Filter
Masterate
Vietnam Tip de studiu: Tot Ritm: Tot

Vezi Programe de Master în Studii de afaceri în Vietnam 2019

Un masterat este un grad academic acordat persoanelor care denota cu succes un nivel ridicat de expertiză. Există două tipuri principale de masterat - predate și de cercetare.

Studiile de afaceri reprezintă un domeniu academic de studiu care le oferă studenților cunoștințele și abilitățile necesare pentru o carieră în domeniul afacerilor. Studiile pot consta în finanțe, contabilitate, economie, studii de organizare, etica în afaceri și marketing.

Vietnam (Vietnam), oficial Republica Socialistă Vietnam (Cong Hòa Xa Hoi Chu Nghia Vietnam), este o țară lungă, subțire în Asia de Sud-Est. Istoria Vietnam 's este una de război, colonizarea și rebeliune. Prezența universităților străine este în creștere în Vietnam care au mai mult de 160 de universități.

Diplome de Master Top în Studii de afaceri în Vietnam 2019

Citeste mai mult Citește mai puţin
Alte opțiuni în cadrul acestui domeniu de studiu:

1 Rezultate din Studii de afaceri, Vietnam

Alte opțiuni în cadrul acestui domeniu de studiu:
Université de Nantes

Acest program oferă studenților cu o bază teoretică solidă în managementul științei și managementului inovației pentru a dezvolta o înțelegere a inovației și dinamicii an ... [+]

Acest program oferă studenților cu o bază teoretică solidă în managementul științei și managementului inovației pentru a dezvolta o înțelegere a inovației și dinamicii antreprenoriale. Cursurile sunt predate în limba engleză de lectori francezi și vietnamezi. În timpul programului, studenții au oportunități de a fi consultați de experți care lucrează și promovează centre de inovare, cum ar fi Technopark, Camera de Comerț și Industrie, asociații de carieră, bănci și asociații de investiții cu risc.

Cuvinte cheie: profesionale / practicarea managementului inovației cu proiecte / explorarea inovației / co-concepției din Hanoi, colaborarea dintre studenți, profesori și profesioniști / creativitate pentru provocarea diferitelor tipuri de valori: de la împărțirea economiei, impactul social și de mediu asupra lumii economice.... [-]

Vietnam Hanoi
Septembrie 2019
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză