Programe de Masterat în Studiul Produselor Alimentare și al Băuturilor

Compară 37 Studii Postuniversitare în Studiul Produselor Alimentare și al Băuturilor

Studiul Produselor Alimentare și al Băuturilor

Odată ce ați terminat gradul de licență dvs., puteți începe să fie cariera ta sau de a alege să-și continue studiile și a câștigat o diplomă de master. Această din urmă opțiune vă permite să se pregătească pentru o carieră mai avansată și sări mai departe decât în ​​cazul în care a început să lucreze imediat.

Ce este un Master în Studii Alimente si bauturi? Acest câmp se concentrează pe pregătirea și întreținerea produselor alimentare. Elevii să ia cursuri pe care le pregătesc să înțeleagă operațiunile într-un restaurant de afaceri sau de catering și introduceți o poziție de conducere într-o astfel de unitate. Cursurile pot concentra, de asemenea, pe latura politică a studiilor de alimente și băuturi în cazul în care studentul este mai interesat de a deveni un lucrător alimentar și de siguranță sau inspector. Programul de studii de alimente și băuturi în mod tipic nu include artele culinare.

Câștigul salarial un Master în Studii Alimente si bauturi beneficii elevilor, ajutându-le să dezvolte abilitățile manageriale și de comunicare necesare pentru a prospera.Care deține un grad mai avansat, de asemenea, poate permite absolvenților să câștige un salariu mai mare odată ce intră cariera lor.

Există mai multe variabile care afectează costul de a câștiga un Master în Studii alimentare și băuturilor. Trebuie sa cerceteze programul specific și școală înainte de înscrierea pentru a înțelege ce școlarizare va fi și ce alte taxele pe care le va fi responsabil pentru.

Cariere disponibile pentru absolvenți de studii pentru alimente și băuturi sunt numeroase. În esență, ei sunt capabili să intre în orice poziție administrativă în domeniul serviciilor alimentare sau ospitalitate alimentară. Printre acestea se numără operatori, restaurant sau catering manageri, specialiști de inventar și manageri asistenți. De asemenea, este posibil să se lucreze în instalații sanitare și de siguranță, devenind un specialist salubritate sau inspector de sănătate.

Luați următorul pas spre cariera ta prin înscrierea într-un program alimentar și studii de băuturi.Căutați programul de mai jos si contacta biroul de admitere al școlii de alegere prin completarea formularului de plumb.

Citește Mai Mult

Master Online în Managementul Alimentației și Băuturilor

Rome Business School
Online Cu jumătate de normă 1 an Înscriere Deschisă Italia Rome

Rome Business School [+]

Data de începere: în fiecare an, în martie și octombrie

Formarea de excelență a plătit stagii, serviciul de carieră, rețele internaționale și multe alte beneficii de la dezvoltarea profesională și personală. Formule de predare pentru fiecare cerere.

Cursul de Master în Managementul alimentației și al băuturilor de la Rome Business School oferă cursuri de management general, combinate cu competențe specifice lanțului de producție, pentru a produce specialiști capabili să facă față provocărilor industriei alimentare și a băuturilor într-un context internațional și multicultural.

Industria italiană de produse alimentare și băuturi crește atât pe piața internă, cât și pe cea internațională. Produsele italiene sunt un cuvânt cheie pentru un nivel de calitate recunoscut și apreciat în întreaga lume atât din punct de vedere al materiilor prime, cât și al provenienței geografice.... [-]


Master în Design și Management de Brand: Alimente, Vinuri și Turism

IED – Istituto Europeo di Design Florence
Campus Cu normă întreagă 11 luni February 2019 Italia Florence

De la tehnicile de branding la design-ul serviciilor, scopul cursului Master în design și management de marcă: alimentația, vinul și turismul este de a ajuta studenții și tinerii profesioniști să-și dezvolte abilitățile de viitor Manageri ai industriei horeca, integrând vinul și turismul în stilul de viață promoții. Cursul, organizat în Florența și Barcelona, ​​oferă abilități transversale în designul serviciilor aplicate în domeniul ospitalității și al turismului, cu un accent special pe alimentele din Barcelona și o explorare verticală a sectorului vitivinicol din Florența. Catalunya și Toscana și-au construit strategiile de branding pe valoarea teritorialității ca o cheie pentru caracterul distinctiv global. Datorită acestui Master, studenții au posibilitatea de a experimenta diferitele metodologii de branding și management de proiect pe care două dintre cele mai importante destinații turistice din Europa le utilizează cu succes. [+]

