Filter
Masterate
Tip de studiu: Tot Ritm: Tot

Compară 32 Studii Postuniversitare în Studiul produselor alimentare și al băuturilor

Odată ce ați terminat gradul de licență dvs., puteți începe să fie cariera ta sau de a alege să-și continue studiile și a câștigat o diplomă de master. Această din urmă opțiune vă permite să se pregătească pentru o carieră mai avansată și sări mai departe decât în ​​cazul în care a început să lucreze imediat.

Ce este un Master în Studii Alimente si bauturi? Acest câmp se concentrează pe pregătirea și întreținerea produselor alimentare. Elevii să ia cursuri pe care le pregătesc să înțeleagă operațiunile într-un restaurant de afaceri sau de catering și introduceți o poziție de conducere într-o astfel de unitate. Cursurile pot concentra, de asemenea, pe latura politică a studiilor de alimente și băuturi în cazul în care studentul este mai interesat de a deveni un lucrător alimentar și de siguranță sau inspector. Programul de studii de alimente și băuturi în mod tipic nu include artele culinare.

Câștigul salarial un Master în Studii Alimente si bauturi beneficii elevilor, ajutându-le să dezvolte abilitățile manageriale și de comunicare necesare pentru a prospera.Care deține un grad mai avansat, de asemenea, poate permite absolvenților să câștige un salariu mai mare odată ce intră cariera lor.

Există mai multe variabile care afectează costul de a câștiga un Master în Studii alimentare și băuturilor. Trebuie sa cerceteze programul specific și școală înainte de înscrierea pentru a înțelege ce școlarizare va fi și ce alte taxele pe care le va fi responsabil pentru.

Cariere disponibile pentru absolvenți de studii pentru alimente și băuturi sunt numeroase. În esență, ei sunt capabili să intre în orice poziție administrativă în domeniul serviciilor alimentare sau ospitalitate alimentară. Printre acestea se numără operatori, restaurant sau catering manageri, specialiști de inventar și manageri asistenți. De asemenea, este posibil să se lucreze în instalații sanitare și de siguranță, devenind un specialist salubritate sau inspector de sănătate.

Luați următorul pas spre cariera ta prin înscrierea într-un program alimentar și studii de băuturi.Căutați programul de mai jos si contacta biroul de admitere al școlii de alegere prin completarea formularului de plumb.

Citeste mai mult Citește mai puţin
Alte opțiuni în cadrul acestui domeniu de studiu:

32 Rezultate din Studiul produselor alimentare și al băuturilor

Rome Business School

Master de la Rome Business School Online în domeniul alimentar ... [+]

Data de începere: în fiecare an, în martie și octombrie

Formarea de excelență a plătit stagii, serviciul de carieră, rețele internaționale și multe alte beneficii de la dezvoltarea profesională și personală. Formule de predare pentru fiecare cerere.

Master de la Rome Business School Online în domeniul alimentar

Industria italiană de produse alimentare și băuturi crește atât pe piața internă, cât și pe cea internațională. Produsele italiene sunt un cuvânt cheie pentru un nivel de calitate recunoscut și apreciat în întreaga lume atât din punct de vedere al materiilor prime, cât și al provenienței geografice.... [-]

Italia Rome Italy Online
Octombrie 2019
Engleză
Part time
1 an
Online
Citiți mai multe în limba engleză
The Hong Kong Polytechnic University - School of Hotel and Tourism Management

Un jucător-cheie în scena viticolă internațională vibrant, Hong Kong oferă o locație unică pentru oricine aspiră să facă parte din această zonă de creștere dinamică. În c ... [+]

Un jucător-cheie în scena viticolă internațională vibrant, Hong Kong oferă o locație unică pentru oricine aspiră să facă parte din această zonă de creștere dinamică. În combinație cu creșterea imensă a pieței vitivinicole din China continentală, necesitatea profesioniștilor în domeniul vinificației cu pregătire și studii de specialitate avansate, cu o perspectivă globală, continuă să crească. Programul MSc în Managementul Internațional al Vinului a fost conceput pentru a răspunde acestei cereri.

Acest program excepțional dezvoltă lideri din industrie, educatori și cercetători și le insuflă o înțelegere profundă a celor mai recente tendințe din domeniul vinificației, demistificând complexitățile sale și plasându-le în poziții puternice pentru a conduce industria în viitor. Elevii au, de asemenea, ocazia de a afla mai multe despre consumatorii de vin din China continentală și de a obține perspective asupra unora dintre piețele vitivinicole cu cea mai rapidă creștere și potențial lucrativă din lume.... [-]

Hong Kong Kowloon
Contactează şcoala
Engleză
La zi
Part time
1 - 6 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Taylor’s University

Master of Philosophy (Studii privind Alimentația) își propune să mireze absolvenți în specialiști cu înaltă calificare, care sunt experți în domeniul studiilor alimentare ... [+]

Recunoaștere și certificare dublă de către

În ultimii 20 de ani, statutul de hrană sa schimbat dramatic. Riparea crizelor alimentare, problema obezității în creștere și multe altele, au pus în mod repetat alimentele în lumina reflectoarelor. Din punct de vedere economic, creșterea populației, însoțită de o creștere economică rapidă în ultimul deceniu, a sporit consumul alimentar cu o rată de explozie. Potrivit lui Cushman Master of Philosophy (Studii privind Alimentația) își propune să mireze absolvenți în specialiști cu înaltă calificare, care sunt experți în domeniul studiilor alimentare. Pentru a realiza acest lucru, Taylor's University și Universi... [-]
Malaysia Subang Jaya
Contactează şcoala
Engleză
La zi
Part time
18 - 30 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
North-Caucasus Federal University

Programul a fost dezvoltat împreună cu partenerii străini pe baza legislației europene și ruse în domeniul securității igienice și industriale. Disciplinele profesionale ... [+]

Programul a fost dezvoltat împreună cu partenerii străini pe baza legislației europene și ruse în domeniul securității igienice și industriale. Disciplinele profesionale ale ciclului sunt dezvoltate pe baza regulamentelor Grupului de inginerie și proiectare igienică și creează cunoștințe, experiențe practice și de cercetare în proiectarea echipamentelor de proces și a proceselor de producție alimentară care respectă cerințele igienice de proiectare și asigură producția de produse de înaltă calitate și sigure .

Scopul programului:

instruirea specialiștilor în domeniul proiectării, implementării, întreținerii și auditului echipamentelor de proces și proceselor de producție alimentară, biologică și farmaceutică pentru a se conforma cerințelor de igienă și siguranță globală. În plus, programul se concentrează pe instruirea cercetătorilor în domeniul modeirii și optimizării proceselor de producție a alimentelor, proiectarea și testarea unor echipamente și linii tehnologice noi și / sau îmbunătățite pentru a elimina posibila contaminare (contaminare) a produselor în timpul producției.... [-]

Rusia Stavropol
Contactează şcoala
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Gasma Gatronomy & Culinary Management Campus

O călătorie prin lumea patiseriei, de la elaborarea atelierului până la bucătăria dulce. Masteratul în patiseria contemporană și bucătăria dulce este cea mai completă și ... [+]

DE LA ELABORAȚIILE LUCRĂRILOR PENTRU COMBUSTIBILITATEA

O călătorie prin lumea patiseriei, de la elaborarea atelierului până la bucătăria dulce. Masteratul în patiseria contemporană și bucătăria dulce este cea mai completă și actualizată formare în cea mai dulce zonă a bucătăriei.

Prezentarea unui curriculum destinat să stăpânească tehnicile de patiserie haute, bucătărie dulce și formulare. Cunoașterea materiilor prime, a proceselor și a tehnicilor de fabricație va oferi fundația pentru a încuraja creativitatea și inovația.

Un program de cinci luni, cu 530 de ore de practici externe, în cele mai bune restaurante și brutării din echipa noastră culinară.... [-]

Spania Castellón de la Plana
Contactează şcoala
Spaniolă
La zi
5 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Scuola Politecnica di Design SPD

Master in Design Food dezvoltă abilitățile necesare pentru ca traderul poate intra în sectorul de design alimentar, o piață care este în continuă creștere, iar în cazul î ... [+]

Master in Design Food dă profesionale posibilitatea de a dezvolta competențele necesare pentru a intra și de a oferi o contribuție inovatoare în sectorul alimentar, care este în continuă creștere și în cazul în care Italia este țara de referință.

Cursul este conceput nu numai pentru absolvenții de proiectare, marketing si comunicare, dar, de asemenea, pentru profesioniștii care lucrează deja în piața de administrare și management. Programul conduce concentrarea acesteia] în sectorul alimentar și metodologiile sale. Uniunea dintre alimente si design, se naște un nou profesionist - designer de alimente - care este capabil de a lucra cu: - procese, metode și medii unde produsele alimentare sunt produse, distribuite și consumate; - Produse alimentare din punct de vedere estetic, comunicativ și reprezentant; - Echipamente și instrumente utilizate la prepararea și consumul de alimente; - Activități de comunicare pentru a promova produsele alimentare.... [-]

Italia Milan
Contactează şcoala
Engleză
La zi
12 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
ESCP Europe Business School

Programul este deschis tuturor pasionat de F ... [+]

Obiectivele programului

Pentru o carieră de succes în Food

Programul este deschis tuturor pasionat de F

Odată ce ați finalizat programul, mai multe scenarii vor fi deschise într-o companie multinațională sau într-o întreprindere mică-medie, într-o afacere de tip start-up sau într-o afacere consolidată din Europa sau din întreaga lume.

Inovatoare și operaționale

Acest Master vă oferă toate elementele unui program Master la nivel înalt, cu o abordare inovatoare, oferind experiență de primă mână cu vizite de peste 20 de zile de companie, întâlniri cu managerii de top din cadrul Food

Purtătorii de cuvânt de la companiile internaționale bine-cunoscute în domeniul alimentației și al băuturilor vor oferi sfaturi și trucuri despre cum să dezvolți cu succes produse și idei noi și cum să vă îmbunătățiți rețeaua personală.... [-]

Franţa Paris
Septembrie 2020
Engleză
La zi
15 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University College of Hotel Management and Culinary Arts StPOL

O calificare de la EUHT StPOL și "Fundația Universității din Gerona: Inovație și formare" (o calificare recunoscută de ambele instituții și de sectorul hotelier, datorită ... [+]

Calificare

O calificare de la EUHT StPOL și "Fundația Universității Gerona: Inovație și formare" (o calificare recunoscută de ambele instituții și de sectorul hotelier datorită fundalului său lung și prestigiului său).

DURATA

Opt luni în școala hotelieră și 3-6 luni de stagiu în industrie (60 de ECTS).

limba de predare

Maestrul are o ediție în limba engleză și o ediție în limba spaniolă, astfel încât elevul să poată alege în funcție de preferințele sale de limbă.

Metodologie

Cursul este împărțit între clasele teoretice, atelierele practice, practica reală în cadrul Hotel-School și stagiul de practică în unele dintre cele mai bune restaurante din lume (inclusiv Michelin Star Restaurant).... [-]

Spania Barcelona
Septembrie 2019
Engleză,Spaniolă
La zi
8 - 14 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Italian Culinary Institute for Foreigners - ICIF

Cursul de masterat în Bucătăria și Oenologia italiană, cu o durată de 180 de zile, este prezentat în două părți: prima, cu o durată de 55 de zile, de lecții teoretico-pra ... [+]

Curs de masterat în bucătăria și enologia italiană

Nouă săptămâni de lecții teoretice și practice și posibilitatea unei perioade de practică la cele mai bune restaurante italiene

Cursul de masterat în Bucătăria și Oenologia italiană, cu o durată de 180 de zile, este prezentat în două părți: prima, cu o durată de 55 de zile, de lecții teoretico-practice la sediul ICIF , completate cu excursii de campanie; al doilea constă într-un stagiu profesional de 120 de zile (opțional, care nu este inclus în costul abonamentului), la restaurante selectate de școală.

Maestrul predă gastronomia tradițională regională și evoluția creației moderne, tehnicile de bază, decorațiile corespunzătoare, arta prezentării și alte noțiuni fundamentale privind produsele agricole, condimentele, plantele aromatice, materiile prime alimentare, împreună cu un studiu detaliat al vinuri și uleiuri.... [-]

Italia Turin Italy Online
Octombrie 2019
Engleză,Italiană
La zi
6 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
The Ostelea - School of Tourism and Hospitality International

Master în management și restaurare a hotelului, care are ca scop instruirea profesioniștilor și managerilor pentru a conduce proiecte de afaceri globale în domeniul manag ... [+]

Master în management și restaurare a hotelului , care are ca scop instruirea profesioniștilor și managerilor pentru a conduce proiecte de afaceri globale în domeniul managementului ospitalității, deși din punct de vedere economic necesar pentru a fi eficient în luarea deciziilor în acest sector astfel încât să fie globalizate și dinamice și să nu evite impactul noilor tehnologii.

De ce studia Master

abilități de management

Ciclul de întâlniri cu managerii hotelurilor și companiile de catering, precum și consultanții turismului internațional.Experiență în management: Studentul va dezvolta abilitățile de bază pentru a gestiona eficient proiectele, "Soft Skills".Metoda cazului: Metoda de caz permite elevului să-și îmbunătățească în mod sistematic procesul de luare a deciziilor prin discutarea cazurilor de afaceri turistice reale. În plus, această metodologie permite dezvoltarea altor competențe precum creativitatea, gândirea analitică, abilitățile de comunicare orală și scrisă și abilitățile interpersonale. Unele dintre cazurile lucrate în apelurile anterioare ale acestui program au fost El Bulli și Ryanair.Un accent special pe gestionarea veniturilor, care este livrat printr-un joc de afaceri. Această arie specială de marketing hotelier este larg dezvoltată în această specialitate printr-o viziune aplicată printr-un joc de afaceri.conferințe lunare cu directorii de departamente diferite sau directorii executivi ai companiilor care reprezintă sectorul.Program de dezvoltare a competențelor manageriale : Programul de dezvoltare a competențelor în domeniul turismului (TSDP).... [-]
Spania Barcelona Madrid
Octombrie 2019
Spaniolă
La zi
Part time
7 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Parma

Master of Science în Ingineria Plantelor și Mașini Industria Alimentară este destinat ca obiective specifice: ... [+]

Tip: Curs de masterat Durata: 2 ani Clasa: LM-33 - Clasa a două grade ciclu în inginerie mecanică Credite: 120 Acces: gratuit

Master of Science în Ingineria Plantelor și Mașini Industria Alimentară este destinat ca obiective specifice:

crearea unei figuri cu pregătire solidă în sectoarele care caracterizează proiectarea mașinilor pentru industria alimentară, proiectarea și gestionarea instalațiilor pentru industria alimentară și gestionarea proceselor de producție alimentară;accentul complementar pus pe aprofundarea ambalajului și sustenabilitatea sa, modelele de simulare care să sprijine proiectarea și gestionarea instalațiilor din industria alimentară și activitățile conexe legate de sectorul alimentar.... [-]
Italia Parma
Contactează şcoala
Italiană
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
OSTELEA - Escuela de Turismo

Master în Hospitality Management și de restaurare, care are drept scop de a instrui profesioniști și manageri care conduc proiecte de afaceri la nivel mondial în domeniul ... [+]

Master în Hospitality Management și Restaurare

Master în Hospitality Management și de restaurare, care are drept scop de a instrui profesioniști și manageri care conduc proiecte de afaceri la nivel mondial în domeniul managementului ospitalității, dar din perspectiva de afaceri necesare pentru a fi eficiente în procesul decizional din cadrul acestui sector globalizat și dinamică, și nu impactul evita noilor tehnologii.

De ce studiu Maestrul:

Managementul veniturilor, care este predată printr-un joc de afaceri. Acest domeniu de marketing Hotelul este larg dezvoltat în acest domeniu, printr-o aplicare printr-o viziune de joc de afaceri. Acest Master poate fi luat de la Madrid sau Barcelona practici integrate: Componenta teoretica a subiectelor aplicate elaborate în clasă, dar punerea în aplicare este o practică de afaceri de colaborare. Practici profesionale. Master oferă posibilitatea de experiență de lucru în zonele de gestionare a lanțurilor hoteliere și firme de catering. Acesta include o serie de întâlniri cu managerii de hoteluri, afaceri de catering si consultanti internaționale de turism. Ostelea este un membru al Asociației Spaniole a Directorilor și Executives Hotel (AEDH). Metoda de caz: Metoda de caz permite cel mai bun student în mod sistematic procesul de luare a deciziilor, prin discutarea cauzelor reale ale companiilor de turism. Unele cazuri care sunt de lucru sunt: ​​El Bulli și Ryanair. Participarea la târguri: Elevii participa la târguri comerciale, cum ar fi Alimentaria (Barcelona), considerat unul dintre târgurile din cele mai importante din sectorul alimentar din lume; sau IBTM (Barcelona), unul dintre liderii în domeniul turismului de afaceri.... [-]
Spania Barcelona Madrid
Contactează şcoala
Spaniolă,Spanish (Spain)
La zi
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University Bourgogne Franche-Comté (UBFC)

P²food este o diplomă de studii universitare de doi ani, bazată pe cursuri, cu normă întreagă, concentrată pe determinanții fiziologici și psihologici ai alegerii aliment ... [+]

P²food este o diplomă de studii universitare de doi ani, bazată pe cursuri, cu normă întreagă, concentrată pe determinanții fiziologici și psihologici ai alegerii alimentelor, oferite de Universitatea din Burgundia - Franche-Comté și AgroSup Dijon.

Alimentele joacă un rol mult mai important în viața consumatorilor decât să le hrănească pur și simplu. În fiecare zi, oamenii fac mai multe alegeri alimentare. Dieta lor are un impact considerabil asupra stării lor nutriționale și a sănătății, dar și asupra mediului.

O mai bună înțelegere a motivelor pentru alegerea consumatorilor de alimente este necesară pentru a stabili programe eficiente și a dezvolta noi produse, pentru a îmbunătăți modelele dietetice în conformitate cu recomandările și pentru a crește sustenabilitatea alimentelor. Deși aparent simple, alegerile alimentare sunt comportamente complexe care depind de mulți factori și de interacțiunile lor. În acest masterat, un accent cheie este pus pe factorii fiziologici și psihologici ale alegerii alimentelor.... [-]

Franţa Besançon
Contactează şcoala
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Bologna

Managementul Sistemelor Alimentare (FoodSys) este un program de 2 ani de ciclu de 2 ani în întregime predat în limba engleză, conceput în mod distinct cu o abordare inter ... [+]

Managementul Sistemelor Alimentare (FoodSys) este un program de 2 ani de ciclu de 2 ani în întregime predat în limba engleză, conceput în mod distinct cu o abordare interdisciplinară și o perspectivă internațională. Programul se bazează pe relația dintre diferitele domenii ale cunoașterii și situațiile de gestionare a vieții reale pentru a dezvolta factorii decizionali proactivi și managerii cu abilități cantitative și analitice avansate esențial reușesc în organizațiile care aparțin sistemelor agroalimentare. Competențele specifice includ cunoașterea agroalimentară, economie de mediu, logistică de afaceri și managementul lanțului de aprovizionare cu alimente, managementul calității alimentelor, marketingul internațional al alimentelor, economia și politica alimentară și agricolă, relațiile internaționale și managementul proiectelor.... [-]

Ostelea Morocco

Programul de Master Executive în Managementul Hotel and Restaurant Management a fost dezvoltat în cooperare cu actorii operaționale și instituționale din acest sector, în ... [+]

Master în Management și Catering Hotel

Intrarea universității

Preț în euro

Condițiile de acces

profil

Octombrie 2019

8090

Studiu de fișiere

Interviu de motivare

BAC 3

prezentare

Într-un context globalizat și în continuă evoluție, Master în Management și Catering are menirea de a instrui profesioniști și manageri în managementul eficient al companiilor din domeniul ospitalității sau Managementul Ospitalității : hoteluri sau restaurante .

Această formare se concentrează pe gestionarea și controlul caracteristicilor structurale ale unităților de producție ale unei companii, fie că este vorba o perspectivă națională sau internațională.... [-]

Maroc Rabat
Contactează şcoala
Limba franceza
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză