Programe de Masterat în Studiul Produselor Alimentare și al Băuturilor

Compară 36 Programe de Master în Studiul Produselor Alimentare și al Băuturilor

Studiul Produselor Alimentare și al Băuturilor

Odată ce ați terminat gradul de licență dvs., puteți începe să fie cariera ta sau de a alege să-și continue studiile și a câștigat o diplomă de master. Această din urmă opțiune vă permite să se pregătească pentru o carieră mai avansată și sări mai departe decât în ​​cazul în care a început să lucreze imediat.

Ce este un Master în Studii Alimente si bauturi? Acest câmp se concentrează pe pregătirea și întreținerea produselor alimentare. Elevii să ia cursuri pe care le pregătesc să înțeleagă operațiunile într-un restaurant de afaceri sau de catering și introduceți o poziție de conducere într-o astfel de unitate. Cursurile pot concentra, de asemenea, pe latura politică a studiilor de alimente și băuturi în cazul în care studentul este mai interesat de a deveni un lucrător alimentar și de siguranță sau inspector. Programul de studii de alimente și băuturi în mod tipic nu include artele culinare.

Câștigul salarial un Master în Studii Alimente si bauturi beneficii elevilor, ajutându-le să dezvolte abilitățile manageriale și de comunicare necesare pentru a prospera.Care deține un grad mai avansat, de asemenea, poate permite absolvenților să câștige un salariu mai mare odată ce intră cariera lor.

Există mai multe variabile care afectează costul de a câștiga un Master în Studii alimentare și băuturilor. Trebuie sa cerceteze programul specific și școală înainte de înscrierea pentru a înțelege ce școlarizare va fi și ce alte taxele pe care le va fi responsabil pentru.

Cariere disponibile pentru absolvenți de studii pentru alimente și băuturi sunt numeroase. În esență, ei sunt capabili să intre în orice poziție administrativă în domeniul serviciilor alimentare sau ospitalitate alimentară. Printre acestea se numără operatori, restaurant sau catering manageri, specialiști de inventar și manageri asistenți. De asemenea, este posibil să se lucreze în instalații sanitare și de siguranță, devenind un specialist salubritate sau inspector de sănătate.

Luați următorul pas spre cariera ta prin înscrierea într-un program alimentar și studii de băuturi.Căutați programul de mai jos si contacta biroul de admitere al școlii de alegere prin completarea formularului de plumb.

Citește Mai Mult

Diplomă De Master în Management Hotelier și Restaurante (Madrid)

School of Tourism and Hospitality - The OSTELEA
Campus Cu normă întreagă October 2017 Spania Madrid

Master în Hospitality Management și de restaurare, care are drept scop de a instrui profesioniști și manageri care conduc proiecte de afaceri la nivel mondial în domeniul managementului ospitalității, dar din perspectiva de afaceri necesare pentru a fi eficiente în procesul decizional din cadrul acestui sector globalizat și dinamică, și nu impactul evita noilor tehnologii. [+]

Masterate în Studiul Produselor Alimentare și al Băuturilor. Master în Hospitality Management și Restaurare Master în Hospitality Management și de restaurare, care are drept scop de a instrui profesioniști și manageri care conduc proiecte de afaceri la nivel mondial în domeniul managementului ospitalității, dar din perspectiva de afaceri necesare pentru a fi eficiente în procesul decizional din cadrul acestui sector globalizat și dinamică, și nu impactul evita noilor tehnologii. De ce studiu Maestrul: Managementul veniturilor, care este predată printr-un joc de afaceri. Acest domeniu de marketing Hotelul este larg dezvoltat în acest domeniu, printr-o aplicare printr-o viziune de joc de afaceri. Acest Master poate fi luat de la Madrid sau Barcelona practici integrate: Componenta teoretica a subiectelor aplicate elaborate în clasă, dar punerea în aplicare este o practică de afaceri de colaborare. Practici profesionale. Master oferă posibilitatea de experiență de lucru în zonele de gestionare a lanțurilor hoteliere și firme de catering. Acesta include o serie de întâlniri cu managerii de hoteluri, afaceri de catering si consultanti internaționale de turism. Ostelea este un membru al Asociației Spaniole a Directorilor și Executives Hotel (AEDH). Metoda de caz: Metoda de caz permite cel mai bun student în mod sistematic procesul de luare a deciziilor, prin discutarea cauzelor reale ale companiilor de turism. Unele cazuri care sunt de lucru sunt: ​​El Bulli și Ryanair. Participarea la târguri: Elevii participa la târguri comerciale, cum ar fi Alimentaria (Barcelona), considerat unul dintre târgurile din cele mai importante din sectorul alimentar din lume; sau IBTM (Barcelona),... [-]

Gastronomie Si Management Culinar - School Of Management în Hospitality și Turism

Universidad Privada De Ciencias Aplicadas
Campus Cu normă întreagă March 2018 Peru Lima

UPC oferă Gastronomie carieră și culinare de management, cu misiunea de a instrui integritate și inovatoare de profesioniști pentru a conduce dezvoltarea culinară și gastronomică durabilă, care să planifice și să gestioneze proiecte gastronomice profitabile punct de vedere economic și să instruiască cei mai buni bucătari și întreprinzători, oferindu-le instrumentele este necesar pentru a reprezenta identitatea noastră culinară și de a crea propriile stiluri cu argumente solide. [+]

UPC oferă Gastronomie carieră și culinare de management, cu misiunea de a instrui integritate și inovatoare de profesioniști pentru a conduce dezvoltarea culinară și gastronomică durabilă, care să planifice și să gestioneze proiecte gastronomice profitabile punct de vedere economic și să instruiască cei mai buni bucătari și întreprinzători, oferindu-le instrumentele este necesar pentru a reprezenta identitatea noastră culinară și de a crea propriile stiluri cu argumente solide. Bazat pe o rețea diferențiate și personalizate de predare, precum și cu participarea specialiștilor locali și internaționali, acest program are o abordare multidisciplinară, care acoperă diferite domenii de studiu asociat cu arta de a găti. Acest lucru implică diferite domenii: de la cercetare, știință și analiza culturii noastre și a istoriei la utilizările și tehnicile care stabilesc tendințele internaționale. Pentru UPC, este cunoașterea fundamentală a fiecărui element al procesului care integrează activitatea de gătit: producători, bucătari, manageri și antreprenori. Noi credem cu tărie că numai revizuirea în detaliu fiecare verigă din acest lanț atinge o bucătărie cu fundații reale. Vă invităm să revizuiască cariere diferite oferite de Facultatea de Management în Hospitality și turism la următorul link: http://pregrado.upc.edu.pe/facultad-de-administracion-en-hoteleria-y-turismo/ [-]

Maestru în Gastronomie și Management Culinar

Gasma Gatronomy & Culinary Management Campus
Campus Cu normă întreagă 5 luni September 2018 Spania Castellón

Acest Master oferă o imersiune totală în bucătăria de la o zi pentru a face un salt calitativ in cariera ta. Sunt capabil de a crea o propunere creativă și profitabilă, nu numai în bucătărie, ci și în produse de patiserie și produse de panificație. [+]

Masterate în Studiul Produselor Alimentare și al Băuturilor. Imersia totală în bucătăria Acest Master oferă o imersiune totală în bucătăria de la o zi pentru a face un salt calitativ in cariera ta. Sunt capabil de a crea o propunere creativă și profitabilă, nu numai în bucătărie, ci și în produse de patiserie și produse de panificație. Programul este de 5 luni și este completat cu 530 de ore de stagii, printre altele, în cele mai bune restaurante din echipa noastră culinară. ELEV, steaua Avem cei mai buni experți de produse, tehnică, inovație de ultimă oră și tendințe în bucătărie. Puteți afla alături de multe dintre bucătari internaționale de referință fac parte din echipa noastră culinară. profesioniști extrem de specializate, care fac personalul nostru didactic una dintre caracteristicile noastre distinctive. ECHIPA NOASTRA ... cea mai bună garanție noastre Aflați de la cei mai buni experți de produse și profesioniști în domenii cum ar fi contrastante de management culinar sau R & D + i aplicat la gastronomie. Cunoștințe și experiență la dispoziția dumneavoastră. Capacitatea de inserție profesională și spiritul antreprenorial Metodologia noastra de pionierat si contactul direct cu cei mai buni profesioniști vă pregăti să-și asume provocarea de a răspunde la nevoile sectorului. profesioniști extrem de specializate, care fac personalul nostru didactic una dintre caracteristicile noastre distinctive. De ce studia acest grad? 1. Vei înțelege elementele de bază ale bucătăriei clasice și de studiu temeinic produsul și caracteristicile sale pentru a profita pe deplin. 2. Vei stăpâni tehnicile cele mai... [-]

Maestru în Bucătărie, Cultura și Oenologie Regiunile Italiene

Italian Culinary Institute for Foreigners - ICIF
Campus Cu normă întreagă 6 luni October 2017 Italia Italia Online

Master în bucătăria italiană și Oenologie, cu o durată de 180 de zile, este împărțit în două etape: prima constă din lecții teoretice și practice la sediul ICIF, flancat de vizite de companie; a doua cerere, cu un stagiu (opțional, care nu sunt incluse în taxa de curs), la restaurante selectate din școală. [+]

Nouă săptămâni de lecții teoretice și practice, precum și oportunitatea pentru o perioadă de formare la cele mai bune restaurante italiene Il Master în bucătăria italiană și oenologie, Cu o durată de 180 de zile, este împărțit în două etape: prima constă din lecții teoretice și practice la sediul ICIF, flancat de vizite de companie; a doua cerere, cu un stagiu (opțional, care nu sunt incluse în taxa de curs), la restaurante selectate din școală. Maestrul ne învață bucătăria tradițională regională și evoluția sa modernă de creație, baza tehnică, decoratiuni adecvate, arta de prezentare și, de asemenea, elementele de bază cu privire la produsele alimentare, condimente, plante aromatice, materii prime, până la "aprofundarea de vin și ulei. În timpul șederii la Școala toți elevii, împărțiți în grupe și cu un sistem de rotație, care se ocupă cu pregătirea ingredientelor pentru executarea rețetelor și sunt implicate în practică, atât în ​​ceea ce privește serviciul de bucătărie, care pentru ce hol. prezență minimă 12 - maxim 24. Durata De Viata Cursul are o durată totală de 6 luni: 9 săptămâni de lecții teoretice și practice la Institutul 15 săptămâni de pregătire practică (opțional), la restaurante selectate din ICIF. Pot înregistra pentru cursul A absolvit institute de formare mai mare hotel Profesioniștii din sectorul alimentar și de vin italian și străine industria cu cel puțin trei ani de serviciu efectiv documentat în activități de turism-hotel din întreaga lume Temele claselor de gătit gătire cunoștințe generale și terminologie tehnică. Tradițional, regională și creativă modernă... [-]

Master în Experiența De Proiectare A Produselor Alimentare

IED – Istituto Europeo di Design Rome
Campus Cu normă întreagă 6 luni January 2018 Italia Roma

[+]

Masterate în Studiul Produselor Alimentare și al Băuturilor. Metodologie și structură [-]

Master in Brand Design and Management: Food, Wine and Tourism

IED – Istituto Europeo di Design Florence
Campus Cu normă întreagă 11 luni February 2018 Italia Florenţa

[+]

Participanții câștigă expertiză în domeniul branding și management pentru o gamă largă de concursuri diferite. Barcelona [-]

Masterat în Management Internațional Produse Alimentare Si Bauturi

ESCP Europe Business School
Campus Cu normă întreagă 1 an September 2018 Italia Torino Franţa Paris Germania Berlin + 4 mai mult

Acest program este un 1 an 2-țară, full-time program de master specializat conceput pentru postuniversitari având ca scop o carieră managerială remarcabilă în industria alimentară și a băuturilor în cele mai bune companii internaționale [+]

Masterate în Studiul Produselor Alimentare și al Băuturilor. Studii de la campusuri Torino și Paris. Director științific: Prof. Francesco Rattalino Obiectivele programului Acest program este un 1 an 2-țară, full-time program de master specializat conceput pentru postuniversitari având ca scop o carieră managerială remarcabilă în industria alimentară și a băuturilor în cele mai bune companii internaționale (de exemplu, Bacardi-Martini - Caffarel - Campari - Carrefour - Coca -Cola - Costa Crociere - Danone - Dr. Oetker - Ferrero - Granarolo - Grom - Lavazza - Marchesi - Antinori - Unilever) în calitate de manageri, directori și antreprenori. Oportunități de carieră Serviciul nostru de carieră dedicat vă va ajuta să dezvolți potențialul datorită sesiuni de coaching și activități cu ambele companii si absolventi de rețea. Introducerea de ESCP Europe vă oferă șansa de a beneficia de o rețea globală. Câteva exemple de ceea ce ar putea fi viitorul tău rol profesional: carieră antreprenorială în cadrul întreprinderilor familiale sau Start-up-uri Product Manager Brand Manager, Director Export / Import, Supply Chain Manager, Communications Manager, Marketing Manager, Product și Business Developer, manager zonal în companii Produse alimentare si bauturi, cum ar fi Ferrero, Lavazza, Barilla ... Curriculum Acest program oferă o combinație perfectă de cunoștințe tehnice și activități practice: mai mult de 20 de zile de vizite de companie, proiect de consultanță o firma, sesiuni de degustare, de grup de lucrări și oportunități de networking cu F & B manageri, Alumni care lucrează în acest sector și experți. Unele dintre cele mai relevante cursuri... [-]

Maestru Al Filozofiei (studii Alimentare);

Taylor’s University
Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 18 - 30 luni Înscriere Deschisă Malaysia Subang Jaya + 1 mai mult

Maestru de Filosofie (Studii alimentare) își propune să mire absolvenți în profesioniști cu înaltă calificare, care sunt experți în domeniul studiilor alimentare. [+]

Recunoașterea dublă și certificarea de către Maestru de Filosofie (Studii alimentare) își propune să mire absolvenți în profesioniști cu înaltă calificare, care sunt experți în domeniul studiilor alimentare. Pentru a realiza acest lucru, Taylor și Universitatea din Toulouse Jean Jaurès (UT2J) au conceput un curriculum cuprinzător, care cuprinde abilități de cercetare, antropologie și sociologie a produselor alimentare, înțelegerea diferitelor culturi alimentare, tendințele alimentare și de afaceri perspectivele, aspecte socio-politice privind nutriția alimentară și sănătatea publică și multe altele. Avantajele programului Singura universitate din Malaezia cu o "Catedra de Studii Alimentare: Alimente, culturi și sănătate" - Prof. Dr. Jean-Pierre Poulain. El susține un accent în studiile de alimente, contribuie la programe academice și oferă consiliere pentru studenți și membri ai facultăților. Un francez socio-antropolog, Prof. Dr. Poulain are o cariera lunga si de succes în domeniul studiilor alimentare și educației ospitalitate atât în ​​viața academică și internațională. El a publicat numeroase cărți, capitole și articole de carte, precum și de keynote livrate în mod activ și prezentări de conferințe în jurul lumii pe teme cum ar fi sociologia alimentară, patrimoniul alimentar și a practicilor de turism. Singurul program de studii alimentare pentru a oferi programului global de cercetare de teren (GRP), care oferă posibilitatea de a efectua munca de teren în străinătate. Studenții au posibilitatea de interesante de a efectua lucrări de cercetare pentru teza lor în străinătate în cazul în care este axat pe o temă legată de produse alimentare specifice pentru o anumită țară, timp de 3 - 6... [-]

Master în Viticultură și Enologie

Georgian Technical University
Campus Cu normă întreagă 2 anii October 2017 Georgia Tbilisi

După absolvirea acestui program, cu cunoștințele dobândite și calificarea acordată, persoana va putea să lucreze în sectorul privat, organizații guvernamentale și neguvernamentale cum ar fi companiile vinicole, companiile de cultivare a strugurilor, vinurile spumante și băuturile distilate, laboratoarele, comisiile de degustare, asociațiile Lucrând în domeniul viticulturii și enologiei, Ministerului Agriculturii și agențiilor sale afiliate. [+]

Masterate în Studiul Produselor Alimentare și al Băuturilor. Obiectivele programului Pentru a pregăti enologist, în conformitate cu cerințele pieței forței de muncă, care vor fi competitive, practic, orientat și gata pentru a satisface cele mai mari așteptări ale industriei vinului. Pentru a dobândi studenții cu cunoștințele teoretice și abilitățile practice necesare. Să introducă studenților lumea cultivării strugurilor, vinificației, aprecierii vinului și afacerilor cu vin. Pentru a preda tehnicile actuale, pentru a oferi informații despre metodele moderne, inovațiile folosite în timpul gestionării unei podgorii și a unei fabrici de vinuri. Pentru a explica importanța tehnicilor viticole specifice în crearea de vinuri cu aromă și aromă bune. Oferirea de experiență studenților care dezvoltă abilități relevante în practicile actuale de recoltare a strugurilor și de transformare a strugurilor în vin la o podgorie comercială și / sau în vinăria. Pentru a deveni studenți familiarizați cu abilități analitice comune, utilizate într-un laborator de vinuri. Programul Descriere Programul a fost dezvoltat conform sistemului ECTS, un credit este egal cu 27 de ore, ceea ce înseamnă un contact, precum și orele de lucru independente. Distribuția creditelor este reprezentată în curriculum. Durata programului este de 2 ani (4 semestre) și acoperă 120 de credite (ECTS). Cursuri de bază - 75 de credite, care sunt programate după cum urmează: cursuri obligatorii în specializare 58 credite; Curs de curs 5 electivă; Practica - 12 credite și componentă de cercetare - 45 de credite. Practicile vor fi organizate în podgorii, grădinițe și în fabricile de vinuri. Procesul de învățare pe... [-]

Msc / Mba în Management De Brand De Lux, Produse Alimentare și M2 Vin Octombrie

INSEEC Chambéry campus
Campus Cu normă întreagă 2 semestre October 2017 Franţa Chambéry

MBA / MSc în lux Brand Management, Food & Wine M2 este un curs perioadă de trei, cu 350 de ore de formare față-în-față, care este în valoare de 60 ECTS sau 26 US credite. Toate clasele sunt predate în limba engleză [+]

MBA / Master. în Brand Management de lux, Food & Wine este un curs perioadă de trei, cu 350 de ore de formare față-în-față, care este în valoare de 60 ECTS sau 26 US credite. Toate cursurile sunt predate în limba engleză. Programul oferă o abordare multidisciplinară: afaceri solid, strategic, de marketing și de cunoștințe de comunicare, combinate cu expunerea la partea practică, datorită contribuției de profesioniști activi și la câmp vizite. Acesta oferă cunoștințele și expertiza necesare pentru a intra în industria de servicii de lux, printr-o combinație de stâlpi academice și cursuri practice pe diferite segmente ale industriei. OPORTUNITĂȚI DE CARIERĂ Acest curs poate fi aplicat direct la locul de muncă în Hospitality de lux într-o varietate de servicii, cum ar fi operații, Brand Management, E-Merchandising, turism culinar, Managementul gastronomie si servicii oaspeti Vin, alimente și băuturi, Event Management, Sales sau. Cerințele de admitere Master: candidat Interesat cu BSC. HNS. Gradul (4 ani de studii universitare finalizate în mod corespunzător sau 5 ani pentru studenți chinezi) cu nivelul de competență în limba engleză necesare pentru a studia în limba engleză. MBA: candidat interesat cu BSC. Gradul (3 ani de studii universitare finalizate în mod corespunzător sau 4 ani pentru studenți chinezi) și cel puțin 2 ani de experiență de lucru într-o poziție de management de mijloc, cu nivelul de competență în limba engleză necesare pentru a studia în limba engleză. IELTS: 6.5 -7.0 (cu bandă scor nu mai puțin de 6.0) TOEIC: 750 - TOEFL: 550 - TOEFL... [-]

Diplomă De Master în Managementul Produselor Alimentare Si Vin (Roma) - Cale în Italiană

Il Sole 24 ORE Business School
Campus Cu normă întreagă 11 luni October 2017 Italia Roma

Masters of Food & Wine Business School Il Sole 24 ORE are ca scop formarea de noi profiluri de locuri de muncă tehnice și administratorii de produse alimentare si vin cu o înțelegere aprofundată a proceselor industriale și din industria alimentară. [+]

Masterate în Studiul Produselor Alimentare și al Băuturilor. Masters of Food & Wine Business School Il Sole 24 ORE are ca scop formarea de noi profiluri de locuri de muncă tehnice și administratorii de produse alimentare si vin cu o înțelegere aprofundată a proceselor industriale și din industria alimentară. STRUCTURA Master alimentare si vinului Managementul full-time, un număr limitat și prezență obligatorie, are o durată de 11 luni: 5 luni full-time de formare clasă 6 luni de stagiu la instalațiile din industria vinului și a produselor alimentare PROGRAMUL Programul de clasă este împărțit în următoarele puncte principale: Bazele managementului: elemente de management al economiei și de afaceri principiile de bază ale nutriției și dietetică Sistemul de alimentare și de vin și agro-alimentar Economie de management și compania alimentară Marketing, comunicare și dezvoltarea afacerilor în sectorul alimentar și de vin strategii de internaționalizare. Se concentreze pe țările din Asia, Africa, Statele Unite ale Americii competențe tehnice și manageriale dreptul de produse alimentare și de gestionare a riscurilor Lansarea unui start-up în produsele alimentare și vin. Va exista o serie de munca de proiect in colaborare cu companii din acest sector, atât pentru dezvoltarea de noi produse - cu manageri de marketing, manageri de vânzări și manageri de produs - atât cu privire la aspectele de export și de internaționalizare. Unele companii le-a lucrat cu Maestrul: Chr.Hansen, Felicetti, AlceNero, Mila si Molinari. Pe parcursul lunilor de participanți la clasă desfășoară, de asemenea, tururi ghidate ale companiilor de produse alimentare și industria vinului... [-]

Master In Design De Alimente

Scuola Politecnica di Design SPD
Campus Cu normă întreagă 12 luni March 2018 Italia Milano

Master in Design Food dezvoltă abilitățile necesare pentru ca traderul poate intra în sectorul de design alimentar, o piață care este în continuă creștere, iar în cazul în care Italia este de referință. Cursul se adresează absolvenților în design, marketing si comunicare, dar, de asemenea, la profesioniști cu experiență pe piață. Programul este axat pe industria alimentară și a metodologiilor sale. [+]

Master in Design Food dă profesionale posibilitatea de a dezvolta competențele necesare pentru a intra și de a oferi o contribuție inovatoare în sectorul alimentar, care este în continuă creștere și în cazul în care Italia este țara de referință. Cursul este conceput nu numai pentru absolvenții de proiectare, marketing si comunicare, dar, de asemenea, pentru profesioniștii care lucrează deja în piața de administrare și management. Programul conduce concentrarea acesteia] în sectorul alimentar și metodologiile sale. Uniunea dintre alimente si design, se naște un nou profesionist - designer de alimente - care este capabil de a lucra cu: - procese, metode și medii unde produsele alimentare sunt produse, distribuite și consumate; - Produse alimentare din punct de vedere estetic, comunicativ și reprezentant; - Echipamente și instrumente utilizate la prepararea și consumul de alimente; - Activități de comunicare pentru a promova produsele alimentare. Învățătura programului de master include, în plus față de cursuri, ateliere de lucru și cursuri cu specialiști din sectorul agro-alimentar și design: antreprenori, manageri, jurnaliști, critici de alimente, arhitecti, designeri si bucatari. Elevii vor vizita, de asemenea companii din industrie, magazine de concept (magazine de concept), targuri si evenimente culinare. La finalizarea cursului, a oferit un stagiu de 3 luni de la companii, agenții sau instituții din sectorul alimentar. INTRAREA Master este pentru absolvenții italieni și străini în domeniile exacte, umane, științifice și artistice. Numărul limitat de locuri. Accesul se face printr-un proces de selecție care evaluează CV-ul candidatului si a portofoliului, precum și un interviu. DURATA Participarea... [-]

Masterat în Management Hotelier Si Catering - Full Time

OSTELEA | Distancia
Online şi campus combinate Cu normă întreagă 1 an May 2018 Spania Madrid Barcelona + 1 mai mult

Master în Management Ospitalitate și restaurare, care are drept scop de a instrui profesioniști și manageri care conduc proiecte de afaceri la nivel mondial în domeniul managementului ospitalității, dar din perspectiva de afaceri necesare pentru a fi eficient în procesul decizional din cadrul acestui sector globalizată și dinamică, nu evita impactul noilor tehnologii. [+]

Masterate în Studiul Produselor Alimentare și al Băuturilor. O Masterat în managementul ospitalității și restaurare, Care are drept scop de a instrui profesioniști și manageri care conduc proiecte de afaceri la nivel mondial în domeniul managementului ospitalității, dar din punct de vedere de afaceri necesară pentru a fi eficientă în cadrul acestui sector globalizat și mai dinamic de luare a deciziilor, nu înlătura impactul noilor tehnologii. De ce studiu Maestrul: abilități de management O serie de întâlniri cu directori de hoteluri si companii de catering și consultanți internaționale de turism. Managementul Experienta: Elevii dezvolta abilități de bază pentru a gestiona proiecte în mod eficient, „Soft Skills“. Cazul Metoda: Metoda de caz permite studenților să îmbunătățească în mod sistematic lor decizional - procesul de luare prin discutarea cauzelor reale ale întreprinderilor de turism. În plus, această metodologie permite să se dezvolte și alte abilități, cum ar fi creativitatea, abilități de gândire analitică, comunicare orală și scrisă și abilități interpersonale. Unele dintre cazuri au lucrat în edițiile anterioare ale acestui program au fost El Bulli și Ryanair. Un accent deosebit pe managementul veniturilor, predate printr - un joc de afaceri. Acest domeniu de marketing Hotelul este larg dezvoltat în acest domeniu, printr-o aplicare printr-o viziune de joc de afaceri. conferințe lunare cu directorii de departamente diferite sau directorii executivi ai companiilor care reprezintă sectorul. Programul pentru dezvoltarea abilităților de management: Turism Talent Development Program (TSDP). rezidențial Studentul va fi capabil să facă o rezidențial Turism Saxion International (Olanda), sau Marketing Cross-cultural de... [-]

Msc Produse Alimentare și Inovare Băutură

Abertay University
Campus Cu normă întreagă 12 luni August 2018 Regatul Unit Dundee

Master Food & Drink Inovare oferă o experiență de studii postuniversitare unic, conceput special în discuțiile cu organismele din industrie (Scoția Mâncare și băutură, Dezvoltarea abilităților Scoția, interfață alimentară ... [+]

MSC Alimente și Inovare Băutură Din Scoția, Consiliul de Finanțare finanțat de taxa de locuri sunt disponibile pentru studenții eligibile și vor fi acordate pe bază de concurs, la cerere. Aplica capacitatea dumneavoastră de specialitate proprii și de a dezvolta o nouă expertiză sectorială specifică prin educație de specialitate și de colaborare mixtă echipa care lucrează la proiecte de inovare legate de industrie Aflați mai multe despre așteptările industriei pe măsură ce sunt susținute și instruit de către profesioniștii din industrie cu experiență și specialiștii din mediul universitar Urmeze un curriculum proiectat în colaborare cu Scoția Mâncare și băutură, Dezvoltarea abilităților Scoția și Interface Food & Drink pentru a face față cerințelor din sectorul alimentar și băutură Implică-te cu mare succes noastră de inovare braț comercial alimentar @ Abertay si cu cercetatorii interdisciplinare din cadrul universității MProf Food & Drink Innovation (Packaging & Durabilitatea) oferă o experiență de studii postuniversitare unic, conceput special în discuțiile cu organismele din industrie (Scoția despre alimente și băuturi, Dezvoltarea abilităților Scoția, interfață despre alimente și băuturi). În calitate de studenți postuniversitare, foarte talentati vor lucra în echipe mixte disciplina pentru a dezvolta produse alimentare inovatoare și de ambalare băutură și soluții durabile. În strânsă colaborare cu personalul academic, care sunt extrem de experiență în industria alimentară și al băuturilor și predarea academică și sub îndrumarea și mentoratul reprezentanților industriei alimentare si bautura, va dezvolta abilitățile profesionale și a cunoștințelor relevante pentru industria alimentară și al băuturilor. În timpul studiilor, va fi de așteptat în... [-]

Maestru De Afaceri Internaționale în Hotel, O Statiune Si De Gestionare A Produselor Alimentare și A Băuturilor (laSHMS - Swiss școală De Management Hotelier)

Swiss Education Group
Campus Cu normă întreagă 2 anii February 2018 Elveţia Leysin Montreux Neuchatel Lucernă Bouveret Bric + 5 mai mult

Dinamică și în rapidă dezvoltare industria alimentară și a băuturilor și restaurant este nevoie de lideri care posedă o combinație solidă de cunoștințe teoretice și experimentale. Master of International Business Hotel, Resort & Produse alimentare si bauturi Management oferă studenților cu industria în profunzime know-how gata de aplicare. [+]

Masterate în Studiul Produselor Alimentare și al Băuturilor. Master of International Business Hotel, Resort & Produse alimentare si bauturi Managementul Dinamică și în rapidă dezvoltare industria alimentară și a băuturilor și restaurant este nevoie de lideri care posedă o combinație solidă de cunoștințe teoretice și experimentale. Master of International Business Hotel, Resort & Produse alimentare si bauturi Management oferă studenților cu industria în profunzime know-how gata de aplicare. Studenții se angajează module aplicative în care acestea sunt responsabile în calitate de manageri din industria alimentară și din viața reală operațiuni de băuturi și restaurant, combinate cu bază teoretică cheie livrate prin prelegeri și ateliere de lucru interactive. Cu această combinație unică de module teoretice și aplicative studenții sunt bine pregătiți să dezvolte carierele lor ca viitori lideri în industria alimentară și a băuturilor și un restaurant. 5 luni - campus Leysin 4-6 luni Produse alimentare si bauturi si Management Restaurant 1 semestru universitar stagiu plătit în Elveția sau în întreaga lume Diplomă de studii aprofundate în Produse alimentare si bauturi si Management Restaurant 5 luni - campus Leysin 4-6 luni Produse alimentare si bauturi si Management Restaurant semestru universitar 2 stagiu plătit în Elveția sau în întreaga lume Master of International Business Hotel, Resort & Produse alimentare si bauturi Managementul 1 semestru universitar (5 luni) Operațiuni și servicii alimentare băuturilor și Banqueting și evenimente Produse alimentare și Cost Control bauturi Tendințe actuale în Produse alimentare si bauturi si Restaurant Concepte Cu toate acestea și cultura vinului spumante studii de bauturi... [-]