$close

Filtre

Vezi rezultatele

Vezi Programe de Masterat în Studii de radio în Kazahstan 2022

Beneficiile de un master extinde dincolo de îmbunătățirea potențialul de câștig. Acestea vă pot oferi cu abilități personale și profesionale pentru a accelera dezvoltarea ta. Ele sunt, de asemenea, o oportunitate de a te diferenția de colegii dvs., dintre care mulți vor avea calificări A-nivel și de licență similare. Domeniul studiilor radio cuprinde nu numai impactul radioului as… Citeste mai mult

Beneficiile de un master extinde dincolo de îmbunătățirea potențialul de câștig. Acestea vă pot oferi cu abilități personale și profesionale pentru a accelera dezvoltarea ta. Ele sunt, de asemenea, o oportunitate de a te diferenția de colegii dvs., dintre care mulți vor avea calificări A-nivel și de licență similare.

Domeniul studiilor radio cuprinde nu numai impactul radioului asupra culturii, ci și componentele comunicării care însoțesc producția de radio. Unele elemente care pot fi studiate alături de tehnologia radio includ publicul, structura industriei și etica spectacolelor.

Kazahstan, oficial Republica Kazahstan, este o țară în Asia Centrală, cu partea de vest său mai mic al râului Ural in Europa de Est.

Programe de Master Cea Mai Bună în Studii de radio în Kazahstan 2022

Citește mai puţin
Citește mai multe despre studiul în Kazahstan
$format_list_bulleted Filtre
Sortare după:
Recomandat Cele mai recente Funcție
Central-Asian University
Almaty, Kazahstan

Creat în 1997 în Almaty. Fondatorul, președintele și primul rector al universității este doctor în filosofie, profesorul Aliyev Zhumatai Alievich.

Creat în 1997 în Almaty. Fondatorul, președintele și primul rector al universității este doctor în filosofie, profesorul Aliyev Zhumatai Alievich. -
Masterat
Engleză, Japonez