MASTERSTUDIES

Vezi Programe de Master în Studii de Management în Republica Moldova 2020/2021

O diplomă de master 's este un grad academic de studii postuniversitare. Unul trebuie să aibă deja o diplomă de licență de a aplica pentru un program de master 's. Cele mai multe de master 's program de gradul va cer elevilor să completeze un maestru ' s teză sau lucrare de cercetare.

Studenții care doresc un loc de muncă pe o poziție managerială pot fi interesați de urmarea unui program de studiu de management. Aceste programe le pot oferi studenților experiența necesară pentru a lucra în management la o varietate de corporații concentrându-se pe subiecte precum marketing, afaceri și finanțe.

Există mai multe stat și instituțiile de învățământ superior private din Republica Moldova și un număr tot mai mare de elevi. Situat la intersecția mai multor culturi, Moldova este o locație ideală pentru studenții care speră să crească gradul de conștientizare a diferențelor culturale și fluenta in una din limbile romanice.  

Diplome de Master Top în Studii de Management în Republica Moldova 2020/2021

1 Rezultate din Studii de Management, Republica Moldova Filter

Master în Management, Marketing și Logistică

Free International University of Moldova
Masterat
Oct 2020
<
Normă întreagă
<
2 ani
Engleză
Română
Rusă
Limba franceza
Campus

Programul de master se adresează formării specialiștilor în domeniul Științelor Economice. Programul de master în management, marketing și logistică, cu o durată de doi ani (p ...

Citeste mai mult