close

Filtre

Vezi rezultatele

Compară 50 Studii Postuniversitare în Studiul produselor alimentare și al băuturilor

Odată ce ați terminat gradul de licență dvs., puteți începe să fie cariera ta sau de a alege să-și continue studiile și a câștigat o diplomă de master. Această din urmă opțiune vă permite să se pregătească pentru o carieră mai avansată și sări mai departe decât în ​​cazul în care a început să lucreze imediat. Ce este un Master în Studii Alimente si bauturi? Aces… Citeste mai mult

Odată ce ați terminat gradul de licență dvs., puteți începe să fie cariera ta sau de a alege să-și continue studiile și a câștigat o diplomă de master. Această din urmă opțiune vă permite să se pregătească pentru o carieră mai avansată și sări mai departe decât în ​​cazul în care a început să lucreze imediat.

Ce este un Master în Studii Alimente si bauturi? Acest câmp se concentrează pe pregătirea și întreținerea produselor alimentare. Elevii să ia cursuri pe care le pregătesc să înțeleagă operațiunile într-un restaurant de afaceri sau de catering și introduceți o poziție de conducere într-o astfel de unitate. Cursurile pot concentra, de asemenea, pe latura politică a studiilor de alimente și băuturi în cazul în care studentul este mai interesat de a deveni un lucrător alimentar și de siguranță sau inspector. Programul de studii de alimente și băuturi în mod tipic nu include artele culinare.

Câștigul salarial un Master în Studii Alimente si bauturi beneficii elevilor, ajutându-le să dezvolte abilitățile manageriale și de comunicare necesare pentru a prospera.Care deține un grad mai avansat, de asemenea, poate permite absolvenților să câștige un salariu mai mare odată ce intră cariera lor.

Există mai multe variabile care afectează costul de a câștiga un Master în Studii alimentare și băuturilor. Trebuie sa cerceteze programul specific și școală înainte de înscrierea pentru a înțelege ce școlarizare va fi și ce alte taxele pe care le va fi responsabil pentru.

Cariere disponibile pentru absolvenți de studii pentru alimente și băuturi sunt numeroase. În esență, ei sunt capabili să intre în orice poziție administrativă în domeniul serviciilor alimentare sau ospitalitate alimentară. Printre acestea se numără operatori, restaurant sau catering manageri, specialiști de inventar și manageri asistenți. De asemenea, este posibil să se lucreze în instalații sanitare și de siguranță, devenind un specialist salubritate sau inspector de sănătate.

Luați următorul pas spre cariera ta prin înscrierea într-un program alimentar și studii de băuturi.Căutați programul de mai jos si contacta biroul de admitere al școlii de alegere prin completarea formularului de plumb.

Citește mai puţin
format_list_bulleted Filtre
ESCP Business School - Turin Campus
Turin, Italia

Pentru o carieră de succes în sectorul alimentar și al băuturilor în calitate de manageri, directori și antreprenori. După ce ați finalizat Master, scenarii multiple vor fi de ... +

Pentru o carieră de succes în sectorul alimentar și al băuturilor în calitate de manageri, directori și antreprenori. După ce ați finalizat Master, scenarii multiple vor fi deschise într-o companie multinațională sau într-o întreprindere mică-medie, într-o start-up sau într-o afacere consolidată din Europa sau din întreaga lume. -
MSc
Normă întreagă
15 luni
Engleză
Sept 2020
05 Iul 2020
Campus
 
Kedge Business School
Bordeaux, Franţa

"Vinurile și băuturile spirtoase constituie un ecosistem mereu în schimbare, o industrie fragmentată, complexă și totuși fascinantă. Pentru a înțelege produsul și piața, este ... +

"Vinurile și băuturile spirtoase constituie un ecosistem mereu în schimbare, o industrie fragmentată, complexă și totuși fascinantă. Pentru a înțelege produsul și piața, este necesar să avem baze tehnice solide, dar și să putem evalua situația financiară, economică , probleme de marketing și de mediu, tendințele, oportunitățile și constrângerile. -
MSc
Normă întreagă
Engleză
Campus
 
OSTELEA - Escuela de Turismo
Barcelona, Spania

Sectorul hotelier și restaurant a devenit unul dintre motoarele economiei mondiale, nu numai datorită volumului de afaceri pe care îl generează, ci și datorită valorii adăugat ... +

Sectorul hotelier și restaurant a devenit unul dintre motoarele economiei mondiale, nu numai datorită volumului de afaceri pe care îl generează, ci și datorită valorii adăugate. Poartă un grad ridicat de specializare, care începe cu cunoașterea bazelor, tradiției și valorilor gastronomiei combinate cu noi instrumente de management din toate domeniile. Competitivitatea ridicată a acestui mediu necesită figura directorului alimentar și a băuturilor sau a directorului restaurării ca poziție cheie în cadrul industriei ospitalității actuale. -
Masterat
Frecvență redusă
9 luni
Spaniolă
Oct 2020
Online
 
Universidade Europeia
Lisbon, Portugalia

Programul absolvent în gastronomie creativă este o oportunitate excelentă pentru cei care doresc să dezvolte o carieră, să dobândească sau să aprofundeze cunoștințe în acest d ... +

Programul absolvent în gastronomie creativă este o oportunitate excelentă pentru cei care doresc să dezvolte o carieră, să dobândească sau să aprofundeze cunoștințe în acest domeniu de afaceri, caracterizat prin schimbări profunde și inovație constantă. Instruirea și actualizarea cunoștințelor resurselor umane din turism este un factor esențial pentru asigurarea competitivității companiilor. -
Masterat
Frecvență redusă
8 luni
Portugheză
Campus
 
ESCP Business School
Paris, Franţa +1 Mai mult

Programul este deschis tuturor celor pasionați de industria F&B și care doresc să lucreze în el din perspectiva managementului. Nu trebuie să fiți un „specialist” în secto ... +

Programul este deschis tuturor celor pasionați de industria F&B și care doresc să lucreze în el din perspectiva managementului. Nu trebuie să fiți un „specialist” în sectorul F&B pentru a fi admis. Veți avea ocazia să vă consolidați abilitățile generale de management prin cursuri care acoperă marketing, finanțe, vânzări, managementul resurselor umane și diferite domenii de strategie. -
Masterat
Normă întreagă
15 luni
Engleză
Sept 2020
07 Iul 2020
Campus
 
Rome Business School
Italy Online, Italia

Master de la Rome Business School Online în domeniul alimentar

Master de la Rome Business School Online în domeniul alimentar -
Masterat
Frecvență redusă
Engleză
Nov 2020
Online
 
Italian Culinary Institute for Foreigners - ICIF
Turin, Italia

Cursul de nivel II de Master în Bucătărie Italiană și Enologie, cu o durată de 180 de zile, este prevăzut în două părți: prima, cu o durată de 55 de zile, de lecții teoretico- ... +

Cursul de nivel II de Master în Bucătărie Italiană și Enologie, cu o durată de 180 de zile, este prevăzut în două părți: prima, cu o durată de 55 de zile, de lecții teoretico-practice la sediul ICIF , completate cu excursii educaționale pe teren; al doilea constă într-un stagiu profesional de 120 de zile (opțional, neincluse în costul abonamentului), la restaurantele selectate de școală. -
Masterat
Normă întreagă
6 luni
Engleză, Italiană
Campus
 
University of Bologna
Forli, Italia

Masteratul în Managementul Sistemului Alimentar (FoodSys) este un program de 2 ani pentru ciclul 2, în întregime predat în engleză, conceput în mod distinct, cu o abordare int ... +

Masteratul în Managementul Sistemului Alimentar (FoodSys) este un program de 2 ani pentru ciclul 2, în întregime predat în engleză, conceput în mod distinct, cu o abordare interdisciplinară și o perspectivă internațională. -
Masterat
Normă întreagă
2 ani
Engleză
Sept 2020
Campus
 
Universitat Rovira i Virgili
Tarragona, Spania

Obiectivul general al acestui master este de a instrui studenții să devină cercetători și profesioniști în domeniul băuturilor fermentate, în special vin, vin spumant și bere. ... +

Obiectivul general al acestui master este de a instrui studenții să devină cercetători și profesioniști în domeniul băuturilor fermentate, în special vin, vin spumant și bere. -
Masterat
Normă întreagă
Frecvență redusă
Spaniolă, Engleză, Catalan
Oct 2020
15 Iun 2020
Online & Campus Combinate
Campus
Online
 
Ural Federal University
Yekaterinburg, Rusia

Programul de master în biotehnologie alimentară își propune să pregătească experți multi-calificați în domeniul controlului calității producției, dezvoltării produselor și ino ... +

Programul de master în biotehnologie alimentară își propune să pregătească experți multi-calificați în domeniul controlului calității producției, dezvoltării produselor și inovării în industria alimentară și a băuturilor. Programul cuprinzător al programului acoperă diferite aspecte ale studiilor asupra microorganismelor, culturilor celulare de animale și plante, substanțe biologice active, procese de homeostază și nutriție umană, principii de inginerie genetică și metabolică și tehnici pentru determinarea efectelor produselor modificate genetic asupra obiectelor biologice . -
Masterat
Normă întreagă
2 ani
Engleză
Sept 2020
30 Sept 2020
Campus
 
Burgundy School of Business
Dijon, Franţa

MSc Managementul vinului este un program de 16 luni pentru a produce specialiști corporativi care vor putea aplica cunoștințe teoretice și practice aprofundate ale mediului de ... +

MSc Managementul vinului este un program de 16 luni pentru a produce specialiști corporativi care vor putea aplica cunoștințe teoretice și practice aprofundate ale mediului de afaceri internațional pentru managementul internațional în industria vinului, a berii și a băuturilor spirtoase. -
MSc
Normă întreagă
2 semestre
Engleză
Sept 2020
16 Iul 2020
Campus
 
The Hong Kong Polytechnic University - School of Hotel and Tourism Management
Kowloon, Hong Kong

Un jucător-cheie în scena viticolă internațională vibrant, Hong Kong oferă o locație unică pentru oricine aspiră să facă parte din această zonă de creștere dinamică. În combin ... +

Un jucător-cheie în scena viticolă internațională vibrant, Hong Kong oferă o locație unică pentru oricine aspiră să facă parte din această zonă de creștere dinamică. În combinație cu creșterea imensă a pieței vitivinicole din China continentală, necesitatea profesioniștilor în domeniul vinificației cu pregătire și studii de specialitate avansate, cu o perspectivă globală, continuă să crească. Programul MSc în Managementul Internațional al Vinului a fost conceput pentru a răspunde acestei cereri. Acest program excepțional dezvoltă lideri din industrie, educatori și cercetători și le insuflă o înțelegere profundă a celor mai recente tendințe din domeniul vinificației, demistificând complexitățile sale și plasându-le în poziții puternice pentru a conduce industria în viitor. Elevii au, de asemenea, ocazia de a afla mai multe despre consumatorii de vin din China continentală și de a obține perspective asupra unora dintre piețele vitivinicole cu cea mai rapidă creștere și potențial lucrativă din lume. -
Masterat
Normă întreagă
Frecvență redusă
Engleză
Campus
 
University College of Hotel Management and Culinary Arts StPOL
Barcelona, Spania

Master în Produse alimentare si bauturi Gestionarea de către EUHT StPOL și Diplomă de specializare în Produse alimentare si bauturi Management în acord cu Universitatea din Fu ... +

Master în Produse alimentare si bauturi Gestionarea de către EUHT StPOL și Diplomă de specializare în Produse alimentare si bauturi Management în acord cu Universitatea din Fundația Gerona: Inovare și Formare -
Masterat
Normă întreagă
8 - 14 luni
Engleză, Spaniolă
Sept 2020
Campus
 
Scuola Politecnica di Design SPD
Milan, Italia

Master in Design Food dezvoltă abilitățile necesare pentru ca traderul poate intra în sectorul de design alimentar, o piață care este în continuă creștere, iar în cazul în car ... +

Master in Design Food dezvoltă abilitățile necesare pentru ca traderul poate intra în sectorul de design alimentar, o piață care este în continuă creștere, iar în cazul în care Italia este de referință. Cursul se adresează absolvenților în design, marketing si comunicare, dar, de asemenea, la profesioniști cu experiență pe piață. Programul este axat pe industria alimentară și a metodologiilor sale. -
Masterat
Normă întreagă
12 luni
Engleză
Campus
 
Johns Hopkins University, Advanced Academic Programs
Washington, Statele Unite ale Americii

Master of Science în regulamentul de siguranță alimentară este conceput pentru a oferi studenților cu o înțelegere a complexității juridice și de reglementare a producției ali ... +

Master of Science în regulamentul de siguranță alimentară este conceput pentru a oferi studenților cu o înțelegere a complexității juridice și de reglementare a producției alimentare, de etichetare și de distribuție. Programul va oferi studenților cunoștințele necesare pentru companiile și organizațiile care cresc, procesează, distribuie sau vinde alimente și băuturi, respectând în același timp statutul federal și statutul de reglementare pentru producerea, distribuția și comercializarea produselor alimentare. -
MSc
Frecvență redusă
Engleză
Online
 

Sfat! Dacă reprezentați o școală și doriți să adăugați programele dumneavoastră la listările noastre, contactează-ne aici