Filter
Masterate
Tip de studiu: Tot Ritm: Tot

Compară 32 Studii Postuniversitare în Studiul produselor alimentare și al băuturilor

Odată ce ați terminat gradul de licență dvs., puteți începe să fie cariera ta sau de a alege să-și continue studiile și a câștigat o diplomă de master. Această din urmă opțiune vă permite să se pregătească pentru o carieră mai avansată și sări mai departe decât în ​​cazul în care a început să lucreze imediat.

Ce este un Master în Studii Alimente si bauturi? Acest câmp se concentrează pe pregătirea și întreținerea produselor alimentare. Elevii să ia cursuri pe care le pregătesc să înțeleagă operațiunile într-un restaurant de afaceri sau de catering și introduceți o poziție de conducere într-o astfel de unitate. Cursurile pot concentra, de asemenea, pe latura politică a studiilor de alimente și băuturi în cazul în care studentul este mai interesat de a deveni un lucrător alimentar și de siguranță sau inspector. Programul de studii de alimente și băuturi în mod tipic nu include artele culinare.

Câștigul salarial un Master în Studii Alimente si bauturi beneficii elevilor, ajutându-le să dezvolte abilitățile manageriale și de comunicare necesare pentru a prospera.Care deține un grad mai avansat, de asemenea, poate permite absolvenților să câștige un salariu mai mare odată ce intră cariera lor.

Există mai multe variabile care afectează costul de a câștiga un Master în Studii alimentare și băuturilor. Trebuie sa cerceteze programul specific și școală înainte de înscrierea pentru a înțelege ce școlarizare va fi și ce alte taxele pe care le va fi responsabil pentru.

Cariere disponibile pentru absolvenți de studii pentru alimente și băuturi sunt numeroase. În esență, ei sunt capabili să intre în orice poziție administrativă în domeniul serviciilor alimentare sau ospitalitate alimentară. Printre acestea se numără operatori, restaurant sau catering manageri, specialiști de inventar și manageri asistenți. De asemenea, este posibil să se lucreze în instalații sanitare și de siguranță, devenind un specialist salubritate sau inspector de sănătate.

Luați următorul pas spre cariera ta prin înscrierea într-un program alimentar și studii de băuturi.Căutați programul de mai jos si contacta biroul de admitere al școlii de alegere prin completarea formularului de plumb.

Citeste mai mult Citește mai puţin
Alte opțiuni în cadrul acestui domeniu de studiu:

32 Rezultate din Studiul produselor alimentare și al băuturilor

Rome Business School

Master de la Rome Business School Online în domeniul alimentar ... [+]

Data de începere: în fiecare an, în martie și octombrie

Formarea de excelență a plătit stagii, serviciul de carieră, rețele internaționale și multe alte beneficii de la dezvoltarea profesională și personală. Formule de predare pentru fiecare cerere.

Master de la Rome Business School Online în domeniul alimentar

Industria italiană de produse alimentare și băuturi crește atât pe piața internă, cât și pe cea internațională. Produsele italiene sunt un cuvânt cheie pentru un nivel de calitate recunoscut și apreciat în întreaga lume atât din punct de vedere al materiilor prime, cât și al provenienței geografice.... [-]

Italia Roma Italia online
Contactează şcoala
Engleză
Part time
1 an
Online
Citiți mai multe în limba engleză
The Hong Kong Polytechnic University - School of Hotel and Tourism Management

Un jucător-cheie în scena viticolă internațională vibrant, Hong Kong oferă o locație unică pentru oricine aspiră să facă parte din această zonă de creștere dinamică. În c ... [+]

Un jucător-cheie în scena viticolă internațională vibrant, Hong Kong oferă o locație unică pentru oricine aspiră să facă parte din această zonă de creștere dinamică. În combinație cu creșterea imensă a pieței vitivinicole din China continentală, necesitatea profesioniștilor în domeniul vinificației cu pregătire și studii de specialitate avansate, cu o perspectivă globală, continuă să crească. Programul MSc în Managementul Internațional al Vinului a fost conceput pentru a răspunde acestei cereri.

Acest program excepțional dezvoltă lideri din industrie, educatori și cercetători și le insuflă o înțelegere profundă a celor mai recente tendințe din domeniul vinificației, demistificând complexitățile sale și plasându-le în poziții puternice pentru a conduce industria în viitor. Elevii au, de asemenea, ocazia de a afla mai multe despre consumatorii de vin din China continentală și de a obține perspective asupra unora dintre piețele vitivinicole cu cea mai rapidă creștere și potențial lucrativă din lume.... [-]

Hong Kong Kowloon
Contactează şcoala
Engleză
La zi
Part time
1 - 6 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University College of Hotel Management and Culinary Arts StPOL

Master în Produse alimentare si bauturi Gestionarea de către EUHT StPOL și Diplomă de specializare în Produse alimentare si bauturi Management în acord cu Universitatea d ... [+]

Date-cheie

Pe lângă programul academic ospitalier de 60 de ani ECTS, oferă un modul unic de introducere profesională, unde studenții petrec o perioadă de 4 săptămâni într-un program hands-on la hotelul școlii.

Cu pregătirea noastră, implicăm studenții în exercitarea atât a rezolvării problemelor personale, tehnice, cât și profesionale. Le pregătim pentru conducerea dinamică pe care vor trebui să o exercite ca manageri de companii.

Cu noi, ei învață să ia decizii în mod independent, obiectiv și sistematic. Acest lucru se va reflecta în rezultatele sociale și economice finale ale fiecărui an în compania în care lucrează.

Programul nostru de formare include prelegeri din industria oaspeților de la renumiți manageri de hotel internațional de la lanturi hoteliere distincte, permițând studenților noștri să învețe despre ultimele tendințe în domeniul ospitalității.... [-]

Spania Barcelona
Septembrie 2020
Engleză,Spaniolă
La zi
8 - 14 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Taylor’s University

Master of Philosophy (Studii privind Alimentația) își propune să mireze absolvenți în specialiști cu înaltă calificare, care sunt experți în domeniul studiilor alimentare ... [+]

Recunoaștere și certificare dublă de către

În ultimii 20 de ani, statutul de hrană sa schimbat dramatic. Riparea crizelor alimentare, problema obezității în creștere și multe altele, au pus în mod repetat alimentele în lumina reflectoarelor. Din punct de vedere economic, creșterea populației, însoțită de o creștere economică rapidă în ultimul deceniu, a sporit consumul alimentar cu o rată de explozie. Potrivit lui Cushman Master of Philosophy (Studii privind Alimentația) își propune să mireze absolvenți în specialiști cu înaltă calificare, care sunt experți în domeniul studiilor alimentare. Pentru a realiza acest lucru, Taylor's University și Universi... [-]
Malaysia Subang Jaya
Contactează şcoala
Engleză
La zi
Part time
18 - 30 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Scuola Politecnica di Design SPD

Master in Design Food dezvoltă abilitățile necesare pentru ca traderul poate intra în sectorul de design alimentar, o piață care este în continuă creștere, iar în cazul î ... [+]

Master in Design Food dă profesionale posibilitatea de a dezvolta competențele necesare pentru a intra și de a oferi o contribuție inovatoare în sectorul alimentar, care este în continuă creștere și în cazul în care Italia este țara de referință.

Cursul este conceput nu numai pentru absolvenții de proiectare, marketing si comunicare, dar, de asemenea, pentru profesioniștii care lucrează deja în piața de administrare și management. Programul conduce concentrarea acesteia] în sectorul alimentar și metodologiile sale. Uniunea dintre alimente si design, se naște un nou profesionist - designer de alimente - care este capabil de a lucra cu: - procese, metode și medii unde produsele alimentare sunt produse, distribuite și consumate; - Produse alimentare din punct de vedere estetic, comunicativ și reprezentant; - Echipamente și instrumente utilizate la prepararea și consumul de alimente; - Activități de comunicare pentru a promova produsele alimentare.... [-]

Italia Milano
Contactează şcoala
Engleză
La zi
12 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Bordeaux

Acest program de master internațional oferă un program de studiu cu adevărat integrat, care profită de expertiza în turism și enologie a trei universități și regiuni din ... [+]

Acest program de master internațional oferă un program de studiu cu adevărat integrat, care profită de expertiza în turism și enologie a trei universități și regiuni din Europa.

Fișa cu informații despre programCooperare academică: Master comun Erasmus Mundus între:Universitatea Rovira I Virgili (URV), Tarragona, SpaniaUniversitatea Porto (UP), PortugaliaUniversity of Bordeaux (UBx), FranțaCerințe de admitere:Ați absolvit o diplomă de licență sau master (minim 180 ECTS) în domeniile turismului, economiei, managementului, marketingului, limbilor, științelor naturii și experimentale (de exemplu, enologie, biotehnologie, tehnologie alimentară, agricultură) sau în subiecte strâns legate.Motivația personală, experiența de muncă prealabilă în domeniu, precum și abilitățile lingvistice în alte limbi decât engleza (în special spaniola, franceza sau portugheza, limbile instituțiilor organizatoare) sunt elemente importante în procesul de selecție.Durata programului: 2 ani (120 ECTS).Cerințe lingvistice: Candidații trebuie să prezinte un certificat recent de limbă engleză, cel puțin un nivel B2 în conformitate cu Cadrul european comun de referință pentru limbi (certificările oficiale de testare de la Cambridge ESOL, IELTS sau TOEFL sunt acceptate).Nivel: triplu master.Taxe de școlarizare:Taxe pentru studenții din țările programului: 4.500 € / anTaxe pentru studenții țărilor partenere: 9.000 € / an... [-]
Franţa Bordeaux
Septembrie 2020
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Gasma Gatronomy & Culinary Management Campus

Acest Master oferă o imersiune totală în bucătăria de la o zi pentru a face un salt calitativ in cariera ta. Sunt capabil de a crea o propunere creativă și profitabilă, n ... [+]

Imersia totală în bucătăria

Acest Master oferă o imersiune totală în bucătăria de la o zi pentru a face un salt calitativ in cariera ta. Sunt capabil de a crea o propunere creativă și profitabilă, nu numai în bucătărie, ci și în produse de patiserie și produse de panificație.

Programul este de 5 luni și este completat cu 530 de ore de stagii, printre altele, în cele mai bune restaurante din echipa noastră culinară.

ELEV, steaua

Avem cei mai buni experți de produse, tehnică, inovație de ultimă oră și tendințe în bucătărie. Puteți afla alături de multe dintre bucătari internaționale de referință fac parte din echipa noastră culinară.

... [-]
Spania Castellón de la Plana
Contactează şcoala
Spaniolă
La zi
5 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
ESCP Europe Business School

Programul este deschis tuturor pasionat de F ... [+]

Obiectivele programului

Pentru o carieră de succes în Food

Programul este deschis tuturor pasionat de F

Odată ce ați finalizat programul, mai multe scenarii vor fi deschise într-o companie multinațională sau într-o întreprindere mică-medie, într-o afacere de tip start-up sau într-o afacere consolidată din Europa sau din întreaga lume.

Inovatoare și operaționale

Acest Master vă oferă toate elementele unui program Master la nivel înalt, cu o abordare inovatoare, oferind experiență de primă mână cu vizite de peste 20 de zile de companie, întâlniri cu managerii de top din cadrul Food

Purtătorii de cuvânt de la companiile internaționale bine-cunoscute în domeniul alimentației și al băuturilor vor oferi sfaturi și trucuri despre cum să dezvolți cu succes produse și idei noi și cum să vă îmbunătățiți rețeaua personală.... [-]

Italia Torino Franţa Paris
Septembrie 2020
Engleză
La zi
15 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
North-Caucasus Federal University

Programul este dezvoltat pe baza legislației europene și rusești în domeniul igienei și siguranței producției în cooperare cu partenerii străini. Disciplinele sunt elabor ... [+]

Descriere:

Programul este dezvoltat pe baza legislației europene și rusești în domeniul igienei și siguranței producției în cooperare cu partenerii străini. Disciplinele sunt elaborate în conformitate cu reglementările Asociației de Inginerie și Proiectare în Domeniul Igieniei (Grupul de Inginerie și Proiectare în Domeniul Igieniei) cu scopul de a construi cunoștințe, experiențe practice și de cercetare în ceea ce privește proiectarea tehnologică a echipamentelor și procesele de producție alimentară care să îndeplinească cerințele de proiectare igienică și asigurând calitatea și siguranța produselor.

Scopul programului:

instruirea specialiștilor în domeniul proiectării, implementării, întreținerii și auditului echipamentelor tehnologice și producției de produse alimentare, biologice și farmaceutice pentru a asigura conformitatea acestora cu cerințele globale de igienă și siguranță. De asemenea, urmărește formarea cercetătorilor în domeniul modeirii și optimizării proceselor de producție a alimentelor, proiectarea și testarea echipamentelor și a liniilor de producție noi și / sau îmbunătățite pentru a evita orice posibilitate de impurități sau de contaminare a proceselor de producție.... [-]

Rusia Stavropol
Contactează şcoala
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
The Ostelea - School of Tourism and Hospitality International

Master în management și restaurare a hotelului, care are ca scop instruirea profesioniștilor și managerilor pentru a conduce proiecte de afaceri globale în domeniul manag ... [+]

Master în management și restaurare a hotelului , care are ca scop instruirea profesioniștilor și managerilor pentru a conduce proiecte de afaceri globale în domeniul managementului ospitalității, deși din punct de vedere economic necesar pentru a fi eficient în luarea deciziilor în acest sector astfel încât să fie globalizate și dinamice și să nu evite impactul noilor tehnologii.

De ce studia Master

abilități de management

Ciclul de întâlniri cu managerii hotelurilor și companiile de catering, precum și consultanții turismului internațional.Experiență în management: Studentul va dezvolta abilitățile de bază pentru a gestiona eficient proiectele, "Soft Skills".Metoda cazului: Metoda de caz permite elevului să-și îmbunătățească în mod sistematic procesul de luare a deciziilor prin discutarea cazurilor de afaceri turistice reale. În plus, această metodologie permite dezvoltarea altor competențe precum creativitatea, gândirea analitică, abilitățile de comunicare orală și scrisă și abilitățile interpersonale. Unele dintre cazurile lucrate în apelurile anterioare ale acestui program au fost El Bulli și Ryanair.Un accent special pe gestionarea veniturilor, care este livrat printr-un joc de afaceri. Această arie specială de marketing hotelier este larg dezvoltată în această specialitate printr-o viziune aplicată printr-un joc de afaceri.conferințe lunare cu directorii de departamente diferite sau directorii executivi ai companiilor care reprezintă sectorul.Program de dezvoltare a competențelor manageriale : Programul de dezvoltare a competențelor în domeniul turismului (TSDP).... [-]
Spania Barcelona Madrid
Contactează şcoala
Spaniolă
La zi
Part time
7 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Parma

Master of Science în Ingineria Plantelor și Mașini Industria Alimentară este destinat ca obiective specifice: ... [+]

Tip: Curs de masterat Durata: 2 ani Clasa: LM-33 - Clasa a două grade ciclu în inginerie mecanică Credite: 120 Acces: gratuit

Master of Science în Ingineria Plantelor și Mașini Industria Alimentară este destinat ca obiective specifice:

crearea unei figuri cu pregătire solidă în sectoarele care caracterizează proiectarea mașinilor pentru industria alimentară, proiectarea și gestionarea instalațiilor pentru industria alimentară și gestionarea proceselor de producție alimentară;accentul complementar pus pe aprofundarea ambalajului și sustenabilitatea sa, modelele de simulare care să sprijine proiectarea și gestionarea instalațiilor din industria alimentară și activitățile conexe legate de sectorul alimentar.... [-]
Italia Parma
Contactează şcoala
Italiană
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
OSTELEA - Escuela de Turismo

Master în managementul hotelurilor și managementul alimentelor ... [+]

Master în Managementul Restaurantului

Master în managementul hotelurilor și managementul alimentelor

Motive pentru studierea Maestrului:

Managementul veniturilor este predat printr-un joc de afaceri. Această arie specială de marketing hotelier este larg dezvoltată în această specialitate printr-o viziune aplicată printr-un joc de afaceri.Acest Master este predat în Madrid și BarcelonaNetworking: elevii de master pot participa la ciclul Afterwork, o activitate care le conectează cu lumea afacerilor prin întâlniri cu antreprenorii. În plus, aceștia pot participa la ciclul de întâlniri cu managerii hotelurilor și companiile de catering, precum și cu consultanții de turism internațional.Ciclul de coaching: elevii de masterat pot participa la ciclul de coaching Ostelea, care combină sesiunile de grup în diferite domenii, cum ar fi coaching-ul emoțional sau coaching-ul familial.Participarea la târguri sectoriale: studenții masteranzi pot participa la diferite târguri sectoriale, cum ar fi Alimentaria sau IBTM.Practici profesionale Master oferă posibilitatea stagiilor profesionale în domenii de management al lanțurilor hoteliere și companii de catering.Acesta include un ciclu de întâlniri cu managerii hotelurilor și companiile de restaurante.obiective... [-]
Spania Madrid Barcelona
Contactează şcoala
Spaniolă,Spanish (Spain)
Part time
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University Bourgogne Franche-Comté (UBFC)

P²food este o diplomă de studii universitare de doi ani, bazată pe cursuri, cu normă întreagă, concentrată pe determinanții fiziologici și psihologici ai alegerii aliment ... [+]

P²food este o diplomă de studii universitare de doi ani, bazată pe cursuri, cu normă întreagă, concentrată pe determinanții fiziologici și psihologici ai alegerii alimentelor, oferite de Universitatea din Burgundia - Franche-Comté și AgroSup Dijon.

Alimentele joacă un rol mult mai important în viața consumatorilor decât să le hrănească pur și simplu. În fiecare zi, oamenii fac mai multe alegeri alimentare. Dieta lor are un impact considerabil asupra stării lor nutriționale și a sănătății, dar și asupra mediului.

O mai bună înțelegere a motivelor pentru alegerea consumatorilor de alimente este necesară pentru a stabili programe eficiente și a dezvolta noi produse, pentru a îmbunătăți modelele dietetice în conformitate cu recomandările și pentru a crește sustenabilitatea alimentelor. Deși aparent simple, alegerile alimentare sunt comportamente complexe care depind de mulți factori și de interacțiunile lor. În acest masterat, un accent cheie este pus pe factorii fiziologici și psihologici ale alegerii alimentelor.... [-]

Franţa Dijon
Contactează şcoala
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Bologna

Managementul Sistemelor Alimentare (FoodSys) este un program de 2 ani de ciclu de 2 ani în întregime predat în limba engleză, conceput în mod distinct cu o abordare inter ... [+]

Managementul Sistemelor Alimentare (FoodSys) este un program de 2 ani de ciclu de 2 ani în întregime predat în limba engleză, conceput în mod distinct cu o abordare interdisciplinară și o perspectivă internațională. Programul se bazează pe relația dintre diferitele domenii ale cunoașterii și situațiile de gestionare a vieții reale pentru a dezvolta factorii decizionali proactivi și managerii cu abilități cantitative și analitice avansate esențial reușesc în organizațiile care aparțin sistemelor agroalimentare. Competențele specifice includ cunoașterea agroalimentară, economie de mediu, logistică de afaceri și managementul lanțului de aprovizionare cu alimente, managementul calității alimentelor, marketingul internațional al alimentelor, economia și politica alimentară și agricolă, relațiile internaționale și managementul proiectelor.... [-]

Italia Forli
Contactează şcoala
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Universidade de Trás-os-Montes e Alto Douro

Obiectivele principale ale masterului în enologie și viticultură sunt: ​​formarea avansată, completarea și inovarea primului ciclu; Dezvoltarea abilităților științifice, ... [+]

Obiectivele principale ale masterului în enologie și viticultură sunt:

Formare avansată, care completează și inovează primul ciclu;Dezvoltarea abilităților științifice, tehnologice și profesionale de excelență;Îmbunătățirea capacității de intervenție în sectorul vitivinicol;Abilitatea de a planifica, inova și evalua noi tehnici și procese sau de a îmbunătăți procedurile în uz;Mecanisme de analiză critică bazată pe contextul vitivinicultural;Progrese în formarea și actualizarea cunoștințelor și abilităților.

program

Majoritatea orelor de contact s-au concentrat vineri și sâmbătă (cu excepția unităților de selecție curriculară și a disertațiilor) Reglementarea cursului de masterat (ciclul 2) în domeniul oenologiei și viticulturii, publicat sub forma notei nr. 14407/2015, în Diário da República, a doua serie, din 9 decembrie 2015.... [-]

Portugalia Vila Real
Octombrie 2020
Portuguese (Portugal)
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză