MASTERSTUDIES

Vezi Studii Postuniversitare în Studii de Management în Peru 2020/2021

Un master se referă la completarea unui program de studiu postuniversitar care îi pregătește pe studenți pentru dezvoltarea cunoștințelor lor legate de un anumit subiect sau pentru a avansa în carieră. Majoritatea masteratelor sunt oferite la universități publice sau private.

Studenții la un program de management pot învăța abilități importante de afaceri precum comunicarea, auto-reflecția, planificarea și team building-ul. Multe programe se concentrează și pe diferențe etice și culturale la locul de muncă. Aceste subiecte îi ajută adesea pe studenți să obțină o poziție entry-level în management după terminarea studiilor.

Peru este un loc bun și ieftin să se angajeze la cursuri de limba spaniolă (odată ce sunt acolo), mai ales in capitala, Lima. Peru este a treia cea mai mare țară din America de Sud, cu un climat divers cu habitate diferite, cum ar fi coasta, junglă și zonele muntoase. Universitatea de cel mai înalt rang este Pontificia Universidad Católica del Perú la Lima.

Diplome de Master Cea Mai Bună în Studii de Management în Peru 2020/2021

2 Rezultate din Studii de Management, Peru Filter

Master oficial în managementul lanțului de aprovizionare și logistică / logistică și logistică

VIU - Universidad Internacional de Valencia
Masterat
Oct 2020
<
Normă întreagă
Spaniolă
Online

Transformările tehnologice, economice și sociale au sporit complexitatea strategiei de afaceri, în general, și în special a strategiei logistice. Master's oficial în managemen ...

Citeste mai mult

Design vestimentar și management - Facultatea de Design

Universidad Privada De Ciencias Aplicadas
Masterat
Mart 2021
<
Normă întreagă
Spaniolă
Campus

Suntem o scoala de creatie, design inovator de moda si experimentarea cu o viziune internațională în prim-plan care cunoaște piața și cele mai recente tendințe și evoluții teh ...

Citeste mai mult