Filter
Masterate
Turcia Tip de studiu: Tot Ritm: Tot

Vezi Programe de Masterat în Studii de afaceri în Turcia 2019

Un masterat este un grad academic acordat persoanelor care denota cu succes un nivel ridicat de expertiză. Există două tipuri principale de masterat - predate și de cercetare.

Studiile de afaceri reprezintă un domeniu academic de studiu care le oferă studenților cunoștințele și abilitățile necesare pentru o carieră în domeniul afacerilor. Studiile pot consta în finanțe, contabilitate, economie, studii de organizare, etica în afaceri și marketing.

Turcia, oficial Republica Turcia, este o țară transcontinentale, situate mai ales în Anatolia din Asia de Vest și de Est Tracia din Europa de Sud-Est. Multe universități turcești (atât publice, cât și private) participă la programele pan-europene de schimb de studenți (Socrates, Erasmus, și altele asemenea). Unele au, de asemenea, acorduri cu universități non-europene, de asemenea.

Programe de Masterat Cea Mai Bună în Studii de afaceri în Turcia 2019

Citeste mai mult Citește mai puţin

2 Rezultate din Studii de afaceri, Turcia

Alte opțiuni în cadrul acestui domeniu de studiu:
Bahcesehir University

ENI este conceput pentru a inspira indivizi creativi interesați să înceapă sau să dezvolte inițiative inovatoare care au potențialul de a avea un impact semnificativ asup ... [+]

ANTREPRENORIALITATE ȘI MANAGEMENT INOVARE (ENGLEZĂ, TEZĂ, WEEKEND)Profilul programului

ENI este conceput pentru a inspira indivizi creativi care au interesul de a începe sau de a dezvolta aventuri inovatoare care au potențialul de a avea un impact semnificativ asupra industriilor, economiilor. Oferim studenților cunoștințele și abilitățile și pun în aplicare idei noi pentru a crea / gestiona noi parteneriate, a dezvolta noi practici de management și a crea medii de susținere care promovează inovația. Programul oferă capabilități profesionale nu numai potențialilor antreprenori, ci și "profesioniștilor antreprenori".

Calificare acordată

Elevii care finalizează cu succes programul sunt acordate gradul de Master of Entrepreneurship and Innovation.... [-]

Turcia Istanbul
Septembrie 2019
Engleză
La zi
3 - 4 semestre
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Sabanci University

... [+]

Curriculum Curs 1 electiv Curs optional 2 Curs optional 3 Curs 4 electiv

Semestrul de primăvară

Cursuri opționale

Admitere [-]
Turcia Istanbul
Contactează şcoala
Engleză
La zi
21 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză