MASTERSTUDIES

Vezi Programe de Master în Studii de Management 2020/2021 în Statele Unite ale Lleida în Spania

O diplomă de masterat este oferită studenților care au completat un program de studiu la nivel postuniversitar într-un domeniu specific de studiu sau de practică profesională, demonstrând în același timp un nivel ridicat de măiestrie în timpul procesului.

Studenții care doresc un loc de muncă pe o poziție managerială pot fi interesați de urmarea unui program de studiu de management. Aceste programe le pot oferi studenților experiența necesară pentru a lucra în management la o varietate de corporații concentrându-se pe subiecte precum marketing, afaceri și finanțe.

Spania, oficial Regatul Spaniei, este un stat suveran și un stat membru al Uniunii Europene. Acesta este situat în Peninsula Iberică, în sud-vestul Europei. Universități spaniole reglementa accesul la propriile diplome și le fixează taxele academice. Ele pot oferi, de asemenea, de grade postuniversitare neoficiale. Orașul Madrid capitala are probabil cel mai mare număr de baruri pe cap de locuitor din orice oraș european și o viață de noapte foarte activa.

Solicită Informații Masterate în Studii de Management în Statele Unite ale Lleida în Spania 2020/2021

1 Rezultate din Studii de Management, Lleida Filter

Master în contabilitate, audit și control de gestiune

Universitat de Lleida
Masterat
05 Oct 2020
<
Normă întreagă
Engleză
Spanish (Spain)
Catalan
Campus

Domeniul managementului contabil, auditul și controlul managementului a cunoscut o creștere semnificativă în ultimii ani, atât pentru implementarea Standardelor internaționale ...

Citeste mai mult