Program de Masterat în Studii de afaceri în Turcia

Vezi Programe de Masterat în Studii de afaceri în Turcia 2019

Studii de afaceri

Un masterat este un grad academic acordat persoanelor care denota cu succes un nivel ridicat de expertiză. Există două tipuri principale de masterat - predate și de cercetare.

Studiile de afaceri reprezintă un domeniu academic de studiu care le oferă studenților cunoștințele și abilitățile necesare pentru o carieră în domeniul afacerilor. Studiile pot consta în finanțe, contabilitate, economie, studii de organizare, etica în afaceri și marketing.

Turcia, oficial Republica Turcia, este o țară transcontinentale, situate mai ales în Anatolia din Asia de Vest și de Est Tracia din Europa de Sud-Est. Multe universități turcești (atât publice, cât și private) participă la programele pan-europene de schimb de studenți (Socrates, Erasmus, și altele asemenea). Unele au, de asemenea, acorduri cu universități non-europene, de asemenea.

Programe de Masterat Cea Mai Bună în Studii de afaceri în Turcia 2019

Citește Mai Mult

Master în managementul spiritului antreprenorial și al inovației

Bahcesehir University
Campus Cu normă întreagă 3 - 4 semestre September 2019 Turcia Istanbul

ENI este conceput pentru a inspira indivizi creativi interesați să înceapă sau să dezvolte inițiative inovatoare care au potențialul de a avea un impact semnificativ asupra industriilor și economiilor. [+]

ANTREPRENORIALITATE ȘI MANAGEMENT INOVARE (ENGLEZĂ, TEZĂ, WEEKEND)Profilul programului

ENI este conceput pentru a inspira indivizi creativi interesați să înceapă sau să dezvolte inițiative inovatoare care au potențialul de a avea un impact semnificativ asupra industriilor și economiilor. Oferim studenților cunoștințele și abilitățile și pun în aplicare idei noi pentru a crea / gestiona noi parteneriate, a dezvolta noi practici de management și a crea medii de susținere care promovează inovația. Programul oferă capabilități profesionale nu numai potențialilor antreprenori, ci și "profesioniștilor antreprenori".

Calificare acordată

Elevii care finalizează cu succes programul sunt acordate gradul de Master of Entrepreneurship and Innovation.... [-]


De masterat în analiză în afaceri

Sabanci University
Campus Cu normă întreagă 21 luni September 2019 Turcia Istanbul

[+]

Curriculum Curs 1 electiv Curs optional 2 Curs optional 3 Curs 4 electiv

Semestrul de primăvară

Cursuri opționale

Admitere [-]