Filter
Masterate
Bulgaria Tip de studiu: Tot Ritm: Tot

Vezi Programe de Master în Studii de afaceri în Bulgaria 2019

Un masterat reprezintă primul nivel de cursuri postuniveristare și poate fi urmat după obținerea unei diplome de licență. Terminarea unui masterat necesită de obicei doi ani de studiu cu normă întreagă, care se ridică la 36 până la 54 de credite semestriale.  

Studiile de afaceri reprezintă un domeniu de studiu în care studenții învață abilitățile necesare pentru a conduce o afacere. Subiectele de studiu pot include publicitate, marketing, managementul banilor, comunicare, administrare, scrierea unui plan de afaceri și angajarea și instruirea personalului.

Bulgaria a existat pentru mai mult de 13 de secole în Europa, care leagă Est și Vest. Studenții internaționali potrivi cu ușurință în societate culturală bulgară și se bucură de o viață plină de emoție, distracție și creativitate.

Programe de Master Cei Mai Buni în Studii de afaceri în Bulgaria 2019

Citeste mai mult Citește mai puţin
Alte opțiuni în cadrul acestui domeniu de studiu:

1 Rezultate din Studii de afaceri, Bulgaria

Alte opțiuni în cadrul acestui domeniu de studiu:
L’École Supérieure de la Francophonie pour l'Administration et le Management

Acest Master se concentrează pe logica de competență dublă. Datorită gamei largi de cunoștințe dobândite în timpul formării, o largă varietate de locuri de muncă oferă, a ... [+]

Obiectivele de formare:

Oferi studenților cu un nivel universitar grad minim de Bac 4 (1 nivel master) de formare în limba franceză în administrarea afacerilor. Acest curs este în primul rând pentru studenții de la alte cursuri de formare (științe inginerești, științe sociale, umaniste, ...) care pot dobândi o a doua abilități de management.

oportunități:

Acest Master se concentrează pe logica de competență dublă. Datorită gamei largi de cunoștințe dobândite în timpul formării, o largă varietate de locuri de muncă oferă, astfel, absolvenți, în special în domeniile de activitate corespunzătoare pregătirii inițiale.

partener academic și diplomă:

Trainingul este organizat în parteneriat cu Institutul de Economie și Management (IEMN - IAE) de la Universitatea din Nantes (Franța).... [-]

Bulgaria Sofia
October 2019
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză