MASTERSTUDIES

Vezi Studii de Masterat în Studii de marketing 2021 în Statele Unite ale Shah Alam în Malaezia

Un masterat vă oferă posibilitatea de a continua, fie înțelegerea dumneavoastră de o anumită întrebare sau decolare într-un mod complet diferit folosind abilitatile pe care le au câștigat de gradul dumneavoastră de licență anterior.

Studiul de marketing și comunicare deschide oportunități în toate industriile deoarece toate organizațiile trebuie să comunice cu angajații și cu clienții. Cei care caută un loc de muncă și sunt instruiți în marketing și comunicare pot găsi poziții disponibile la firme de marketing, dar și la corporații mari.    

Dacă aveți nevoie de cel mai bun mediu de studiu în Asia, se înscrie în învățământul terțiar în Malaezia.Aceasta este o țară cu cultura bogată și activități vaste de a părăsi vă distra și relaxa în timp ce studia în țară

Orașul Selangor este renumit pentru o populație bun de studenți care sunt în căutarea postuniversitar și diplome de doctorat în științe umaniste și arte. UNISEL Universiti Selangor este una dintre cele mai bune universități din Malaezia.

Solicită Informații Masterate în Studii de marketing în Statele Unite ale Shah Alam în Malaezia 2021

1 Rezultate din Studii de marketing, Shah Alam Filter

Master în Marketing

Sunway University
Masterat
Ian 2021
<
Normă întreagă
Engleză
Campus

Programul Master of Marketing te va duce într-o călătorie de dezvoltare a competențelor și cunoștințelor necesare pentru a deveni un practicant de marketing eficient și reflec ...

Citeste mai mult