normă întreagă 1 an March 2018 Italia Roma

Maestru de la Roma Business School în Managementul alimentației și al băuturilor oferă formare generală managerială combinată cu competențe specifice lanțului de producție, pentru a produce profesioniști specializați capabili să facă față provocărilor industriei alimentare și a băuturilor într-un context internațional și multicultural. [+]

RĂSPUNSUL DE PRIMĂ: 10% DISCOUNT DACĂ AȚI ÎNCĂLCAȚI ÎNAINTE DE DECEMBRIE 11!

Formare de excelență, stagii plătite, serviciu de carieră, networking internațional și multe altele beneficii pentru dezvoltarea ta profesionala si personala. Formule de predare pentru fiecare cerere. Data de începere: în fiecare an, în martie și octombrie

Cursul de Master în Managementul Alimentației și al băuturilor de la Business School oferă cursuri generale de formare managerială, combinate cu competențe specifice lanțului de producție, pentru a produce profesioniști specializați capabili să facă față provocărilor industriei alimentare și băuturilor într-un context internațional și multicultural.... [-]


Diplomă De Master în Management Hotelier și De Catering (Barcelona)

School of Tourism and Hospitality - The OSTELEA
Campus Cu normă întreagă April 2018 Spania Barcelona Madrid

Master în Hospitality Management și de restaurare, care are drept scop de a instrui profesioniști și manageri care conduc proiecte de afaceri la nivel mondial în domeniul managementului ospitalității, dar din perspectiva de afaceri necesare pentru a fi eficiente în procesul decizional din cadrul acestui sector globalizat și dinamică, și nu impactul evita noilor tehnologii. [+]

Master în Hospitality Management și Restaurare

Master în Hospitality Management și de restaurare, care are drept scop de a instrui profesioniști și manageri care conduc proiecte de afaceri la nivel mondial în domeniul managementului ospitalității, dar din perspectiva de afaceri necesare pentru a fi eficiente în procesul decizional din cadrul acestui sector globalizat și dinamică, și nu impactul evita noilor tehnologii.

De ce studiu Maestrul:

Managementul veniturilor, care este predată printr-un joc de afaceri. Acest domeniu de marketing Hotelul este larg dezvoltat în acest domeniu, printr-o aplicare printr-o viziune de joc de afaceri. Acest Master poate fi luat de la Madrid sau Barcelona practici integrate: Componenta teoretica a subiectelor aplicate elaborate în clasă, dar punerea în aplicare este o practică de afaceri de colaborare. Practici profesionale. Master oferă posibilitatea de experiență de lucru în zonele de gestionare a lanțurilor hoteliere și firme de catering. Acesta include o serie de întâlniri cu managerii de hoteluri, afaceri de catering si consultanti internaționale de turism. Ostelea este un membru al Asociației Spaniole a Directorilor și Executives Hotel (AEDH). Metoda de caz: Metoda de caz permite cel mai bun student în mod sistematic procesul de luare a deciziilor, prin discutarea cauzelor reale ale companiilor de turism. Unele cazuri care sunt de lucru sunt: ​​El Bulli și Ryanair. Participarea la târguri: Elevii participa la târguri comerciale, cum ar fi Alimentaria (Barcelona), considerat unul dintre târgurile din cele mai importante din sectorul alimentar din lume; sau IBTM (Barcelona), unul dintre liderii în domeniul turismului de afaceri.... [-]

Master in Italian Cuisine and Oenology

Italian Culinary Institute for Foreigners - ICIF
Campus Cu normă întreagă 6 luni October 2018 Italia Italia Online

[+]

Masterate în Studiul Produselor Alimentare și al Băuturilor. patiserie Pâine de luare luare înghețată Vin Restaurant Produse alimentare Produse alimentare si bauturi HALAL Certificatioin - Gătit pentru musulmani [-]

Master In Design De Alimente

Scuola Politecnica di Design SPD
Campus Cu normă întreagă 12 luni March 2018 Italia Milano

Master in Design Food dezvoltă abilitățile necesare pentru ca traderul poate intra în sectorul de design alimentar, o piață care este în continuă creștere, iar în cazul în care Italia este de referință. Cursul se adresează absolvenților în design, marketing si comunicare, dar, de asemenea, la profesioniști cu experiență pe piață. Programul este axat pe industria alimentară și a metodologiilor sale. [+]

Master in Design Food dă profesionale posibilitatea de a dezvolta competențele necesare pentru a intra și de a oferi o contribuție inovatoare în sectorul alimentar, care este în continuă creștere și în cazul în care Italia este țara de referință.

Cursul este conceput nu numai pentru absolvenții de proiectare, marketing si comunicare, dar, de asemenea, pentru profesioniștii care lucrează deja în piața de administrare și management. Programul conduce concentrarea acesteia] în sectorul alimentar și metodologiile sale. Uniunea dintre alimente si design, se naște un nou profesionist - designer de alimente - care este capabil de a lucra cu: - procese, metode și medii unde produsele alimentare sunt produse, distribuite și consumate; - Produse alimentare din punct de vedere estetic, comunicativ și reprezentant; - Echipamente și instrumente utilizate la prepararea și consumul de alimente; - Activități de comunicare pentru a promova produsele alimentare.... [-]


Master în Viticultură și Enologie

Georgian Technical University
Campus Cu normă întreagă 2 anii October 2018 Georgia Tbilisi

După absolvirea acestui program, cu cunoștințele dobândite și calificarea acordată, persoana va putea să lucreze în sectorul privat, organizații guvernamentale și neguvernamentale cum ar fi companiile vinicole, companiile de cultivare a strugurilor, vinurile spumante și băuturile distilate, laboratoarele, comisiile de degustare, asociațiile Lucrând în domeniul viticulturii și enologiei, Ministerului Agriculturii și agențiilor sale afiliate. [+]

Masterate în Studiul Produselor Alimentare și al Băuturilor. Obiectivele programului Pentru a pregăti enologist, în conformitate cu cerințele pieței forței de muncă, care vor fi competitive, practic, orientat și gata pentru a satisface cele mai mari așteptări ale industriei vinului. Pentru a dobândi studenții cu cunoștințele teoretice și abilitățile practice necesare. Să introducă studenților lumea cultivării strugurilor, vinificației, aprecierii vinului și afacerilor cu vin. Pentru a preda tehnicile actuale, pentru a oferi informații despre metodele moderne, inovațiile folosite în timpul gestionării unei podgorii și a unei fabrici de vinuri. Pentru a explica importanța tehnicilor viticole specifice în crearea de vinuri cu aromă și aromă bune. Oferirea de experiență studenților care dezvoltă abilități relevante în practicile actuale de recoltare a strugurilor și de transformare a strugurilor în vin la o podgorie comercială și / sau în vinăria. Pentru a deveni studenți familiarizați cu abilități analitice comune, utilizate într-un laborator de vinuri. Programul Descriere ... [-]

Gastronomie Si Management Culinar - School Of Management în Hospitality și Turism

Universidad Privada De Ciencias Aplicadas
Campus Cu normă întreagă March 2018 Peru Lima

UPC oferă Gastronomie carieră și culinare de management, cu misiunea de a instrui integritate și inovatoare de profesioniști pentru a conduce dezvoltarea culinară și gastronomică durabilă, care să planifice și să gestioneze proiecte gastronomice profitabile punct de vedere economic și să instruiască cei mai buni bucătari și întreprinzători, oferindu-le instrumentele este necesar pentru a reprezenta identitatea noastră culinară și de a crea propriile stiluri cu argumente solide. [+]

UPC oferă Gastronomie carieră și culinare de management, cu misiunea de a instrui integritate și inovatoare de profesioniști pentru a conduce dezvoltarea culinară și gastronomică durabilă, care să planifice și să gestioneze proiecte gastronomice profitabile punct de vedere economic și să instruiască cei mai buni bucătari și întreprinzători, oferindu-le instrumentele este necesar pentru a reprezenta identitatea noastră culinară și de a crea propriile stiluri cu argumente solide. Bazat pe o rețea diferențiate și personalizate de predare, precum și cu participarea specialiștilor locali și internaționali, acest program are o abordare multidisciplinară, care acoperă diferite domenii de studiu asociat cu arta de a găti. Acest lucru implică diferite domenii: de la cercetare, știință și analiza culturii noastre și a istoriei la utilizările și tehnicile care stabilesc tendințele internaționale. ... [-]


Master în Experiența De Proiectare A Produselor Alimentare

IED – Istituto Europeo di Design Rome
Campus Cu normă întreagă 6 luni January 2018 Italia Roma

[+]

Metodologie și structură

[-]

Maestru în Gastronomie și Management Culinar

Gasma Gatronomy & Culinary Management Campus
Campus Cu normă întreagă 5 luni September 2018 Spania Castellón

Acest Master oferă o imersiune totală în bucătăria de la o zi pentru a face un salt calitativ in cariera ta. Sunt capabil de a crea o propunere creativă și profitabilă, nu numai în bucătărie, ci și în produse de patiserie și produse de panificație. [+]

Imersia totală în bucătăria

Acest Master oferă o imersiune totală în bucătăria de la o zi pentru a face un salt calitativ in cariera ta. Sunt capabil de a crea o propunere creativă și profitabilă, nu numai în bucătărie, ci și în produse de patiserie și produse de panificație.

Programul este de 5 luni și este completat cu 530 de ore de stagii, printre altele, în cele mai bune restaurante din echipa noastră culinară.

ELEV, steaua

Avem cei mai buni experți de produse, tehnică, inovație de ultimă oră și tendințe în bucătărie. Puteți afla alături de multe dintre bucătari internaționale de referință fac parte din echipa noastră culinară.

... [-]

Master in Brand Design and Management: Food, Wine and Tourism

IED – Istituto Europeo di Design Florence
Campus Cu normă întreagă 11 luni February 2018 Italia Florenţa

[+]

Participanții câștigă expertiză în domeniul branding și management pentru o gamă largă de concursuri diferite.

Barcelona

[-]

Msc / Mba în Management De Brand De Lux, Produse Alimentare și M2 Vin Octombrie

INSEEC Chambéry campus
Campus Cu normă întreagă 2 semestre October 2018 Franţa Chambéry

MBA / MSc în lux Brand Management, Food & Wine M2 este un curs perioadă de trei, cu 350 de ore de formare față-în-față, care este în valoare de 60 ECTS sau 26 US credite. Toate clasele sunt predate în limba engleză [+]

MBA / Master. în Brand Management de lux, Food & Wine este un curs perioadă de trei, cu 350 de ore de formare față-în-față, care este în valoare de 60 ECTS sau 26 US credite.

Toate cursurile sunt predate în limba engleză.

Programul oferă o abordare multidisciplinară: afaceri solid, strategic, de marketing și de cunoștințe de comunicare, combinate cu expunerea la partea practică, datorită contribuției de profesioniști activi și la câmp vizite.

Acesta oferă cunoștințele și expertiza necesare pentru a intra în industria de servicii de lux, printr-o combinație de stâlpi academice și cursuri practice pe diferite segmente ale industriei.

OPORTUNITĂȚI DE CARIERĂ ... [-]

Masterat în Managementul Produselor Alimentare Si Bauturi

University College of Hotel Management and Culinary Arts StPOL
Campus Cu normă întreagă 8 - 14 luni September 2018 Spania Barcelona

Master în Produse alimentare si bauturi Gestionarea de către EUHT StPOL și Diplomă de specializare în Produse alimentare si bauturi Management în acord cu Universitatea din Fundația Gerona: Inovare și Formare [+]

Date-cheie

Pe lângă programul academic ospitalier de 60 de ani ECTS, oferă un modul unic de introducere profesională, unde studenții petrec o perioadă de 4 săptămâni într-un program hands-on la hotelul școlii.

Cu pregătirea noastră, implicăm studenții în exercitarea atât a rezolvării problemelor personale, tehnice, cât și profesionale. Le pregătim pentru conducerea dinamică pe care vor trebui să o exercite ca manageri de companii.

Cu noi, ei învață să ia decizii în mod independent, obiectiv și sistematic. Acest lucru se va reflecta în rezultatele sociale și economice finale ale fiecărui an în compania în care lucrează.

Programul nostru de formare include prelegeri din industria oaspeților de la renumiți manageri de hotel internațional de la lanturi hoteliere distincte, permițând studenților noștri să învețe despre ultimele tendințe în domeniul ospitalității.... [-]


Diplomă De Master în Managementul Industria Alimentară (Parma) - Cale în Italiană

Il Sole 24 ORE Business School
Campus Cu normă întreagă 11 luni October 2018 Italia Parma

Masterat Industria alimentară Managementul este un program de formare multidisciplinară și inovatoare, care își propune să transfere abilități manageriale, economice, manageriale și de comunicare acum este necesar să funcționeze în cadrul corporațiilor, asociații și firme de consultanță care operează în industria alimentară și agro -alimentare. [+]

Masterat Industria alimentară Managementul este un program de formare multidisciplinară și inovatoare, care își propune să transfere abilități manageriale, economice, manageriale și de comunicare acum este necesar să funcționeze în cadrul corporațiilor, asociații și firme de consultanță care operează în industria alimentară și agro -alimentare.

STRUCTURA

Maestrul, full-time, un număr limitat și prezență obligatorie, cu o durată totală de 11 luni, inclusiv 5 din 6 clasă și stagiu.

PROGRAMUL

Cursul este structurat după cum urmează:

Economia agroalimentară Economia și strategii în piețele agroalimentare sisteme de informare și instrumente statistice pentru gestionarea piețelor Strategii de branding Comportamentul consumatorului Cercetare și dezvoltare în sectorul alimentar Controlul calității în lanțurile agro-alimentare Sisteme și procese de ambalare instrumente de marketing politice și comerciale Managementul lanțului de aprovizionare Dezvoltarea abilităților personale și a proceselor de guvernare ETAPA ... [-]

Maestru Al Filozofiei (studii Alimentare);

Taylor’s University
Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 18 - 30 luni Înscriere Deschisă Malaysia Subang Jaya + 1 mai mult

Maestru de Filosofie (Studii alimentare) își propune să mire absolvenți în profesioniști cu înaltă calificare, care sunt experți în domeniul studiilor alimentare. [+]

Recunoașterea dublă și certificarea de către

Maestru de Filosofie (Studii alimentare) își propune să mire absolvenți în profesioniști cu înaltă calificare, care sunt experți în domeniul studiilor alimentare. Pentru a realiza acest lucru, Taylor și Universitatea din Toulouse Jean Jaurès (UT2J) au conceput un curriculum cuprinzător, care cuprinde abilități de cercetare, antropologie și sociologie a produselor alimentare, înțelegerea diferitelor culturi alimentare, tendințele alimentare și de afaceri perspectivele, aspecte socio-politice privind nutriția alimentară și sănătatea publică și multe altele.

Avantajele programului

Singura universitate din Malaezia cu o "Catedra de Studii Alimentare: Alimente, culturi și sănătate" - Prof. Dr. Jean-Pierre Poulain. El susține un accent în studiile de alimente, contribuie la programe academice și oferă consiliere pentru studenți și membri ai facultăților. Un francez socio-antropolog, Prof. Dr. Poulain are o cariera lunga si de succes în domeniul studiilor alimentare și educației ospitalitate atât în ​​viața academică și internațională. El a publicat numeroase cărți, capitole și articole de carte, precum și de keynote livrate în mod activ și prezentări de conferințe în jurul lumii pe teme cum ar fi sociologia alimentară, patrimoniul alimentar și a practicilor de turism. Singurul program de studii alimentare pentru a oferi programului global de cercetare de teren (GRP), care oferă posibilitatea de a efectua munca de teren în străinătate. Studenții au posibilitatea de interesante de a efectua lucrări de cercetare pentru teza lor în străinătate în cazul în care este axat pe o temă legată de produse alimentare specifice pentru o anumită țară, timp de 3 -... [-]

Masterat în Management Internațional Produse Alimentare Si Bauturi

ESCP Europe Business School
Campus Cu normă întreagă 1 an September 2018 Italia Torino Franţa Paris Germania Berlin + 4 mai mult

Acest program este un 1 an 2-țară, full-time program de master specializat conceput pentru postuniversitari având ca scop o carieră managerială remarcabilă în industria alimentară și a băuturilor în cele mai bune companii internaționale [+]

Studii de la campusuri Torino și Paris.

Director științific: Prof. Francesco Rattalino

Obiectivele programului

Acest program este un 1 an 2-țară, full-time program de master specializat conceput pentru postuniversitari având ca scop o carieră managerială remarcabilă în industria alimentară și a băuturilor în cele mai bune companii internaționale (de exemplu, Bacardi-Martini - Caffarel - Campari - Carrefour - Coca -Cola - Costa Crociere - Danone - Dr. Oetker - Ferrero - Granarolo - Grom - Lavazza - Marchesi - Antinori - Unilever) în calitate de manageri, directori și antreprenori.

Oportunități de carieră

Serviciul nostru de carieră dedicat vă va ajuta să dezvolți potențialul datorită sesiuni de coaching și activități cu ambele companii si absolventi de rețea. Introducerea de ESCP Europe vă oferă șansa de a beneficia de o rețea globală.... [-]


Masterat în Management Hotelier Si Catering - Full Time

OSTELEA | Distancia
Online şi campus combinate Cu normă întreagă 1 an May 2018 Spania Madrid Barcelona + 1 mai mult

Master în Management Ospitalitate și restaurare, care are drept scop de a instrui profesioniști și manageri care conduc proiecte de afaceri la nivel mondial în domeniul managementului ospitalității, dar din perspectiva de afaceri necesare pentru a fi eficient în procesul decizional din cadrul acestui sector globalizată și dinamică, nu evita impactul noilor tehnologii. [+]

O Masterat în managementul ospitalității și restaurare, Care are drept scop de a instrui profesioniști și manageri care conduc proiecte de afaceri la nivel mondial în domeniul managementului ospitalității, dar din punct de vedere de afaceri necesară pentru a fi eficientă în cadrul acestui sector globalizat și mai dinamic de luare a deciziilor, nu înlătura impactul noilor tehnologii.

De ce studiu Maestrul:

abilități de management

O serie de întâlniri cu directori de hoteluri si companii de catering și consultanți internaționale de turism. Managementul Experienta: Elevii dezvolta abilități de bază pentru a gestiona proiecte în mod eficient, „Soft Skills“. Cazul Metoda: Metoda de caz permite studenților să îmbunătățească în mod sistematic lor decizional - procesul de luare prin discutarea cauzelor reale ale întreprinderilor de turism. În plus, această metodologie permite să se dezvolte și alte abilități, cum ar fi creativitatea, abilități de gândire analitică, comunicare orală și scrisă și abilități interpersonale. Unele dintre cazuri au lucrat în edițiile anterioare ale acestui program au fost El Bulli și Ryanair. Un accent deosebit pe managementul veniturilor, predate printr - un joc de afaceri. Acest domeniu de marketing Hotelul este larg dezvoltat în acest domeniu, printr-o aplicare printr-o viziune de joc de afaceri. conferințe lunare cu directorii de departamente diferite sau directorii executivi ai companiilor care reprezintă sectorul. Programul pentru dezvoltarea abilităților de management: Turism Talent Development Program (TSDP). ... [-]