Filter
Masterate
Republica Cehă Prague Prague Tip de studiu: Tot Ritm: Tot

Vezi Programe de Masterat în Studii de teatru 2019 in Prague în Republica Cehă

O diplomă de master 's este un grad academic de studii postuniversitare. Unul trebuie să aibă deja o diplomă de licență de a aplica pentru un program de master 's. Cele mai multe de master 's program de gradul va cer elevilor să completeze un maestru ' s teză sau lucrare de cercetare.

Un program de studii de teatru pot preda elevilor despre orice, de la costumeze la cultura de teatru, precum și serviciile de scriere, regie, producție și efecte scenice. Acest tip de program poate oferi multe beneficii pentru cei care doresc să urmeze o carieră în teatru sau de divertisment.

Republica Cehă are un învățământ universitar bazat pe bine-stabilit și cercetare. Acest lucru a făcut de învățare INI Praga unul din curriculum respectat 's în Europa, deoarece cultivă spiritul de creativitate și inovare în rândul studenților.

Acesta este cel mai mare oraș din Republica Cehă, și-l 'e una dintre cele mai importante centre de educație și cercetare. Cele mai multe instituții de învățământ situate aici să permită studenților atât locale, cât și internaționale au o gamă largă de programe de a se angaja în timpul șederii lor. Educația este un impact acest oraș foarte pozitiv în ceea ce privește creșterea social-economice.

Solicită Informații Masterate în Studii de teatru in Prague în Republica Cehă 2019

Citeste mai mult Citește mai puţin
Alte opțiuni în cadrul acestui domeniu de studiu:

1 Rezultate din Studii de teatru, Prague

Studii
Locație
Republica Cehă
Prague
Prague
Tip de studiu
Ritm
Alte opțiuni în cadrul acestui domeniu de studiu:
FAMU Film and TV School of the Academy of Performing Arts in Prague

Programul de program de regie a filmului este construit pe sistemul de ateliere conduse de mentori, oferind grupuri mici de elevi (șase sau mai puțin) o îndrumare intensă ... [+]

Programul de program de regie a filmului este construit pe sistemul de ateliere conduse de mentori, oferind grupuri mici de elevi (șase sau mai puțin) o îndrumare intensă cu privire la modul de transformare a unei idei creative într-un film pe deplin realizat.

Infiintata in 2008, Cinema si Digital Media - Directia este un program de Master de urmarire de trei ani predat in limba engleza pentru absolventii care au primit deja o diploma de licenta in Cinema sau in alt domeniu.

Descrierea programului

Elevii sunt selectați pentru program pe baza evaluării talentelor și a nivelului de competențe necesar. Numărul intenționat scăzut de studenți garantează o abordare personalizată pentru fiecare student.... [-]

Republica Cehă Prague