MASTERSTUDIES

Vezi Studii Postuniversitare în Studii de marketing 2021 în Statele Unite ale Sheffield în Marea Britanie

Un masterat vă oferă posibilitatea de a continua, fie înțelegerea dumneavoastră de o anumită întrebare sau decolare într-un mod complet diferit folosind abilitatile pe care le au câștigat de gradul dumneavoastră de licență anterior.

Studiul de marketing și comunicare deschide oportunități în toate industriile deoarece toate organizațiile trebuie să comunice cu angajații și cu clienții. Cei care caută un loc de muncă și sunt instruiți în marketing și comunicare pot găsi poziții disponibile la firme de marketing, dar și la corporații mari.    

Marea Britanie, Regatul Unit este mai mult de 300 de ani și cuprinde patru națiuni constitutive: Anglia, Scoția, Țara Galilor și Irlanda de Nord. Marea Britanie a fost un centru de învățare pentru ultimii 1000 ani și are mai multe universități vechi și distins. Studenții străini constituie o parte importantă a corpului student la universitati din Marea Britanie.

Sheffield este cunoscut nu numai pentru Full Monty, dar, de asemenea, de importanța lor în timpul Revoluției Industriale. Universitatea din Sheffield și Universitatea Sheffield Hallam, cu un total de 54 000 de studenți se află acolo, și așa sunt două colegii independente.

Solicită Informații Masterate în Studii de marketing în Statele Unite ale Sheffield în Marea Britanie 2021

4 Rezultate din Studii de marketing, Sheffield Filter

Master în Marketing

Across the Pond
Masterat
<
Normă întreagă
Engleză
Campus

Programele de marketing sunt disponibile la nivel universitar și postuniversitar la universitățile partenere din Marea Britanie. Aceste programe sunt printre cele mai bune din ...

Citeste mai mult

MSc Management Internațional și Marketing

Sheffield University Management School
MSc
<
Normă întreagă
<
12 luni
Engleză
Campus

O alegere ideală pentru cei care doresc să studieze atât de management de afaceri internaționale și de marketing, acest program de 12 luni este conceput pentru studenții de or ...

Citeste mai mult

MSc Marketing Management Practice

Sheffield University Management School
MSc
<
Normă întreagă
<
12 luni
Engleză
Campus

Cu acreditarea de la Chartered Institute of Marketing (CIM), acest Master este conceput pentru a conduce absolvenții într-o carieră în managementul de marketing.

Citeste mai mult

MSc Managementul Global de Marketing

Sheffield University Management School
MSc
<
Normă întreagă
<
12 luni
Engleză
Campus

Marketingul și gestionarea pe scară globală - împărțiți-vă studiile între Marea Britanie și Hong Kong pentru a obține o înțelegere critică a marketingului de succes pe teritor ...

Citeste mai mult