MASTERSTUDIES

Vezi Programe de Masterat în Studii de Management 2020/2021 în Statele Unite ale Oradea în România

În scopul de a obține cu succes o calificare de master, veți avea nevoie pentru a obține un număr de credite prin trecerea module individuale. Masters cele mai studiate vor avea o serie de module de bază pe care trebuie să ia și să treacă pentru a obține calificarea. Evaluarea de masterat de cercetare este aproape întotdeauna în întregime de un singur modul de disertație sau a proiectului.

Studenții înscriși la un program de management pot avea oportunitatea de a obține o înțelegere de bază a conceptelor și tehnicilor de management, ceea ce poate fi de folos pentru să îi poate pregăti pe aceștia pentru o carieră într-o varietate de afaceri.

România este o țară situată la intersecția din sud-estul Europei Centrale și, cu iesire la Marea Neagra. Obținerea în România este ușor de la aproape toate părți ale lumii, datorită poziției sale, precum și faptul că acesta este deservită de o serie de tipuri și companii de transport. Universitățile românești oferă o mare gamă de programe universitare și postuniversitare în limbile română, engleză, franceză și germană.

Solicită Informații Masterate în Studii de Management în Statele Unite ale Oradea în România 2020/2021

1 Rezultate din Studii de Management, Oradea Filter

Master în Management avansat

University Oradea
Masterat
01 Oct 2020
<
Normă întreagă
<
2 ani
Engleză
Campus

Misiunea programului de master Advanced Management este formarea prin educație și activități de cercetare științifică, adecvate mediului de afaceri complex complex, dintr-o ca ...

Citeste mai mult