Program de Masterat în Studii de afaceri în Coreea de Sud

Vezi Programe de Master în Studii de afaceri în Coreea de Sud 2019

Studii de afaceri

Studiile de master la nivel implica studiu de specialitate într-un domeniu de cercetare sau o zonă de practică profesională. Câștigul salarial o diplomă de master demonstrează un nivel ridicat de cunoaștere a subiectului. Câștigul salarial o diplomă de master poate dura de la un an la trei sau patru ani. Înainte de a putea absolvi, de obicei, trebuie să scrie și să apere o teză, un document lung, care este punctul culminant al dumneavoastră de cercetare specializate.

Studiile de afaceri reprezintă un domeniu de studiu în care studenții învață abilitățile necesare pentru a conduce o afacere. Subiectele de studiu pot include publicitate, marketing, managementul banilor, comunicare, administrare, scrierea unui plan de afaceri și angajarea și instruirea personalului.

Instituțiile de învățământ superior inclus regulate colegii și universități de patru ani. Educația este luată foarte în serios în Coreea de Sud, și țara este acasa, la mai multe universități de clasă mondială, multe dintre care au acorduri de schimb cu diverse universități din străinătate, și sunt o modalitate buna pentru străini de a experimenta viața la țară.

Studii de Masterat Cea Mai Bună în Studii de afaceri în Coreea de Sud 2019

Citește Mai Mult

Comerț internațional

Ajou University - Graduate School of International Studies
Campus Cu normă întreagă 2 anii March 2019 Coreea de Sud Suwon-si

Nevoia de un studiu aprofundat al comerțului internațional provine de la o premisa umil că orice analiză a implicaitons economice, politice și sociale ale schimb între comercianți în două sau mai multe piețe naționale diferă de cea între comercianți în cadrul unei piețe naționale. [+]

Nevoia de un studiu aprofundat al comerțului internațional provine de la o premisa umil că orice analiză a implicaitons economice, politice și sociale ale schimb între comercianți în două sau mai multe piețe naționale diferă de cea între comercianți în cadrul unei piețe naționale. Comerțul internațional ca un mijloc pentru realizarea unei mai bune cooperări internaționale și dezvoltarea economică este indiscutabil. Relațiile comerciale între țările au evoluat prin dezbateri, negocieri, acorduri colective și pe mai multe, variate și complexe probleme. Pentru a consolida economia mondială pentru o dezvoltare durabilă a comerțului, investițiilor, ocuparea forței de muncă și creșterea veniturilor, necesitatea de a dezvolta și hrăni resurselor umane pentru o astfel de sarcină economică este indispensabilă. Este în acest sens, că Ajou GSIS a luat tac pentru a pregăti experți și profesioniști pentru guverne, institutii publice, companii private și firme, sau persoane fizice, cu scopul de a consolida abilitățile și înțelegerea lor, în domeniul comerțului internațional, să se ocupe de complexitatea, probleme, și provocări ale sistemului comercial mondial pentru un viitor mai bun.... [-]