Program de Masterat în Studii de afaceri în Pakistan

Vezi Studii de Masterat în Studii de afaceri în Pakistan 2019

Studii de afaceri

O diplomă de masterat este oferită studenților care au completat un program de studiu la nivel postuniversitar într-un domeniu specific de studiu sau de practică profesională, demonstrând în același timp un nivel ridicat de măiestrie în timpul procesului.

Studiile de afaceri reprezintă un domeniu de studiu în care studenții învață abilitățile necesare pentru a conduce o afacere. Subiectele de studiu pot include publicitate, marketing, managementul banilor, comunicare, administrare, scrierea unui plan de afaceri și angajarea și instruirea personalului.

Pakistanul este acasa, la civilizatiei Vaii Indusului, care este printre cele mai vechi din lume. Limba engleză este limba oficială utilizată în toate guvernele și entitățile cele educaționale și de afaceri, și este, de asemenea, înțeleasă și vorbită, la diferite niveluri de competență de către mulți oameni din întreaga Pakistan, în special în clasele superioare și oameni care au trecut printr-un nivel mai ridicat de educație, precum și cele care locuiesc în orașele mari.

Diplome de Master Cea Mai Bună în Studii de afaceri în Pakistan 2019

Citește Mai Mult

Master în Managementul Afacerilor

Institute Of Business Management
Campus Cu normă întreagă 2 anii April 2019 Pakistan Karachi

Programul de MS în Managementul Afacerilor este o ruta de cercetare pentru doctorat în Management de afaceri și este proiectat pentru studenții cu calificare de 4 ani BBA sau cei care îndeplinesc criteriile HEC pentru MS / MPhil în științe de management, adică 16 ani de studii cu un grad într- Câmp cu diviziunea 1 / CGPA 3.0. [+]

Programul MS în Managementul Afacerilor Este o cale de cercetare pentru doctorat în Management de afaceri și este conceput pentru studenții cu calificare de 4 ani BBA sau cei care îndeplinesc criteriile HEC pentru MS / MPhil în științe de management, adică 16 ani de studii cu un grad într-un domeniu relevant de afaceri cu 1st division / CGPA 3.0.

Eligibilitate

Candidații cu diplomă de MBA care îndeplinesc criteriile de eligibilitate.

Structura programului

MS în Managementul Afacerilor este un program de 36 de ore de credit cu 10 cursuri și o teză de 6 ore de credit. Fiecare dintre cele 10 cursuri este de 3 ore de credit.

După finalizarea cu succes a cursului de lucru, studenții sunt obligați să efectueze studiu de cercetare pentru teza sub îndrumarea unui supraveghetor de cercetare atribuite de IoBM. În locul tezei, elevii pot opta pentru două cursuri suplimentare pentru finalizarea gradului.... [-]