Ce înseamnă crearea și gestionarea unui brand în industria alimentară? Cum să comercializezi o companie de vin și să lucrezi la identitatea ei? Cum să integrați turismul în toate acestea?

De la tehnicile de branding la design-ul serviciilor, scopul cursului Master în design și management de marcă: alimentația, vinul și turismul este de a ajuta studenții și tinerii profesioniști să-și dezvolte abilitățile de viitor Manageri ai industriei horeca, integrând vinul și turismul în stilul de viață promoții.

Cursul, organizat în Florența și Barcelona, ​​oferă abilități transversale în designul serviciilor aplicate în domeniul ospitalității și al turismului, cu un accent special pe alimentele din Barcelona și o explorare verticală a sectorului vitivinicol din Florența.... [-]


Master în Experiența Proiectului de Proiectare Alimentară

IED – Istituto Europeo di Design Rome
Campus Cu normă întreagă 6 luni January 2019 Italia Rome

Master în Proiectare Proiectare Alimentară Experiență trenuri designeri care au competențe critice pentru a dezvolta o înclinație constantă la inovație. Designerii de alimente câștigă flexibilitatea necesară pentru a se ocupa de diferite domenii - în care își pot aplica abilitățile de proiectare - acordând o atenție deosebită participării utilizatorilor la definirea nevoilor și așteptărilor. Oportunități profesionale - absolvenții pot începe o cale în toate domeniile legate de producția, comunicarea și fructificarea produselor alimentare. Datorită competențelor critice dobândite, aceștia se pot confrunta cu activități manageriale și culturale. [+]

ACEASTA CURS IN HELD ÎN LIMBA ITALIANĂ.

Master în Proiectare Proiectare Alimentară Experiență trenuri designeri care au competențe critice pentru a dezvolta o înclinație constantă la inovație. Designerii de alimente câștigă flexibilitatea necesară pentru a se ocupa de diferite domenii - în care își pot aplica abilitățile de proiectare - acordând o atenție deosebită participării utilizatorilor la definirea nevoilor și așteptărilor.

Oportunități profesionale - absolvenții pot începe o cale în toate domeniile legate de producția, comunicarea și fructificarea produselor alimentare. Datorită competențelor critice dobândite, aceștia se pot confrunta cu activități manageriale și culturale.... [-]


Executive Master în Hotel Management

Ostelea Morocco
Campus Cu normă întreagă 1 an October 2018 Maroc Rabat

Programul de Master Executive în Managementul Hotel and Restaurant Management a fost dezvoltat în cooperare cu actorii operaționale și instituționale din acest sector, în scopul de a oferi un răspuns la problemele legate de dezvoltarea și creșterea sectorului pe de o parte, și nevoile pieței forței de muncă, pe de altă parte. [+]

prezentare

Într - un context globalizat și în continuă evoluție, Master executiv în Hospitality Management

Această formare se concentrează pe gestionarea și controlul caracteristicilor structurale ale unităților de producție ale unei companii, fie că este vorba o perspectivă națională sau internațională.

Lozincile: eficientă luarea deciziilor și utilizarea activă a noilor tehnologii.

Programul de masterat Executive în Managementul Ospitalitatii

obiective

Executive Master în Hospitality Management

La sfârșitul călătoriei, veți manageri cu abilitățile, abilitățile și valorile urmează:

Cunoașterea industriei ospitalității și de alimentație: printr-o perspectivă internațională și de abordare a „business“ modul de afaceri, puteți câștiga o bază de cunoștințe solide a industriei hoteliere și de alimentație publică, precum și în ceea ce privește politicile, proceduri, practici și experiențe în domeniul turismului, ospitalitate și petrecere a timpului liber.... [-]


Master în viticultură și enologie

Georgian Technical University
Campus Cu normă întreagă 2 anii October 2018 Georgia Tbilisi

După absolvirea acestui program, cu cunoștințele dobândite și calificarea acordată, persoana va putea să lucreze în sectorul privat, organizații guvernamentale și neguvernamentale cum ar fi companiile vinicole, companiile de cultivare a strugurilor, vinurile spumante și băuturile distilate, laboratoarele, comisiile de degustare, asociațiile Lucrând în domeniul viticulturii și enologiei, Ministerului Agriculturii și agențiilor sale afiliate. [+]

Masterate în Studiul Produselor Alimentare și al Băuturilor. Obiectivele programului Pentru a pregăti enologist, în conformitate cu cerințele pieței forței de muncă, care vor fi competitive, practic, orientat și gata pentru a satisface cele mai mari așteptări ale industriei vinului. Pentru a dobândi studenții cu cunoștințele teoretice și abilitățile practice necesare. Să introducă studenților lumea cultivării strugurilor, vinificației, aprecierii vinului și afacerilor cu vin. Pentru a preda tehnicile actuale, pentru a oferi informații despre metodele moderne, inovațiile folosite în timpul gestionării unei podgorii și a unei fabrici de vinuri. Pentru a explica importanța tehnicilor viticole specifice în crearea de vinuri cu aromă și aromă bune. Oferirea de experiență studenților care dezvoltă abilități relevante în practicile actuale de recoltare a strugurilor și de transformare a strugurilor în vin la o podgorie comercială și / sau în vinăria. Pentru a deveni studenți familiarizați cu abilități analitice comune, utilizate într-un laborator de vinuri. Programul Descriere ... [-]

Masterat în Managementul Restaurantului (Madrid)

School of Tourism and Hospitality - The OSTELEA
Campus Cu jumătate de normă October 2018 Spania Madrid Barcelona

Master în managementul hotelurilor și managementul alimentelor [+]

Master în Managementul Restaurantului

Master în managementul hotelurilor și managementul alimentelor

Motive pentru studierea Maestrului:

Managementul veniturilor este predat printr-un joc de afaceri. Această arie specială de marketing hotelier este larg dezvoltată în această specialitate printr-o viziune aplicată printr-un joc de afaceri.Acest Master este predat în Madrid și BarcelonaNetworking: elevii de master pot participa la ciclul Afterwork, o activitate care le conectează cu lumea afacerilor prin întâlniri cu antreprenorii. În plus, aceștia pot participa la ciclul de întâlniri cu managerii hotelurilor și companiile de catering, precum și cu consultanții de turism internațional.Ciclul de coaching: elevii de masterat pot participa la ciclul de coaching Ostelea, care combină sesiunile de grup în diferite domenii, cum ar fi coaching-ul emoțional sau coaching-ul familial.Participarea la târguri sectoriale: studenții masteranzi pot participa la diferite târguri sectoriale, cum ar fi Alimentaria sau IBTM.Practici profesionale Master oferă posibilitatea stagiilor profesionale în domenii de management al lanțurilor hoteliere și companii de catering.Acesta include un ciclu de întâlniri cu managerii hotelurilor și companiile de restaurante.obiective... [-]

Master of Philosophy (Studii privind Alimentația)

Taylor’s University
Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 18 - 30 luni July 2019 Malaysia Subang Jaya + 1 mai mult

Master of Philosophy (Studii privind Alimentația) își propune să mireze absolvenți în specialiști cu înaltă calificare, care sunt experți în domeniul studiilor alimentare. Pentru a realiza acest lucru, Taylor's University și Universitatea din Toulouse Jean Jaurès (UT2J) au conceput un curriculum cuprinzător care cuprinde componente precum abilitățile de cercetare, antropologia și sociologia alimentelor, înțelegerea diferitelor culturi alimentare, tendințele alimentare și perspectivele afacerilor, alimentația alimentară și sănătatea publică și multe altele. [+]

Recunoaștere și certificare dublă de către

În ultimii 20 de ani, statutul de hrană sa schimbat dramatic. Riparea crizelor alimentare, problema obezității în creștere și multe altele, au pus în mod repetat alimentele în lumina reflectoarelor. Din punct de vedere economic, creșterea populației, însoțită de o creștere economică rapidă în ultimul deceniu, a sporit consumul alimentar cu o rată de explozie. Potrivit lui Cushman Master of Philosophy (Studii privind Alimentația) își propune să mireze absolvenți în specialiști cu înaltă calificare, care sunt experți în domeniul studiilor alimentare. Pentru a realiza acest lucru, Taylor's University și Universitatea din Toulouse Jean Jaurès (UT2J) au conceput un curriculum cuprinzător care cuprinde componente precum abilitățile de cercetare, antropologia și sociologia alimentelor, înțelegerea diferitelor culturi alimentare, tendințele alimentare și perspectivele afacerilor, alimentația alimentară și sănătatea publică și multe altele.Taylor's Food Studies AdvantageSingura universitate din Malaezia cu "Catedra de studii alimentare: alimentație, culturi și sănătate" - Prof. Dr. Jean Pierre Poulain. El pune accentul pe studiile privind alimentele, contribuie la programele academice și oferă consultanță studenților și membrilor facultăților. Un socio-antropolog francez, Prof. Dr. Poulain, are o carieră îndelungată și reușită în domeniul studiilor alimentare și al educației în domeniul ospitalității atât în ​​viața academică, cât și în cea internațională. A publicat numeroase cărți, capitole de carte și articole, precum și prezentări active în întreaga lume, pe teme precum sociologia produselor alimentare, patrimoniul alimentar și practicile turistice.Singurul program de Studii Alimentare care oferă Programul Global de Cercetare în Domeniul Teritoriului (GRP), care oferă oportunitatea de a desfășura... [-]

Master. / MBA în management de brand de lux, alimente

INSEEC Chambéry campus
Campus Cu normă întreagă 2 semestre October 2018 Franţa Chambéry

MBA / MSc. în Managementul mărcii de lux, alimente [+]

MBA / MSc. în Managementul mărcii de lux, alimente

Toate clasele sunt predate în limba engleză.

Programul oferă o abordare multidisciplinară: cunoștințe solide de afaceri, strategice, marketing și comunicare, combinate cu expunerea la partea practică, datorită contribuției profesioniștilor activi și vizitelor pe teren.

Oferă cunoștințele și expertiza necesară pentru a intra în industria serviciilor de lux printr-un amestec de piloni academici și cursuri practice pe diferite segmente ale industriei.

OPORTUNITĂȚI DE CARIERĂ

Acest curs poate fi aplicat direct pentru a lucra în Hospitality de lux într-o varietate de servicii, cum ar fi operațiunile, managementul mărcii, e-Merchandising, turismul culinar, gastronomia managementului... [-]


Maestru în Alimentație Internațională

ESCP Europe Business School
Campus Cu normă întreagă 1 an September 2018 Franţa Paris

Master în IFBM la ESCP Europe , una dintre cele mai bune școli de afaceri din lume, este un program postuniversitar cu durata de 1 an, cu durata completă, în 2 țări pentru cei care doresc o carieră de succes în domeniul alimentar [+]

Primul Master în IFBM de la ESCP Europe Business School

Master în IFBM la ESCP Europe , una dintre cele mai bune școli de afaceri din lume, este un program postuniversitar cu durata de 1 an, cu durata completă, în 2 țări pentru cei care doresc o carieră de succes în domeniul alimentar

Acesta este predat în limba engleză și are loc la campusurile noastre din Torino și Paris, punctele de plecare perfecte pentru a experimenta excelența dintre Italia și Franța, teritorii de top din lume, în centrul culturii și inovării alimentare și băuturi.

Programul începe în luna septembrie în fiecare an. Începeți acum cererea dvs.!

Alegeți meniul "Master - Master of Sciences" din secțiunea "Admitere" după ce ați creat contul.... [-]


Master in Design de alimente

Scuola Politecnica di Design SPD
Campus Cu normă întreagă 12 luni March 2019 Italia Milan

Master in Design Food dezvoltă abilitățile necesare pentru ca traderul poate intra în sectorul de design alimentar, o piață care este în continuă creștere, iar în cazul în care Italia este de referință. Cursul se adresează absolvenților în design, marketing si comunicare, dar, de asemenea, la profesioniști cu experiență pe piață. Programul este axat pe industria alimentară și a metodologiilor sale. [+]

Master in Design Food dă profesionale posibilitatea de a dezvolta competențele necesare pentru a intra și de a oferi o contribuție inovatoare în sectorul alimentar, care este în continuă creștere și în cazul în care Italia este țara de referință.

Cursul este conceput nu numai pentru absolvenții de proiectare, marketing si comunicare, dar, de asemenea, pentru profesioniștii care lucrează deja în piața de administrare și management. Programul conduce concentrarea acesteia] în sectorul alimentar și metodologiile sale. Uniunea dintre alimente si design, se naște un nou profesionist - designer de alimente - care este capabil de a lucra cu: - procese, metode și medii unde produsele alimentare sunt produse, distribuite și consumate; - Produse alimentare din punct de vedere estetic, comunicativ și reprezentant; - Echipamente și instrumente utilizate la prepararea și consumul de alimente; - Activități de comunicare pentru a promova produsele alimentare.... [-]


Maestru în gastronomie și management culinar

Gasma Gatronomy & Culinary Management Campus
Campus Cu normă întreagă 5 luni September 2018 Spania Castellón de la Plana

Acest Master oferă o imersiune totală în bucătăria de la o zi pentru a face un salt calitativ in cariera ta. Sunt capabil de a crea o propunere creativă și profitabilă, nu numai în bucătărie, ci și în produse de patiserie și produse de panificație. [+]

Imersia totală în bucătăria

Acest Master oferă o imersiune totală în bucătăria de la o zi pentru a face un salt calitativ in cariera ta. Sunt capabil de a crea o propunere creativă și profitabilă, nu numai în bucătărie, ci și în produse de patiserie și produse de panificație.

Programul este de 5 luni și este completat cu 530 de ore de stagii, printre altele, în cele mai bune restaurante din echipa noastră culinară.

ELEV, steaua

Avem cei mai buni experți de produse, tehnică, inovație de ultimă oră și tendințe în bucătărie. Puteți afla alături de multe dintre bucătari internaționale de referință fac parte din echipa noastră culinară.

... [-]

Masterat în managementul produselor alimentare si bauturi

University College of Hotel Management and Culinary Arts StPOL
Campus Cu normă întreagă 8 - 14 luni September 2018 Spania Barcelona

Master în Produse alimentare si bauturi Gestionarea de către EUHT StPOL și Diplomă de specializare în Produse alimentare si bauturi Management în acord cu Universitatea din Fundația Gerona: Inovare și Formare [+]

Date-cheie

Pe lângă programul academic ospitalier de 60 de ani ECTS, oferă un modul unic de introducere profesională, unde studenții petrec o perioadă de 4 săptămâni într-un program hands-on la hotelul școlii.

Cu pregătirea noastră, implicăm studenții în exercitarea atât a rezolvării problemelor personale, tehnice, cât și profesionale. Le pregătim pentru conducerea dinamică pe care vor trebui să o exercite ca manageri de companii.

Cu noi, ei învață să ia decizii în mod independent, obiectiv și sistematic. Acest lucru se va reflecta în rezultatele sociale și economice finale ale fiecărui an în compania în care lucrează.

Programul nostru de formare include prelegeri din industria oaspeților de la renumiți manageri de hotel internațional de la lanturi hoteliere distincte, permițând studenților noștri să învețe despre ultimele tendințe în domeniul ospitalității.... [-]


Diplomă de master în management hotelier și de afaceri de catering - on-line

Universidad Católica San Antonio de Murcia
Online Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 1 an November 2018 Spania Spain Online + 1 mai mult

În conformitate cu ultimul numar al Barometrul OMT Mondiale a Turismului, în 2014, sosirile turistice internaționale au totalizat 1.138 milioane, o creștere de 4,7% față de anul precedent. [+]

Prezentare generală Modality: Online Start: Noiembrie Durata: 1 an universitar credite ECTS: 60 Director: Ginesa Martínez del Vas Presentación

În conformitate cu ultimul numar al Barometrul OMT Mondiale a Turismului, în 2014, sosirile turistice internaționale au totalizat 1.138 milioane, o creștere de 4,7% față de anul precedent.

