Programe de Masterat în Studiul Produselor Alimentare și al Băuturilor

Compară 38 Studii Postuniversitare în Studiul Produselor Alimentare și al Băuturilor

Studiul Produselor Alimentare și al Băuturilor

Odată ce ați terminat gradul de licență dvs., puteți începe să fie cariera ta sau de a alege să-și continue studiile și a câștigat o diplomă de master. Această din urmă opțiune vă permite să se pregătească pentru o carieră mai avansată și sări mai departe decât în ​​cazul în care a început să lucreze imediat.

Ce este un Master în Studii Alimente si bauturi? Acest câmp se concentrează pe pregătirea și întreținerea produselor alimentare. Elevii să ia cursuri pe care le pregătesc să înțeleagă operațiunile într-un restaurant de afaceri sau de catering și introduceți o poziție de conducere într-o astfel de unitate. Cursurile pot concentra, de asemenea, pe latura politică a studiilor de alimente și băuturi în cazul în care studentul este mai interesat de a deveni un lucrător alimentar și de siguranță sau inspector. Programul de studii de alimente și băuturi în mod tipic nu include artele culinare.

Câștigul salarial un Master în Studii Alimente si bauturi beneficii elevilor, ajutându-le să dezvolte abilitățile manageriale și de comunicare necesare pentru a prospera.Care deține un grad mai avansat, de asemenea, poate permite absolvenților să câștige un salariu mai mare odată ce intră cariera lor.

Există mai multe variabile care afectează costul de a câștiga un Master în Studii alimentare și băuturilor. Trebuie sa cerceteze programul specific și școală înainte de înscrierea pentru a înțelege ce școlarizare va fi și ce alte taxele pe care le va fi responsabil pentru.

Cariere disponibile pentru absolvenți de studii pentru alimente și băuturi sunt numeroase. În esență, ei sunt capabili să intre în orice poziție administrativă în domeniul serviciilor alimentare sau ospitalitate alimentară. Printre acestea se numără operatori, restaurant sau catering manageri, specialiști de inventar și manageri asistenți. De asemenea, este posibil să se lucreze în instalații sanitare și de siguranță, devenind un specialist salubritate sau inspector de sănătate.

Luați următorul pas spre cariera ta prin înscrierea într-un program alimentar și studii de băuturi.Căutați programul de mai jos si contacta biroul de admitere al școlii de alegere prin completarea formularului de plumb.

Citește Mai Mult

Master în Experiența Proiectului de Proiectare Alimentară

IED – Istituto Europeo di Design Rome
Campus Cu normă întreagă 6 luni March 2019 Italia Rome

Master în Proiectare Proiectare Alimentară Experiență trenuri designeri care au competențe critice pentru a dezvolta o înclinație constantă la inovație. Designerii de alimente câștigă flexibilitatea necesară pentru a se ocupa de diferite domenii - în care își pot aplica abilitățile de proiectare - acordând o atenție deosebită participării utilizatorilor la definirea nevoilor și așteptărilor. Oportunități profesionale - absolvenții pot începe o cale în toate domeniile legate de producția, comunicarea și fructificarea produselor alimentare. Datorită competențelor critice dobândite, aceștia se pot confrunta cu activități manageriale și culturale. [+]

ACEASTA CURS IN HELD ÎN LIMBA ITALIANĂ.

Master în Proiectare Proiectare Alimentară Experiență trenuri designeri care au competențe critice pentru a dezvolta o înclinație constantă la inovație. Designerii de alimente câștigă flexibilitatea necesară pentru a se ocupa de diferite domenii - în care își pot aplica abilitățile de proiectare - acordând o atenție deosebită participării utilizatorilor la definirea nevoilor și așteptărilor.

Oportunități profesionale - absolvenții pot începe o cale în toate domeniile legate de producția, comunicarea și fructificarea produselor alimentare. Datorită competențelor critice dobândite, aceștia se pot confrunta cu activități manageriale și culturale.... [-]


Master în Design și Management de Brand: Alimente, Vinuri și Turism

IED – Istituto Europeo di Design Florence
Campus Cu normă întreagă 11 luni February 2019 Italia Florence

De la tehnicile de branding la design-ul serviciilor, scopul cursului Master în design și management de marcă: alimentația, vinul și turismul este de a ajuta studenții și tinerii profesioniști să-și dezvolte abilitățile de viitor Manageri ai industriei horeca, integrând vinul și turismul în stilul de viață promoții. Cursul, organizat în Florența și Barcelona, ​​oferă abilități transversale în designul serviciilor aplicate în domeniul ospitalității și al turismului, cu un accent special pe alimentele din Barcelona și o explorare verticală a sectorului vitivinicol din Florența. Catalunya și Toscana și-au construit strategiile de branding pe valoarea teritorialității ca o cheie pentru caracterul distinctiv global. Datorită acestui Master, studenții au posibilitatea de a experimenta diferitele metodologii de branding și management de proiect pe care două dintre cele mai importante destinații turistice din Europa le utilizează cu succes. [+]

ACEASTA CURS IN HELD ÎN LIMBA ENGLEZA.

Ce înseamnă crearea și gestionarea unui brand în industria alimentară? Cum să comercializezi o companie de vin și să lucrezi la identitatea ei? Cum să integrați turismul în toate acestea?

De la tehnicile de branding la design-ul serviciilor, scopul cursului Master în design și management de marcă: alimentația, vinul și turismul este de a ajuta studenții și tinerii profesioniști să-și dezvolte abilitățile de viitor Manageri ai industriei horeca, integrând vinul și turismul în stilul de viață promoții.

Cursul, organizat în Florența și Barcelona, ​​oferă abilități transversale în designul serviciilor aplicate în domeniul ospitalității și al turismului, cu un accent special pe alimentele din Barcelona și o explorare verticală a sectorului vitivinicol din Florența.... [-]


Master oficiale în managementul și restaurarea hotelurilor

The Ostelea - School of Tourism and Hospitality International
Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 7 luni April 2019 Spania Barcelona Madrid + 2 mai mult

Master în management și restaurare a hotelului, care are ca scop instruirea profesioniștilor și managerilor pentru a conduce proiecte de afaceri globale în domeniul managementului ospitalității, deși din punct de vedere economic necesar pentru a fi eficient în luarea deciziilor în acest sector astfel încât să fie globalizate și dinamice și să nu evite impactul noilor tehnologii. [+]

Masterate în Studiul Produselor Alimentare și al Băuturilor.

Master în management și restaurare a hotelului , care are ca scop instruirea profesioniștilor și managerilor pentru a conduce proiecte de afaceri globale în domeniul managementului ospitalității, deși din punct de vedere economic necesar pentru a fi eficient în luarea deciziilor în acest sector astfel încât să fie globalizate și dinamice și să nu evite impactul noilor tehnologii.

De ce studia Master

abilități de management

Ciclul de întâlniri cu managerii hotelurilor și companiile de catering, precum și consultanții turismului internațional.Experiență în management: Studentul va dezvolta abilitățile de bază pentru a gestiona eficient proiectele, "Soft Skills".Metoda cazului: Metoda de caz permite elevului să-și îmbunătățească în mod sistematic procesul de luare a deciziilor prin discutarea cazurilor de afaceri turistice reale. În plus, această metodologie permite dezvoltarea altor competențe precum creativitatea, gândirea analitică, abilitățile de comunicare orală și scrisă și abilitățile interpersonale. Unele dintre cazurile lucrate în apelurile anterioare ale acestui program au fost El Bulli și Ryanair.Un accent special pe gestionarea veniturilor, care este livrat printr-un joc de afaceri. Această arie specială de marketing hotelier este larg dezvoltată în această specialitate printr-o viziune aplicată printr-un joc de afaceri.conferințe lunare cu directorii de departamente diferite sau directorii executivi ai companiilor care reprezintă sectorul.Program de dezvoltare a competențelor manageriale : Programul de dezvoltare a competențelor în domeniul turismului (TSDP).... [-]

Master of Philosophy (Studii privind Alimentația)

Taylor’s University
Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 18 - 30 luni July 2019 Malaysia Subang Jaya + 1 mai mult

Master of Philosophy (Studii privind Alimentația) își propune să mireze absolvenți în specialiști cu înaltă calificare, care sunt experți în domeniul studiilor alimentare. Pentru a realiza acest lucru, Taylor's University și Universitatea din Toulouse Jean Jaurès (UT2J) au conceput un curriculum cuprinzător care cuprinde componente precum abilitățile de cercetare, antropologia și sociologia alimentelor, înțelegerea diferitelor culturi alimentare, tendințele alimentare și perspectivele afacerilor, alimentația alimentară și sănătatea publică și multe altele. [+]

Recunoaștere și certificare dublă de către

În ultimii 20 de ani, statutul de hrană sa schimbat dramatic. Riparea crizelor alimentare, problema obezității în creștere și multe altele, au pus în mod repetat alimentele în lumina reflectoarelor. Din punct de vedere economic, creșterea populației, însoțită de o creștere economică rapidă în ultimul deceniu, a sporit consumul alimentar cu o rată de explozie. Potrivit lui Cushman Master of Philosophy (Studii privind Alimentația) își propune să mireze absolvenți în specialiști cu înaltă calificare, care sunt experți în domeniul studiilor alimentare. Pentru a realiza acest lucru, Taylor's University și Universitatea din Toulouse Jean Jaurès (UT2J) au conceput un curriculum cuprinzător care cuprinde componente precum abilitățile de cercetare, antropologia și sociologia alimentelor, înțelegerea diferitelor culturi alimentare, tendințele alimentare și perspectivele afacerilor, alimentația alimentară și sănătatea publică și multe altele.Taylor's Food Studies AdvantageSingura universitate din Malaezia cu "Catedra de studii alimentare: alimentație, culturi și sănătate" - Prof. Dr. Jean Pierre Poulain. El pune accentul pe studiile privind alimentele, contribuie la programele academice și oferă consultanță studenților și membrilor facultăților. Un socio-antropolog francez, Prof. Dr. Poulain, are o carieră îndelungată și reușită în domeniul studiilor alimentare și al educației în domeniul ospitalității atât în ​​viața academică, cât și în cea internațională. A publicat numeroase cărți, capitole de carte și articole, precum și prezentări active în întreaga lume, pe teme precum sociologia produselor alimentare, patrimoniul alimentar și practicile turistice.Singurul program de Studii Alimentare care oferă Programul Global de Cercetare în Domeniul Teritoriului (GRP), care oferă oportunitatea de a desfășura... [-]

Executive Master în Hotel Management

Ostelea Morocco
Campus Cu normă întreagă 1 an October 2019 Maroc Rabat

Programul de Master Executive în Managementul Hotel and Restaurant Management a fost dezvoltat în cooperare cu actorii operaționale și instituționale din acest sector, în scopul de a oferi un răspuns la problemele legate de dezvoltarea și creșterea sectorului pe de o parte, și nevoile pieței forței de muncă, pe de altă parte. [+]

prezentare

Într - un context globalizat și în continuă evoluție, Master executiv în Hospitality Management

Această formare se concentrează pe gestionarea și controlul caracteristicilor structurale ale unităților de producție ale unei companii, fie că este vorba o perspectivă națională sau internațională.

Lozincile: eficientă luarea deciziilor și utilizarea activă a noilor tehnologii.

Programul de masterat Executive în Managementul Ospitalitatii

obiective

Executive Master în Hospitality Management

La sfârșitul călătoriei, veți manageri cu abilitățile, abilitățile și valorile urmează:

Cunoașterea industriei ospitalității și de alimentație: printr-o perspectivă internațională și de abordare a „business“ modul de afaceri, puteți câștiga o bază de cunoștințe solide a industriei hoteliere și de alimentație publică, precum și în ceea ce privește politicile, proceduri, practici și experiențe în domeniul turismului, ospitalitate și petrecere a timpului liber.... [-]


Master of Science (MSc) în Managementul Internațional al Vinului

The Hong Kong Polytechnic University - School of Hotel and Tourism Management
Campus Cu normă întreagă 12 luni September 2019 Hong Kong Kowloon

Un jucător-cheie în scena viticolă internațională vibrant, Hong Kong oferă o locație unică pentru oricine aspiră să facă parte din această zonă de creștere dinamică. În combinație cu creșterea imensă a pieței vitivinicole din China continentală, necesitatea profesioniștilor în domeniul vinificației cu pregătire și studii de specialitate avansate, cu o perspectivă globală, continuă să crească. Programul MSc în Managementul Internațional al Vinului a fost conceput pentru a răspunde acestei cereri. Acest program excepțional dezvoltă lideri din industrie, educatori și cercetători și le insuflă o înțelegere profundă a celor mai recente tendințe din domeniul vinificației, demistificând complexitățile sale și plasându-le în poziții puternice pentru a conduce industria în viitor. Elevii au, de asemenea, ocazia de a afla mai multe despre consumatorii de vin din China continentală și de a obține perspective asupra unora dintre piețele vitivinicole cu cea mai rapidă creștere și potențial lucrativă din lume. [+]

Un jucător-cheie în scena viticolă internațională vibrant, Hong Kong oferă o locație unică pentru oricine aspiră să facă parte din această zonă de creștere dinamică. În combinație cu creșterea imensă a pieței vitivinicole din China continentală, necesitatea profesioniștilor în domeniul vinificației cu pregătire și studii de specialitate avansate, cu o perspectivă globală, continuă să crească. Programul MSc în Managementul Internațional al Vinului a fost conceput pentru a răspunde acestei cereri.

Acest program excepțional dezvoltă lideri din industrie, educatori și cercetători și le insuflă o înțelegere profundă a celor mai recente tendințe din domeniul vinificației, demistificând complexitățile sale și plasându-le în poziții puternice pentru a conduce industria în viitor. Elevii au, de asemenea, ocazia de a afla mai multe despre consumatorii de vin din China continentală și de a obține perspective asupra unora dintre piețele vitivinicole cu cea mai rapidă creștere și potențial lucrativă din lume.... [-]


Diplomă de master în management hotelier și de catering (Barcelona)

OSTELEA - Escuela de Turismo
Campus Cu normă întreagă October 2019 Spania Barcelona Madrid

Master în Hospitality Management și de restaurare, care are drept scop de a instrui profesioniști și manageri care conduc proiecte de afaceri la nivel mondial în domeniul managementului ospitalității, dar din perspectiva de afaceri necesare pentru a fi eficiente în procesul decizional din cadrul acestui sector globalizat și dinamică, și nu impactul evita noilor tehnologii. [+]

Master în Hospitality Management și Restaurare

Master în Hospitality Management și de restaurare, care are drept scop de a instrui profesioniști și manageri care conduc proiecte de afaceri la nivel mondial în domeniul managementului ospitalității, dar din perspectiva de afaceri necesare pentru a fi eficiente în procesul decizional din cadrul acestui sector globalizat și dinamică, și nu impactul evita noilor tehnologii.

De ce studiu Maestrul:

Managementul veniturilor, care este predată printr-un joc de afaceri. Acest domeniu de marketing Hotelul este larg dezvoltat în acest domeniu, printr-o aplicare printr-o viziune de joc de afaceri. Acest Master poate fi luat de la Madrid sau Barcelona practici integrate: Componenta teoretica a subiectelor aplicate elaborate în clasă, dar punerea în aplicare este o practică de afaceri de colaborare. Practici profesionale. Master oferă posibilitatea de experiență de lucru în zonele de gestionare a lanțurilor hoteliere și firme de catering. Acesta include o serie de întâlniri cu managerii de hoteluri, afaceri de catering si consultanti internaționale de turism. Ostelea este un membru al Asociației Spaniole a Directorilor și Executives Hotel (AEDH). Metoda de caz: Metoda de caz permite cel mai bun student în mod sistematic procesul de luare a deciziilor, prin discutarea cauzelor reale ale companiilor de turism. Unele cazuri care sunt de lucru sunt: ​​El Bulli și Ryanair. Participarea la târguri: Elevii participa la târguri comerciale, cum ar fi Alimentaria (Barcelona), considerat unul dintre târgurile din cele mai importante din sectorul alimentar din lume; sau IBTM (Barcelona), unul dintre liderii în domeniul turismului de afaceri.... [-]

Master in Design de alimente

Scuola Politecnica di Design SPD
Campus Cu normă întreagă 12 luni March 2019 Italia Milan

Master in Design Food dezvoltă abilitățile necesare pentru ca traderul poate intra în sectorul de design alimentar, o piață care este în continuă creștere, iar în cazul în care Italia este de referință. Cursul se adresează absolvenților în design, marketing si comunicare, dar, de asemenea, la profesioniști cu experiență pe piață. Programul este axat pe industria alimentară și a metodologiilor sale. [+]

Master in Design Food dă profesionale posibilitatea de a dezvolta competențele necesare pentru a intra și de a oferi o contribuție inovatoare în sectorul alimentar, care este în continuă creștere și în cazul în care Italia este țara de referință.

Cursul este conceput nu numai pentru absolvenții de proiectare, marketing si comunicare, dar, de asemenea, pentru profesioniștii care lucrează deja în piața de administrare și management. Programul conduce concentrarea acesteia] în sectorul alimentar și metodologiile sale. Uniunea dintre alimente si design, se naște un nou profesionist - designer de alimente - care este capabil de a lucra cu: - procese, metode și medii unde produsele alimentare sunt produse, distribuite și consumate; - Produse alimentare din punct de vedere estetic, comunicativ și reprezentant; - Echipamente și instrumente utilizate la prepararea și consumul de alimente; - Activități de comunicare pentru a promova produsele alimentare.... [-]


Master. / MBA în management de brand de lux, alimente

INSEEC Chambéry campus
Campus Cu normă întreagă 2 semestre October 2019 Franţa Chambéry

MBA / MSc. în Managementul mărcii de lux, alimente [+]

MBA / MSc. în Managementul mărcii de lux, alimente

Toate clasele sunt predate în limba engleză.

Programul oferă o abordare multidisciplinară: cunoștințe solide de afaceri, strategice, marketing și comunicare, combinate cu expunerea la partea practică, datorită contribuției profesioniștilor activi și vizitelor pe teren.

Oferă cunoștințele și expertiza necesară pentru a intra în industria serviciilor de lux printr-un amestec de piloni academici și cursuri practice pe diferite segmente ale industriei.

OPORTUNITĂȚI DE CARIERĂ

Acest curs poate fi aplicat direct pentru a lucra în Hospitality de lux într-o varietate de servicii, cum ar fi operațiunile, managementul mărcii, e-Merchandising, turismul culinar, gastronomia managementului... [-]


Master Online în domeniul alimentar

Rome Business School
Online Cu jumătate de normă 1 an March 2019 Italia Rome Italy Online + 1 mai mult

Master de la Rome Business School Online în domeniul alimentar [+]

Data de începere: în fiecare an, în martie și octombrie

Formarea de excelență a plătit stagii, serviciul de carieră, rețele internaționale și multe alte beneficii de la dezvoltarea profesională și personală. Formule de predare pentru fiecare cerere.

Master de la Rome Business School Online în domeniul alimentar

Industria italiană de produse alimentare și băuturi crește atât pe piața internă, cât și pe cea internațională. Produsele italiene sunt un cuvânt cheie pentru un nivel de calitate recunoscut și apreciat în întreaga lume atât din punct de vedere al materiilor prime, cât și al provenienței geografice.... [-]


Maestru în Alimentație Internațională

ESCP Europe Business School
Campus Cu normă întreagă 15 luni September 2019 Italia Turin Franţa Paris + 2 mai mult

Programul este deschis tuturor pasionat de F [+]

Obiectivele programului

Programul este deschis tuturor pasionat de F

Odată ce ați finalizat programul, mai multe scenarii vor fi deschise într-o companie multinațională sau într-o întreprindere mică-medie, într-o afacere de tip start-up sau într-o afacere consolidată din Europa sau din întreaga lume.

Inovatoare și operaționale

Acest Master vă oferă toate elementele unui program Master la nivel înalt, cu o abordare inovatoare, oferind experiență de primă mână cu vizite de peste 20 de zile de companie, întâlniri cu managerii de top din cadrul Food

Purtătorii de cuvânt de la companiile internaționale bine-cunoscute în domeniul alimentației și al băuturilor vor oferi sfaturi și trucuri despre cum să dezvolți cu succes produse și idei noi și cum să vă îmbunătățiți rețeaua personală.... [-]


Masterat în managementul produselor alimentare si bauturi

University College of Hotel Management and Culinary Arts StPOL
Campus Cu normă întreagă 8 - 14 luni September 2019 Spania Barcelona

Master în Produse alimentare si bauturi Gestionarea de către EUHT StPOL și Diplomă de specializare în Produse alimentare si bauturi Management în acord cu Universitatea din Fundația Gerona: Inovare și Formare [+]

Date-cheie

Pe lângă programul academic ospitalier de 60 de ani ECTS, oferă un modul unic de introducere profesională, unde studenții petrec o perioadă de 4 săptămâni într-un program hands-on la hotelul școlii.

Cu pregătirea noastră, implicăm studenții în exercitarea atât a rezolvării problemelor personale, tehnice, cât și profesionale. Le pregătim pentru conducerea dinamică pe care vor trebui să o exercite ca manageri de companii.

Cu noi, ei învață să ia decizii în mod independent, obiectiv și sistematic. Acest lucru se va reflecta în rezultatele sociale și economice finale ale fiecărui an în compania în care lucrează.

Programul nostru de formare include prelegeri din industria oaspeților de la renumiți manageri de hotel internațional de la lanturi hoteliere distincte, permițând studenților noștri să învețe despre ultimele tendințe în domeniul ospitalității.... [-]


Master în Economie și Management: Managementul Sistemelor Alimentare

University of Bologna
Campus Cu normă întreagă 2 anii September 2019 Italia Forli

Managementul Sistemelor Alimentare (FoodSys) este un program de 2 ani de ciclu de 2 ani în întregime predat în limba engleză, conceput în mod distinct cu o abordare interdisciplinară și o perspectivă internațională. [+]

Managementul Sistemelor Alimentare (FoodSys) este un program de 2 ani de ciclu de 2 ani în întregime predat în limba engleză, conceput în mod distinct cu o abordare interdisciplinară și o perspectivă internațională. Programul se bazează pe relația dintre diferitele domenii ale cunoașterii și situațiile de gestionare a vieții reale pentru a dezvolta factorii decizionali proactivi și managerii cu abilități cantitative și analitice avansate esențial reușesc în organizațiile care aparțin sistemelor agroalimentare. Competențele specifice includ cunoașterea agroalimentară, economie de mediu, logistică de afaceri și managementul lanțului de aprovizionare cu alimente, managementul calității alimentelor, marketingul internațional al alimentelor, economia și politica alimentară și agricolă, relațiile internaționale și managementul proiectelor.... [-]


Diplomă de master în management hotelier și de afaceri de catering - on-line

Universidad Católica San Antonio de Murcia
Online Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 1 an November 2019 Spania Spain Online + 1 mai mult

În conformitate cu ultimul numar al Barometrul OMT Mondiale a Turismului, în 2014, sosirile turistice internaționale au totalizat 1.138 milioane, o creștere de 4,7% față de anul precedent. [+]

Prezentare generală Modality: Online Start: Noiembrie Durata: 1 an universitar credite ECTS: 60 Director: Ginesa Martínez del Vas Presentación

În conformitate cu ultimul numar al Barometrul OMT Mondiale a Turismului, în 2014, sosirile turistice internaționale au totalizat 1.138 milioane, o creștere de 4,7% față de anul precedent.

„În ultimii ani, turismul sa dovedit a fi un surprinzător de puternic și dur și cu o capacitate mare de a contribui la activitatea de redresare economică economică, deoarece generează mii de milioane de dolari în exporturi și de a crea milioane de locuri de muncă. Acest lucru sa întâmplat în destinații din întreaga lume, dar mai ales în Europa, ca regiune se străduiește să consolideze ieșirea de la una dintre cele mai proaste perioade economice din istoria sa „, a declarat Taleb Rifai, secretarul general al OMC, pe de Spania deschiderea Forumului Global de Turism din Madrid. ... [-]


Masterat în enologie și viticultură

Universidade de Trás-os-Montes e Alto Douro
Campus Cu normă întreagă 2 anii October 2019 Portugalia Vila Real

Obiectivele principale ale masterului în enologie și viticultură sunt: ​​formarea avansată, completarea și inovarea primului ciclu; Dezvoltarea abilităților științifice, tehnologice și profesionale de excelență; Îmbunătățirea capacității de intervenție în sectorul vitivinicol; Abilitatea de a planifica, inova și evalua noi tehnici și procese sau de a îmbunătăți procedurile în uz; Mecanisme de analiză critică bazată pe contextul vitivinicultural; Progrese în formarea și actualizarea cunoștințelor și abilităților. [+]

Obiectivele principale ale masterului în enologie și viticultură sunt:

Formare avansată, care completează și inovează primul ciclu;Dezvoltarea abilităților științifice, tehnologice și profesionale de excelență;Îmbunătățirea capacității de intervenție în sectorul vitivinicol;Abilitatea de a planifica, inova și evalua noi tehnici și procese sau de a îmbunătăți procedurile în uz;Mecanisme de analiză critică bazată pe contextul vitivinicultural;Progrese în formarea și actualizarea cunoștințelor și abilităților.

program

Majoritatea orelor de contact s-au concentrat vineri și sâmbătă (cu excepția unităților de selecție curriculară și a disertațiilor) Reglementarea cursului de masterat (ciclul 2) în domeniul oenologiei și viticulturii, publicat sub forma notei nr. 14407/2015, în Diário da República, a doua serie, din 9 decembrie 2015.... [-]