Filter
Masterate
Coreea de Sud Tip de studiu: Tot Ritm: Tot

Vezi Programe de Master în Studii de afaceri în Coreea de Sud 2019

Studiile de master la nivel implica studiu de specialitate într-un domeniu de cercetare sau o zonă de practică profesională. Câștigul salarial o diplomă de master demonstrează un nivel ridicat de cunoaștere a subiectului. Câștigul salarial o diplomă de master poate dura de la un an la trei sau patru ani. Înainte de a putea absolvi, de obicei, trebuie să scrie și să apere o teză, un document lung, care este punctul culminant al dumneavoastră de cercetare specializate.

Studiile de afaceri reprezintă un domeniu de studiu în care studenții învață abilitățile necesare pentru a conduce o afacere. Subiectele de studiu pot include publicitate, marketing, managementul banilor, comunicare, administrare, scrierea unui plan de afaceri și angajarea și instruirea personalului.

Instituțiile de învățământ superior inclus regulate colegii și universități de patru ani. Educația este luată foarte în serios în Coreea de Sud, și țara este acasa, la mai multe universități de clasă mondială, multe dintre care au acorduri de schimb cu diverse universități din străinătate, și sunt o modalitate buna pentru străini de a experimenta viața la țară.

Studii de Masterat Cea Mai Bună în Studii de afaceri în Coreea de Sud 2019

Citeste mai mult Citește mai puţin

1 Rezultate din Studii de afaceri, Coreea de Sud

Studii
Locație
Coreea de Sud
Tip de studiu
Ritm
Alte opțiuni în cadrul acestui domeniu de studiu:
Ajou University - Graduate School of International Studies

Nevoia de un studiu aprofundat al comerțului internațional provine de la o premisa umil că orice analiză a implicaitons economice, politice și sociale ale schimb între co ... [+]

Nevoia de un studiu aprofundat al comerțului internațional provine de la o premisa umil că orice analiză a implicaitons economice, politice și sociale ale schimb între comercianți în două sau mai multe piețe naționale diferă de cea între comercianți în cadrul unei piețe naționale. Comerțul internațional ca un mijloc pentru realizarea unei mai bune cooperări internaționale și dezvoltarea economică este indiscutabil. Relațiile comerciale între țările au evoluat prin dezbateri, negocieri, acorduri colective și pe mai multe, variate și complexe probleme. Pentru a consolida economia mondială pentru o dezvoltare durabilă a comerțului, investițiilor, ocuparea forței de muncă și creșterea veniturilor, necesitatea de a dezvolta și hrăni resurselor umane pentru o astfel de sarcină economică este indispensabilă. Este în acest sens, că Ajou GSIS a luat tac pentru a pregăti experți și profesioniști pentru guverne, institutii publice, companii private și firme, sau persoane fizice, cu scopul de a consolida abilitățile și înțelegerea lor, în domeniul comerțului internațional, să se ocupe de complexitatea, probleme, și provocări ale sistemului comercial mondial pentru un viitor mai bun.... [-]

Coreea de Sud Suwon-si
March 2019
La zi
2 anii
Campus
Citiți mai multe în limba engleză