MASTERSTUDIES

Vezi Programe de Masterat în Studii de Management în Ghana 2020

Un master se referă la completarea unui program de studiu postuniversitar care îi pregătește pe studenți pentru dezvoltarea cunoștințelor lor legate de un anumit subiect sau pentru a avansa în carieră. Majoritatea masteratelor sunt oferite la universități publice sau private.

Studiile de management îi pregătesc pe studenți pentru o poziție managerială într-o varietate de organizații, inclusiv în guvern. Multe programe le permit studenților să se specializeze într-un domeniu precum finanțe, marketing, economie sau contabilitate.

Ghana oferă un învățământ universitar de mare mai ales de relația consolidată lector-elev. Sistemul Ghana de învățământ în ultimii ani, a atras o mulțime internațională de studenți. Ghana are 20 de universități cu Universitatea din Accra, ca universitate de top din întreaga țară.

Programe de Masterat Cel Mai Bun în Studii de Management în Ghana 2020

2 Rezultate din Studii de Management, Ghana Filter

Specializata de master in managementul bunurilor de lux (milano)

Università Cattolica del Sacro Cuore (UCSC)
Italia, Milano + 6 Mai mult
Cursuri Executive
Octombrie 2020
<
La zi
Engleză
Campus

Master în Produse de lux Management - EMLUX se adresează acelor elevi care doresc să înceapă calea lor de carieră în industria de lux, un sector care necesită atât o înțeleger ...

Citeste mai mult

MPhil / MSc în Leadership

University Of Professional Studies Accra
Ghana, Accra
Cursuri Executive
Septembrie 2020
<
La zi
<
24 luni
Engleză
Campus

Master of Science în Leadership Programul este un program de învățare mixtă a Școlii de Studii Universitare de la Universitatea de Studii Profesionale Accra. Programul este de ...

Citeste mai mult