MASTERSTUDIES

Vezi Studii Postuniversitare în Studii de Management în Ucraina 2020

Un master se referă la completarea unui program de studiu postuniversitar care îi pregătește pe studenți pentru dezvoltarea cunoștințelor lor legate de un anumit subiect sau pentru a avansa în carieră. Majoritatea masteratelor sunt oferite la universități publice sau private.

Studiile de management îi pregătesc pe studenți pentru o poziție managerială într-o varietate de organizații, inclusiv în guvern. Multe programe le permit studenților să se specializeze într-un domeniu precum finanțe, marketing, economie sau contabilitate.

Ucraina este o țară în Europa de Est. Capitala Kiev (Ucraina: Київ - Kiev, rusesc: Киев - Kiev) este cel mai mare oraș și din Ucraina cu - oficial - peste 2,7 milioane de locuitori. Universitatea Națională Kiev numit după Taras Shevchenkouniversity este cel mai mare și unul dintre cele mai importante centre universitare.

Programe de Master Cei Mai Buni în Studii de Management în Ucraina 2020

1 Rezultate din Studii de Management, Ucraina Filter

Diplomă dublă la Universitatea din Koblenz-Landau (Germania)

Ukrainian-American Concordia University
Masterat
MSc
Sept 2020
<
Normă întreagă
Engleză
Campus

Profesorii noștri de masterat au acum posibilitatea de a se înscrie la noul program de masterat cooperativ dezvoltat împreună cu Universitatea de Stat din Koblenz-Landau (Germ ...

Citeste mai mult