„În ultimii ani, turismul sa dovedit a fi un surprinzător de puternic și dur și cu o capacitate mare de a contribui la activitatea de redresare economică economică, deoarece generează mii de milioane de dolari în exporturi și de a crea milioane de locuri de muncă. Acest lucru sa întâmplat în destinații din întreaga lume, dar mai ales în Europa, ca regiune se străduiește să consolideze ieșirea de la una dintre cele mai proaste perioade economice din istoria sa „, a declarat Taleb Rifai, secretarul general al OMC, pe de Spania deschiderea Forumului Global de Turism din Madrid. ... [-]


Curs de masterat în Arte culinare italiene

Italian Culinary Institute for Foreigners - ICIF
Campus Cu normă întreagă 6 luni October 2018 Italia Turin

Cursul de masterat în Bucătăria și Oenologia italiană, cu o durată de 180 de zile, este prezentat în două părți: prima, cu o durată de 55 de zile, de lecții teoretico-practice la sediul ICIF , completate cu excursii de campanie; al doilea constă într-un stagiu profesional de 120 de zile (opțional, care nu este inclus în costul abonamentului), la restaurante selectate de școală. [+]

Curs de masterat în bucătăria și enologia italiană

Nouă săptămâni de lecții teoretice și practice și posibilitatea unei perioade de practică la cele mai bune restaurante italiene

Cursul de masterat în Bucătăria și Oenologia italiană, cu o durată de 180 de zile, este prezentat în două părți: prima, cu o durată de 55 de zile, de lecții teoretico-practice la sediul ICIF , completate cu excursii de campanie; al doilea constă într-un stagiu profesional de 120 de zile (opțional, care nu este inclus în costul abonamentului), la restaurante selectate de școală.

Maestrul predă gastronomia tradițională regională și evoluția creației moderne, tehnicile de bază, decorațiile corespunzătoare, arta prezentării și alte noțiuni fundamentale privind produsele agricole, condimentele, plantele aromatice, materiile prime alimentare, împreună cu un studiu detaliat al vinuri și uleiuri.... [-]


Masterat în enologie și viticultură

Universidade de Trás-os-Montes e Alto Douro
Campus Cu normă întreagă 2 anii October 2018 Portugalia Vila Real

Obiectivele principale ale masterului în enologie și viticultură sunt: ​​formarea avansată, completarea și inovarea primului ciclu; Dezvoltarea abilităților științifice, tehnologice și profesionale de excelență; Îmbunătățirea capacității de intervenție în sectorul vitivinicol; Abilitatea de a planifica, inova și evalua noi tehnici și procese sau de a îmbunătăți procedurile în uz; Mecanisme de analiză critică bazată pe contextul vitivinicultural; Progrese în formarea și actualizarea cunoștințelor și abilităților. [+]

Obiectivele principale ale masterului în enologie și viticultură sunt:

Formare avansată, care completează și inovează primul ciclu;Dezvoltarea abilităților științifice, tehnologice și profesionale de excelență;Îmbunătățirea capacității de intervenție în sectorul vitivinicol;Abilitatea de a planifica, inova și evalua noi tehnici și procese sau de a îmbunătăți procedurile în uz;Mecanisme de analiză critică bazată pe contextul vitivinicultural;Progrese în formarea și actualizarea cunoștințelor și abilităților.

program

Majoritatea orelor de contact s-au concentrat vineri și sâmbătă (cu excepția unităților de selecție curriculară și a disertațiilor) Reglementarea cursului de masterat (ciclul 2) în domeniul oenologiei și viticulturii, publicat sub forma notei nr. 14407/2015, în Diário da República, a doua serie, din 9 decembrie 2015.... [-]