Filter
Masterate
Irlanda Tip de studiu: Tot Ritm: Tot

Vezi Programe de Master în Studii de afaceri în Irlanda 2019

Un masterat vă oferă posibilitatea de a continua, fie înțelegerea dumneavoastră de o anumită întrebare sau decolare într-un mod complet diferit folosind abilitatile pe care le au câștigat de gradul dumneavoastră de licență anterior.

Studiile de afaceri reprezintă un program academic conceput pentru studenții care vor să învețe mai multe despre cum funcționează afacerile. Cursurile pot include subiecte mai generale și mai specifice pentru a-i ajuta pe studenți să se pregătească pentru o anumită carieră.

Irlanda este o insula de nord-vest a Europei continentale. Acesta este insula treilea cel mai mare din Europa și insula XX-cea mai mare de pe Pamant. La est ei este mai mare insula a Marii Britanii, de care este separat de Marea Irlandei.

Studii de Masterat Cea Mai Bună în Studii de afaceri în Irlanda 2019

Citeste mai mult Citește mai puţin

2 Rezultate din Studii de afaceri, Irlanda

Alte opțiuni în cadrul acestui domeniu de studiu:
Athlone Institute of Technology

Acest program full-time este structurat pentru a permite participanților să dezvolte competențe avansate de bază cheie în afaceri și de a construi pe specializări obținut ... [+]

Acest program full-time este structurat pentru a permite participanților să dezvolte competențe avansate de bază cheie în afaceri și de a construi pe specializări obținute deja la onoruri Bachelor of Business (sau discipline conexe) la nivel. Curriculum-ul oferă o bogăție și varietate de învățare, care se va asigura că elevul dezvoltă și demonstrează o serie de cunoștințe și abilități la nivel înalt în domenii precum cercetarea, gândire strategică și de învățare reflexivă, stabilind astfel bazele unei cariere de afaceri de succes, așa cum precum și pentru a continua dezvoltarea academică și profesională.

Absolvenții sunt de așteptat să aibă:... [-]

Irlanda Athlone
Septembrie 2019
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
American College Dublin

Master of Business în Afaceri Internaționale este un curs QQI-acreditat, de nivel 9, postuniversitare pentru absolvenții care doresc să aprofundeze înțelegerea lor de afa ... [+]

Prezentare generală

QQI, 1 an de Masterat

Master of Business în Afaceri Internaționale este un curs QQI-acreditat, de nivel 9, postuniversitare pentru absolvenții care doresc să aprofundeze înțelegerea lor de afaceri internaționale și să deschidă noi perspective de carieră interesante. MB oferă studentului o bază de cunoștințe necesară, competențe, competențe și conștientizare strategică pentru a reuși în mediul de afaceri internațional. Studenții vor analiza și evalua scenariile și vor oferi rezultate adecvate. În MB în afaceri internaționale, lectorul pune întrebările și studenții de cercetare și să formuleze răspunsurile.

Scopurile și obiectivele generale ale programului sunt că absolvenții:... [-]

Irlanda County Dublin
Septembrie 2019
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză