MASTERSTUDIES

Vezi Diplome de Masterat în Studii de Management în Vietnam 2020/2021

O diplomă de master 's este un grad academic de studii postuniversitare. Unul trebuie să aibă deja o diplomă de licență de a aplica pentru un program de master 's. Cele mai multe de master 's program de gradul va cer elevilor să completeze un maestru ' s teză sau lucrare de cercetare.

Programele de management ajută să îi pregătească pe studenți pentru poziții entry-level învățându-i diferitele principii de management. Acestea includ adesea rezolvarea de probleme, comportament organizatoric și luarea de decizii. Cursurile de management pot să se concentreze și pe predarea abilităților de conducere necesare pentru a deveni manager.

Vietnam (Vietnam), oficial Republica Socialistă Vietnam (Cong Hòa Xa Hoi Chu Nghia Vietnam), este o țară lungă, subțire în Asia de Sud-Est. Istoria Vietnam 's este una de război, colonizarea și rebeliune. Prezența universităților străine este în creștere în Vietnam care au mai mult de 160 de universități.

Diplome de Master Cei Mai Buni în Studii de Management în Vietnam 2020/2021

3 Rezultate din Studii de Management, Vietnam Filter

Maestru al științei în trafic și de transport

Vietnamese-German University
MSc
<
Normă întreagă
<
2 ani
Campus

Trafic și de transport este unul dintre factorii cheie pentru o dezvoltare economică și socială durabilă și de succes în toate societățile, în special în țările în curs de dez ...

Citeste mai mult

Master în Managementul Inovării / Managementul proiectelor inovatoare

Université de Nantes
Masterat
<
Normă întreagă
Engleză
Campus

Acest program oferă studenților cu o bază teoretică solidă în managementul științei și managementului inovației pentru a dezvolta o înțelegere a inovației și dinamicii antrepr ...

Citeste mai mult

De master în inginerie de producție la nivel mondial și de management

Vietnamese-German University
Masterat
<
Normă întreagă
<
2 ani
Campus

Ingineria globală Producție și Management este un full-time de 2 ani Programul de Master oferite la VGU de Technische Universität Berlin.

Citeste mai mult