53 Masterat Programe în Studii de marketing în Madrid, Spania for 2024

Masterat Programe în Studii de marketing în Madrid, Spania for 2024Filter
    • Madrid, Spania

    La zi

    5 Luni

    Învățământ la Distanță, În campus

    Spaniolă

    Singurul Master în Marketing Digital axat pe DATE

    • Madrid, Spania

    La zi

    10 Luni

    În campus

    Engleză

    Masterul în Marketing și Vânzări de la EAE Business School Madrid este un program specializat în zona funcțională de marketing și vânzări în cadrul companiei. Accentul său acoperă atât managementul strategic și operațional al produsului, cât și relația acestuia cu piața, atât în ceea ce privește produsele fizice, cât și serviciile. Obiectivul Masterului în Marketing și Management Comercial de la EAE Business School Madrid este de a forma profesioniști capabili să dobândească cunoștințele tehnice și abilitățile necesare în domeniul Marketing și Comercializare, precum și să dezvolte abilități de management necesare pe piața profesională și a muncii.

    • Geneva, Elveţia
    • Barcelona, Spania
    • + 1 more

    Part time

    3 semestre

    În campus

    Engleză

    Marketingul digital studiază de unde a venit marketingul și ce înseamnă acesta în epoca modernă. Veți stăpâni tehnicile, instrumentele și strategiile pentru a deveni un lider în domeniul dvs.

    • Online
    • Madrid, Spania

    La zi

    12 Luni

    Amestecat

    Spaniolă

    Într-o lume în continuă evoluție, condusă de progresele tehnologice și de interconectarea globală, domeniul marketingului a suferit o transformare fără precedent. Astăzi, succesul în marketing nu depinde doar de creativitate și intuiție, ci se bazează pe date, analiză și aplicarea unor tehnologii disruptive. În acest context, Inteligența Artificială (AI) a devenit un catalizator care revoluționează modul în care companiile se conectează cu publicul lor și iau decizii strategice.

    • Online
    • Madrid, Spania

    La zi

    9 Luni

    Amestecat, În campus

    Spaniolă

    Executive Master în Marketing și Vânzări oferă cheile formării de noi lideri în acest sector, dintr-o perspectivă nouă, mai transversală și inovatoare. Pregătiți-vă să direcționați strategiile cu cele mai recente tendințe și instrumente necesare pentru a ieși în evidență.

    • Madrid, Spania

    La zi

    9 Luni

    În campus

    Engleză

    Studii de comunicare și de marketing viitor la o școală de afaceri în cazul în care "Digital" este la baza sa. GBSB Global este singura instituție de învățământ superior din Spania, acreditată de Microsoft ca lider în educația digitală.

    • Madrid, Spania
    • Seville, Spania
    • + 2 more

    La zi, Part time

    6 Luni

    Învățământ la Distanță, În campus

    Spaniolă

    Masterul în web design și marketing digital se adresează persoanelor interesate de industria de dezvoltare web, poziționare SEO și SEM, strategie și marketing digital, nefiind necesare cunoștințe anterioare pentru o utilizare adecvată a masterului.

    • Madrid, Spania

    La zi

    9 Luni

    Învățământ la Distanță

    Spaniolă

    Cu Masterul în Marketing Digital și Social Media veți putea învăța în detaliu sarcinile strategice și operaționale ale unui departament de comunicare susținut de social media, precum și să gestionați instrumente și tehnici asociate marketingului digital care converg în obiective cu rețelele sociale. Odată cu integrarea diferitelor canale, vom obține o experiență completă a mărcii noastre concentrată pe a face cunoscute serviciile și produsele noastre țintei potrivite, în mediul potrivit, în modul potrivit și la momentul potrivit și cu tonul potrivit. de comunicare pentru realizarea seducției și reținerii adecvate publicului țintă pe care îl căutăm în social media.

    • Madrid, Spania
    • Barcelona, Spania
    • + 1 more

    Part time

    12 Luni

    Amestecat, Învățământ la Distanță

    Spaniolă

    Turismul este unul dintre sectoarele care s-au schimbat cel mai mult în lume în ultimele decenii. În țări precum Spania, este în mod evident cel mai dinamic sector cu cea mai mare creștere în general, determinat de profesionalizarea funcțiilor și încorporarea de tehnologii specifice.

    • Madrid, Spania

    La zi, Part time

    12 Luni

    Amestecat, Învățământ la Distanță, În campus

    Spaniolă

    Este destinat tuturor celor care doresc să creeze o afacere pe Internet și care doresc să ajungă la potențialii cumpărători, oriunde s-ar afla și care știu cum să o facă de la diferitele dispozitive care există. De asemenea, pentru cei care au nevoie să definească și să planifice strategia care duce la succesul oricărei companii dedicate comerțului ...

    • Online Spain

    La zi

    1 an

    Învățământ la Distanță

    Spaniolă

    Acest master combină o pregătire teoretică solidă cu o abordare practică și este special conceput pentru a facilita inserarea studenților în lumea profesională a marketingului digital, a comunicării și a rețelelor sociale.

    • Milan, Italia
    • Rome, Italia
    • + 3 more

    Part time

    13 Luni

    Amestecat

    Engleză

    Trei orașe diferite - Milano, Barcelona, Madrid - pentru un program de studiu unic și specializat part-time în marketing și vânzări, inclusiv marketing digital, management social media, big data și CRM. Acesta este Master Executive în Marketing și Vânzări (EMMS) de către SDA Bocconi și Esade, care rulează peste 13 luni și este predat integral în limba engleză. Formatul executiv al programului înseamnă că clasele tradiționale sunt combinate cu sesiuni de învățare la distanță, permițându-vă să lucrați și să studiați în același timp și să puneți în practică ceea ce învățați printr-un proiect de afaceri.

    • Madrid, Spania

    La zi, Part time

    Amestecat

    Engleză

    • Madrid, Spania

    Part time

    9 ani

    Amestecat, Învățământ la Distanță, În campus

    Spaniolă

    Maestrul nostru în Managementul Marketingului și Comerțul Internațional Responsabil este un program unic, cu adevărat transformator și inovator de excelență pentru a-ți dezvolta pe deplin talentele și abilitățile pentru managementul conștient al companiilor și organizațiilor. Acest master este predat în 3 modalități diferite; săptămânal, la două săptămâni și online. Toate apelurile noastre încep în lunile februarie și octombrie, cu o durată de 9 luni.

    • Madrid, Spania

    La zi

    12 Luni

    În campus

    Spaniolă

    Bucurați-vă de experiența de a studia un master la Madrid cu viitor. diplomă universitară. Stagii de practică în companii. Dacă veniți din afara Uniunii Europene, vă vom ajuta să obțineți viza de student.